Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım DEXA kemik ölçüm testi var.bununla net bi tanı koyabilir.hormon testi derken ne bakıldıki?sende zaten bu yaşta osteoporoz(kemik erimesi) olamaz zaten.osteopeni yani kemik yogunlugu azalması yada osteomalazi yani biernevi kemik dokunun yumuşaması olabilir.söylediklerinden net bişey çıkaramadım.daha ayrıntı verirsen,çözebiliriz..ama ilaçlarını ihmal etmeden kullanmalısın

iyidir cnm nolsun.cezamı nezaman ceksem diye düşünüyorum:26:
kolay gelsin.zor ama müthiş bi iş yapıyosun.Allah yardımcın olsun

düzensizlik içinmi verdi cnm doktor?adını söylermisin.bu tarz ilaçlar böyle ara kanamalar yapabiliyo.adet kanaması değil bunlar cnm

muayeneden sonra reçete yazan doktora :
- Hap verme yutamam,
şurubun kokusunu midem kaldırmıyor,
iğneden de korkarım..
" Diyen yaşlı kadına ''
- Muska mı yazayım teyze ?.. Diyen doktora bir alkış

Son düzenleme:
Sorun dvitamininin vücutta en düşük 30 olması gerekirken 3 olması.. Kafam bi güzelki sorma söylenenler uzun zaman sonra beynime ulaşıyor..
Bitane d vitamini ampulü içtim salı günü.. Diğerini ne zaman içicem

doktorun tarif etmedimi cnm? ilacın piyasa ismi nedir?ben hep acilci olarak çalıştıgım için hiç d vit.reçete etmedim cnm.oyüzden yanlış yönlendirmek istemem seni.ama ilacın prospektüsünde yazıyodur kullanım şekli ve dozu

Ampul kutuda tekli.. Bende bi tane vardi doktora söyledim onu iç dedi.. bi kutu daha yazdı:.. değerlerin normal seviyeye gelinceye kadar belki 3 4 ampul kullanmalısın 1 ay sonra tekrar tahlil yapalım dedi.. Bu durumda 2. Yi ne zaman içicem bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar yarın bildirim günü unutmayın ben öğle aile ziyareti yapcam okuldan gelince listeyi hazırlarım

sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
biber
1 dilim ekemk
1 bardak çay

ara
1 elma

öğle
1 kase çorba
avuç içi kadar tavuk
3 kaşık pilav
salata

akşam
1 kase çorba
yarım kase yoğurt

herkese selamm...
bugün benim için çok aksi bir gündüü. bütün olumsuzluklar beni buldu sanki

sınavım hiç iyi geçmedi büyük ihtimalle bu dersten kalacağım ...
beni şuan mutlu eden tek şey c.tesi günü annemlerin geliyor olmasıı. onlara çok ihtyacım varr ....
neyse ben menümü yazayım sonra da biraz geçmiş yapayım...

sabah=2 adet kivi
ara=bir paket tuzlu çubuk kraker
öğle=bir elma bir sade activia
akşam=2 küçük tavuk göğsu haşlama-yoğurtlu kapak
ara=bir armut
su 2 lt civarı...

öğrensin öğrensin ama ona öğretcem diye belini yine incitme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…