- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.181
canım zaten yardımcım var fadik
ama ben normal hayattada kendi işimi başkasına bırakmayı sevmiyorum kendime eziyeti seven biriyim
sorun yok benim için sağol
aslıcım ya ne dicem ben diyetisyene gittiğimde 72.6 çıktım yani evdeki tartım yanlışmış ama her cuma aynı yanlış tartıya göre bildirim yapıyorum napsak ki ?
yazmıştım daha önce ama görmedin sanırım...
canım zaten yardımcım var fadik
ama ben normal hayattada kendi işimi başkasına bırakmayı sevmiyorum kendime eziyeti seven biriyim
sorun yok benim için sağol
sözde ben erken yatma kararı almıştım yine saat 12 oldu
gidip yatayım ben öpüyorum kızlar sizi
canım tartıda sorun varsa düzeltebiliyoruz ama sen evdeki tartını değiştirmen lazım onu değiştir doğru kilonu listede bildiririz
merhaba canim.hosbuldum. eminim cok guzel bir gelin olucaksin bu gayretle mutluluklar..merhaba safiye.hoşgeldin takımaben de tuba.76 kiloda yaza tombiş bi gelin olacak bi hatunum
bakıyom her kahvaltı hemen hemen aynı afiyet olsun çok güzel devamını dilerimmmm
kızlar günaydın ilk kilo bildirimi benden olsun 52,1 kilomun artık hep 52 ile 54 arasında kalmasını istiyorum inşallah tekrar almam kızlar..
mezun olduktan sonrada gelirim zaten çok fazla ayrı kalamam ben sizden
herkese gunaydin
kilo veren arkadaslari tebrik ederim..
bende birazdan tartilip kilomu yazarim..
canım ne sınavı bu ?
hmm şimdi tartıyı düzeltmeyi denedim ama olmuyo 1 kilo kadar eksik tartıyor sanırım... değiştirmem de bir iki hafta kadar mümkün değil. şimdi ben bu hafta nasıl bildirim yapayım ? neye göre yani..
hmm şimdi tartıyı düzeltmeyi denedim ama olmuyo 1 kilo kadar eksik tartıyor sanırım... değiştirmem de bir iki hafta kadar mümkün değil. şimdi ben bu hafta nasıl bildirim yapayım ? neye göre yani..
iyi geceler kizlar..
bugun yediklerim..
sabah:haslanmis yumurta 1 tane, yarim salatalik, yarim domates,
ara 1 kase icine 5.6 adet dogradigim cilekle birlikte..
oglen: yarim tabak makarna.."
aksam: 2 adet kofte salata..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?