- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.201
kızlar günaydın ilk kilo bildirimi benden olsun 52,1 kilomun artık hep 52 ile 54 arasında kalmasını istiyorum inşallah tekrar almam kızlar..
mezun olduktan sonrada gelirim zaten çok fazla ayrı kalamam ben sizden
Geçen hafta= 71
Bu hafta= 70.5
kilo bildirimim
geçen hafta 119.6
bu hafta 118.4
fark 1.200 gr.
kızlar tebrikler
92,200 giden 100 gram
olsun gitsin de 100 gr gitsin
o kadar zorki şu durumda geçmem ama elimden geleni yapacağımannemler geliyor gelmesine de gelirken de bir sürü yicek detiriyor ama şey dedi sen bir iki lokma alırsın biz yeriz dedii anneye bak yaaaaa
sınavdan çıktığımda moralim o kadar bozuktu ki dersim olmasına rağmen kimseyi görmeden kaçtım resmenbirde bankada işim vardı bay görevlinin de saçma sapan asılma muhabbetlerine maruz kaldım bugün böyle sinirlerim alt üst oldu yanii !! ama iyiki annemler geliyor iyikii...
canım diyorum ki bir yardımcı mı ayarlasak sana böyle durumlar için... yükün de hafiflemiş olur. diğer takım arkadaşlarım ve sen ne düşünürsünüz
kilo bildirimi 55.3 ayy çok sevindirik oldum ya o kadar mantı bile yemiştim dün hehehehhe=)
kızlar günaydın ilk kilo bildirimi benden olsun 52,1 kilomun artık hep 52 ile 54 arasında kalmasını istiyorum inşallah tekrar almam kızlar..
mezun olduktan sonrada gelirim zaten çok fazla ayrı kalamam ben sizden
kilo bildirimim
geçen hafta 119.6
bu hafta 118.4
fark 1.200 gr.
evet bebegim aslında daha çok umut ediyodum ama sıkılaşma çok oluyo aslında bende onu istiyorum yoksa sarkma olacak.spor için ögretmenimiz dambıl ve lastik aldırdı.aslında şişelerle yapıyoduk ama 2 kg.lik dmbıl aldık.spor salonu deil halk egitimin ilkokul beden ögretmei veriyo bayan ..haftada 3 gün 3 hafta oldu çok zayıfladın 3 haftadır diyo ama ben aynıyım diyom sıkılaşıp kas yapıyondur dedi..
kizlar gecen haftaki kilom 57
bugunku kilom 56.1
kilo bildirimi 55.3 ayy çok sevindirik oldum ya o kadar mantı bile yemiştim dün hehehehhe=)
kahval
1 domates
1 salatalık
1 ymuurta yedim
ögleye sütlü nescafe içcem akşamda çorba salata...
bu hafta çok sıkı tutcam bu işi ne bu ya 100 100 bıktım artık ya olcak ya olcak
tebrikler güzelimm haftaya mezun musun yoksa kızzz
wuhuuuuu bende mi mantı yisem acaba ahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?