- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.141
Kızlar bugun bır kase ezogelın corbası ıctım okadr
hay maşallah tam dayaklıksın ha
ya hayatım hem moral olarak hemde yogundum canım hıc bısey ıstemıyo kı
Kızlr ben cıkıyorum annem ablamda allaha emanet olun
canım DEXA kemik ölçüm testi var.bununla net bi tanı koyabilir.hormon testi derken ne bakıldıki?sende zaten bu yaşta osteoporoz(kemik erimesi) olamaz zaten.osteopeni yani kemik yogunlugu azalması yada osteomalazi yani biernevi kemik dokunun yumuşaması olabilir.söylediklerinden net bişey çıkaramadım.daha ayrıntı verirsen,çözebiliriz..ama ilaçlarını ihmal etmeden kullanmalısınGeçen ayda hormon testi yapıldı bir ay geçti tekrar yaptırdık.. Böyle giderse kemik erimesi başlar dedi. Normal seviyeye gelene kadar takip edip yükseltmeye çalışalım dedi.. D vitamini ampulu verdi.. Bittikce tekrarla dedi 4 ampul kadar kullan normale dönmesini saglayalim dedi..
iyidir cnm nolsun.cezamı nezaman ceksem diye düşünüyorum:26:selam kızlar beneldim çok yoruldum ya
aile ziyaretleri yapıyorum
öğle arası bir veliye gittim
okuldan sonrada 2 veliye gittim
yeni geldim
yarında gitcem bir veliye öğle arası
okuldan sonrada gitcektim sonra bi hatırladım yarın bildirim var okuldan sonrakini iptal ettim
siz nasılsınız bakalım
düzensizlik içinmi verdi cnm doktor?adını söylermisin.bu tarz ilaçlar böyle ara kanamalar yapabiliyo.adet kanaması değil bunlar cnmhava bozdu burda rüzgar çıktı yağmur yağacak galiba
kızlar ben yine adet oldum :26::26::26:
ben hap kullanıyorum biliyorsunuz
bir hapım değişti ezcaneci sadece adı değişti dedi ama o hapı kullanalı hep böyle aradada kanama oluyo haptan mı acaba :26::26::26:
Sorun dvitamininin vücutta en düşük 30 olması gerekirken 3 olması.. Kafam bi güzelki sorma söylenenler uzun zaman sonra beynime ulaşıyor..canım DEXA kemik ölçüm testi var.bununla net bi tanı koyabilir.hormon testi derken ne bakıldıki?sende zaten bu yaşta osteoporoz(kemik erimesi) olamaz zaten.osteopeni yani kemik yogunlugu azalması yada osteomalazi yani biernevi kemik dokunun yumuşaması olabilir.söylediklerinden net bişey çıkaramadım.daha ayrıntı verirsen,çözebiliriz..ama ilaçlarını ihmal etmeden kullanmalısın
doktorun tarif etmedimi cnm? ilacın piyasa ismi nedir?ben hep acilci olarak çalıştıgım için hiç d vit.reçete etmedim cnm.oyüzden yanlış yönlendirmek istemem seni.ama ilacın prospektüsünde yazıyodur kullanım şekli ve dozuSorun dvitamininin vücutta en düşük 30 olması gerekirken 3 olması.. Kafam bi güzelki sorma söylenenler uzun zaman sonra beynime ulaşıyor..
Bitane d vitamini ampulü içtim salı günü.. Diğerini ne zaman içicem
doktorun tarif etmedimi cnm? ilacın piyasa ismi nedir?ben hep acilci olarak çalıştıgım için hiç d vit.reçete etmedim cnm.oyüzden yanlış yönlendirmek istemem seni.ama ilacın prospektüsünde yazıyodur kullanım şekli ve dozu
merhaba arkadaşlar,ben bugün okula gittim geldim,oğluşlarımı biraz dışarı çıkardım,büyük oğlum yeni yeni bisiklet sürmeyi öğreniyor,belim yeni iyileştiği için yürüyüşe henüz başalmadım ama bu gezinti de bana iyi geldi,sizler nasılsınız?
kızlar yarın bildirim günü unutmayın ben öğle aile ziyareti yapcam okuldan gelince listeyi hazırlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?