Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım tartıda sorun varsa düzeltebiliyoruz ama sen evdeki tartını değiştirmen lazım onu değiştir doğru kilonu listede bildiririz

canım tartıda sorun varsa düzeltebiliyoruz ama sen evdeki tartını değiştirmen lazım onu değiştir doğru kilonu listede bildiririz

hmm şimdi tartıyı düzeltmeyi denedim ama olmuyo 1 kilo kadar eksik tartıyor sanırım... değiştirmem de bir iki hafta kadar mümkün değil. şimdi ben bu hafta nasıl bildirim yapayım ? neye göre yani..

normalde bugün de izinliydim ama geldim yine de yarına yetişmesi gereken bişey yok diye
ama artık yatma vakti iyi geceler herkese tatlı rüyalar güzel bir güne uyanırız inşallah

merhaba safiye.hoşgeldin takımaben de tuba.76 kiloda yaza tombiş bi gelin olacak bi hatunum
merhaba canim.hosbuldum. eminim cok guzel bir gelin olucaksin bu gayretle mutluluklar..
bakıyom her kahvaltı hemen hemen aynı afiyet olsun çok güzel devamını dilerimmmm

evet canim sebebi haslanmis yumurtanin tok tutmasi

iyi geceler kizlar..
bugun yediklerim..
sabah:haslanmis yumurta 1 tane, yarim salatalik, yarim domates,
ara 1 kase icine 5.6 adet dogradigim cilekle birlikte..
oglen: yarim tabak makarna.."
aksam: 2 adet kofte salata..

kızlar günaydın ilk kilo bildirimi benden olsun 52,1 kilomun artık hep 52 ile 54 arasında kalmasını istiyorum inşallah tekrar almam kızlar..
mezun olduktan sonrada gelirim zaten çok fazla ayrı kalamam ben sizden

Son düzenleme:
hmm şimdi tartıyı düzeltmeyi denedim ama olmuyo 1 kilo kadar eksik tartıyor sanırım... değiştirmem de bir iki hafta kadar mümkün değil. şimdi ben bu hafta nasıl bildirim yapayım ? neye göre yani..

benim evdeki tartım da 3 kilo eksik tartıyo ama ben baştan beri aynı tartıda tartılıyorum.dışardada tartılmıyorum moralim bozulmasın diyeee

benim evdeki tartım da 3 kilo eksik tartıyo ama ben baştan beri aynı tartıda tartılıyorum.dışardada tartılmıyorum moralim bozulmasın diyeee

iyi geceler kizlar..
bugun yediklerim..
sabah:haslanmis yumurta 1 tane, yarim salatalik, yarim domates,
ara 1 kase icine 5.6 adet dogradigim cilekle birlikte..
oglen: yarim tabak makarna.."
aksam: 2 adet kofte salata..

az ve öz bi menü olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…