Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aa öyle deme canım ya geçersin insallah dersinden...çok sevindim canım ailenin gelmesine ohh ne güzellll

akşam degişti biraz
salata yokmuş yogurt yedim
tavuk şinitzel 1 tane oldu
avuç içi kadar katmer
ve 1 kk peynir oldu
ara da 1 kahve fincanı kadar çekirdek

sınavına üzüldüm ama telafi edersin inşallah.annenler için gözün aydın menün de güzelll

sınavına üzüldüm ama telafi edersin inşallah.annenler için gözün aydın menün de güzelll

bu sefer uyması gerçekten benim için daha iyi olacak. zorlanmıcam diğerleri gibi . bakalım dışına çıkmamaya çalışıcam listenin. spora da fırsat buldukça gidicem bakalım...

Senin diyetisyen iyiymiş ben gittim dandikti biraz:) bana genel bi diet listesi verdi yallah.. 3 ay sonra gel dedi.. Orda yağ kas kemik ölçümü yapan bi cihaz vardi ama ölçmedi sadece tartti boyumu ölçtü

valla ben de memnunum gencecik bi bayan zaten iyi anlaşıyoruzz... sen devlete mı gidiyosun ? devlettekiler genelde böyle baştan savma yapıyolarmış...

başla canım spora gerçekten çok faydalı

inşallaah canımm

bu sefer uyması gerçekten benim için daha iyi olacak. zorlanmıcam diğerleri gibi . bakalım dışına çıkmamaya çalışıcam listenin. spora da fırsat buldukça gidicem bakalım...

Senin diyetisyen iyiymiş ben gittim dandikti biraz:) bana genel bi diet listesi verdi yallah.. 3 ay sonra gel dedi.. Orda yağ kas kemik ölçümü yapan bi cihaz vardi ama ölçmedi sadece tartti boyumu ölçtü

valla ben de memnunum gencecik bi bayan zaten iyi anlaşıyoruzz... sen devlete mı gidiyosun ? devlettekiler genelde böyle baştan savma yapıyolarmış...

başla canım spora gerçekten çok faydalı

inşallaah canımm

canım meraba sen yeni katıldın aramıza sanırım. hoşgeldin... ben izinliydim birkaç gündür yeni gördüm. ben nur :) ben de takımda yeniyim aslında 3-4 hafta oldu sanırım...

mekanı cennet olsun canımm huzur içinde yatar inşallah...

canım ne sınavı bu ?

canım mate çayı da iyi bu konuda öneririm yeşil çay da güzel tabi...

söylediğinden anladıgım kadarıyla 1 ay sonraki ölçüme bakarak tedaviye devam edecek yada sonlandıracak.ama sen bana ilacın kutusunda yazan ismi söylersen daha iyi araştırabilirim

aa öyle deme canım ya geçersin insallah dersinden...çok sevindim canım ailenin gelmesine ohh ne güzellll

o kadar zorki şu durumda geçmem ama elimden geleni yapacağım annemler geliyor gelmesine de gelirken de bir sürü yicek detiriyor ama şey dedi sen bir iki lokma alırsın biz yeriz dedii anneye bak yaaaaa

sınavdan çıktığımda moralim o kadar bozuktu ki dersim olmasına rağmen kimseyi görmeden kaçtım resmen birde bankada işim vardı bay görevlinin de saçma sapan asılma muhabbetlerine maruz kaldım bugün böyle sinirlerim alt üst oldu yanii !! ama iyiki annemler geliyor iyikii...

canım diyorum ki bir yardımcı mı ayarlasak sana böyle durumlar için... yükün de hafiflemiş olur. diğer takım arkadaşlarım ve sen ne düşünürsünüz

sözde ben erken yatma kararı almıştım yine saat 12 oldu
gidip yatayım ben öpüyorum kızlar sizi

aslıcım ya ne dicem ben diyetisyene gittiğimde 72.6 çıktım yani evdeki tartım yanlışmış ama her cuma aynı yanlış tartıya göre bildirim yapıyorum napsak ki ?
yazmıştım daha önce ama görmedin sanırım...

canım diyorum ki bir yardımcı mı ayarlasak sana böyle durumlar için... yükün de hafiflemiş olur. diğer takım arkadaşlarım ve sen ne düşünürsünüz

canım zaten yardımcım var fadik
ama ben normal hayattada kendi işimi başkasına bırakmayı sevmiyorum kendime eziyeti seven biriyim
sorun yok benim için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…