Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eee gelin adayı hizmet sana kalmıştır canım neyse dinlen artık

hayır 3 lokma ya takılmışız hepimiz ama akşamki 2 dilim ekmek göze gözükmüyo nedense

bence spor için paraya gerek yok evde debelenmen yeter bence

kahvaltı
1 domates
1salatalık
1 kk peynir

ögle
3y.k. çorba
3y.k. keşkek
1y.k. nohut
1kahve fincanı irmik helvası

ara
1 ev yapımı az şekerli bol tarçınlı top kek
1parmak sosis ve 1 kare milföyden yapılmış börek

akşam
1 kase yogurtlu mantı(4 y.k.)

iyi aksamlar kizlar tum gun yoktum.
kuafordeydim bazen degisiklik iyi geliyor insana..:)
msj sayimi doldurmaya calisayim..
gecmise bakip geliyorum..

neyse bugunku menumu paylasayim.
sabah:yarim kase corba
ogle : 2 tane krosant
aksam : 6 kasik ispanak yemegi
gun henuz bitmedi boyle yatmayi hedefliyorum ama bakalim artik

Herkese selaaaaam nabersiniz bakalım hanımlarBiz annemlerle tiyatroya gittik sonra da biraz yürüdük ama yürüncek hava yok eve döndük sizler naptınız bakalım...

iyi geceler arkadaşlar,bugün sabahtan annemlerle bağa gittik,akşam da kayınvaldemlere geçtik,daha yeni girdik eve.hemen pc'yi açtım,neyseki çok fazla geçmiş birikmemiş,malum hafta sonu.sizler de iyisiniz umarım.

Aslıcım ne güzel biraz ailenle ve arkadaşlarınla hasret gidermen sana doping etkisi yapar,sen bir de yükünden de kurtuldun(bayramda)ohhh,darısı bana,yaa tiyatro günü yaklaştıkça beni bi stres sarıyo,aklıma geldikçe kalp atışlarım hızlanıyo...:18::18::18:

kuzu arada bir kaçamak yapsan bu yediklerin hiç sorun değil
Haklısın Ayşe çok sık kaçamak yapıyorum ve kendime kızıyorum kaçamakları azaltsan 4 ayda 8 değil 18 kilo bile verirdin diyorum ama yapamıyorum,bukadar zamandır diyet yapabilmemin sırrı belki de burda yatıyor,bunlar artçı depremler gibi birden yasak yemeklere saldırmamı engelliyorlar sanırım,yavaş kilo vermekten ben de sıkıldım ama yeni bi kan lazım bana sanırım,bi arkadaş karatay diyetiyle 4-5 ayda 20 kilo vermiş sadece diyetle,onu bi araştırmak istiyorum aslında.

kızlar nasılsınız ben hastayım regl oldum sanırım üşütmüşüm bu ay karnım çok ağrıdı...bi bakiim dedim mezuniyet belgem hazırlanmış mı diye çerçeveleyip pcmin duvarına asacam :))))))))

ayy hala hazırlanmamış neyse artıkın sonra bakarım çok uykum var ama karnım ağrıyor
neyse iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi

slm kızlar nasılsınız ben çok yoruldum ama güzel bir gündü
arkadaşlarımla birlikteydik çok özlemişim onları
sonra dönüşte eve uğramadan dedemlere gittik
eve yeni geldim
siz nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…