Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

birazdan her gun yedigim haslanmis yumurta,salatalik, domatesli kahvaltimi yapacagim
5 gunluk diyetle 900 gram hicte fena degil ne dersiniz?

olsun gitsin de 100 gr gitsin

evet bebegim aslında daha çok umut ediyodum ama sıkılaşma çok oluyo aslında bende onu istiyorum yoksa sarkma olacak.spor için ögretmenimiz dambıl ve lastik aldırdı.aslında şişelerle yapıyoduk ama 2 kg.lik dmbıl aldık.spor salonu deil halk egitimin ilkokul beden ögretmei veriyo bayan ..haftada 3 gün 3 hafta oldu çok zayıfladın 3 haftadır diyo ama ben aynıyım diyom sıkılaşıp kas yapıyondur dedi..

kahval
1 domates
1 salatalık
1 ymuurta yedim
ögleye sütlü nescafe içcem akşamda çorba salata...
bu hafta çok sıkı tutcam bu işi ne bu ya 100 100 bıktım artık ya olcak ya olcak

heheheh anneler gelince öyle hem bi sürü şey getirir hem bi sürü şey yapar heheh=)

kızlar günaydın ilk kilo bildirimi benden olsun 52,1 kilomun artık hep 52 ile 54 arasında kalmasını istiyorum inşallah tekrar almam kızlar..
mezun olduktan sonrada gelirim zaten çok fazla ayrı kalamam ben sizden

oh çıtırık anne seni şimdi mezun mu oluyorsun sen ama gel yine boşlamam bizi bakkk..gerçi bende haftaya ya da ondan sonraki hafta mezun olabilirm 300 gramcık kaldı yuppiiiiiiiii

kesinlikle öyle. sıkılşamn kilo vermenden çok daha güzel şu an bence. dediğin gibi hiç sarmayacak ya bu muhteşem bir haber emine seni tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…