Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar benim pc de çok yavaş bende nöbetten çıktım çok yavaşım..
öpüyom hepinizi bol azimli az iştahlı gün dilerim sizlere..akşam üstü spor var benim azim kaybetmek yok tek kaybedecegim kilo olacakkk

fıstıklarrr güzel bakın kendinizeee az kaldıı geri dönmemem:)))) ben gelene kadar gitmeyin biryere yaa (kızmayın bana)

emoş en geç iki haftaya meazunum inşallahhhhhhhhhhhhh ayy çok sevindirik oldumm ya cısta cıstaaa kop kop 300 500

hadi inşallah yaaa..kilo kontrolü diye sayfa varmı acaba ..yoksa sen açta bizde mezun olunca ordan devam edelim yoksa geri gelir diye korkuyorum ben:18::18:

merhabalar herkese.baş saglıgı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,sagolun

canım geçmiş yapamadığım için bilmiyodum başınız sağolsun ...

sen buna menümü diyosun şimdi

bu ne beeee böyle menü olmazz kiii ama

alla alla ni,ye şişmişsin ki o kadarr

Enteresan bi menü

Çok zorlanmış olmalısın bu öğünleri oluştururken

kızlar biliyorum ama canım hiç bişey istemiyo kii

bebegim böyle olmaz ama

yaaa annemmm emoşumm canımmm adını bile okurken gülümsediğimmmm haklısınn

canım haplar ara kanama yapar die biliyorum ama yınede sen bı dr. git istersen

canım düzelmene sevindim ..
bende hafta sonu annemdeydim heryere bisiklettle gittim spor yaptım baya sabahları yürüdüm bisiklet harika bişey yaaa

moral olarak mı aç kalınca moral mı oluyor canım

canım moralim bozuk ya hani yemek yemek istemiyor canım birde yoğundum onun için dedim..

canım üzülme geçersin inş. rabbim daha büyük sorunlar vermesin

canım mate çayı da iyi bu konuda öneririm yeşil çay da güzel tabi...

mate baya yoğun kokuyo bana canım

neyse kızlar ben kaçtım.temizlik bulaşık,sil süpür vs...birsürü iş var.akşama görüşürüz inşallah.öptüm kıtladım herkesi

şimdi uyandim kilomu hemen girdim(tabi küçük bi lavabo molasından sonra:)) kahvaltıda beni bekliyorlar.. Çıkıyorum tubacim oyacim sonra görüşürüz mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…