- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.321
iyi geceler.ay daha yeni girdim eve yaw.pufff
taziye evinde mevlüt vardı,tümgün ordaydım.yorulmuşum yahu oturunca anladım valla.bi bakayım dedim belki birileri vardır diye ama pisiq bilem yok
yarın görüşmek üzere.esen kalın
tatlım o şöyle oluyor,öğlen yemeği için lahmacun söylemiştik ben 1 tane yedim ama oğluşum lahmacununun yarımdan biraz fazlasını yedi ve gerisi kaldı(3te1i kadarı kaldı),ben de okuldan gelince onu ara öğün niyetine yedm,işte durum bundan ibaret...
dünkü menüm:
sabah=bir yumurta-bir kk beyaz peynir-domtes-maydanoz-dereotu
ara=2 kayısı
öğle=haşlanmış tavuklu sandviç-200ml ayran
ara=bir avuç fındık
ara=2 hurma-bir kase kadar badem
akşam=yok
ara=bir tane armut
su da ancak 1.5 lt olmuştur...
bu arada spora başlayamadım parasal sıkıntılardan elime para geçer geçmez başlıcam...
canım ellerine sağlık tedis evet izinli
özge yani fiyona mezun oldu canım artık gelmeyecek
Aslıcım ne güzel biraz ailenle ve arkadaşlarınla hasret gidermen sana doping etkisi yapar,sen bir de yükünden de kurtuldun(bayramda)ohhh,darısı bana,yaa tiyatro günü yaklaştıkça beni bi stres sarıyo,aklıma geldikçe kalp atışlarım hızlanıyo...:18::18::18:selam kızlar nasılsınız ben dün gece 12 den sonra geldim eve
şuan çok yorgunum ama arkadaşa gidecem daha önce demiştim bebeği oldu diye ünvden başka arkadaşımda gelecek oraya kırıkkaleden eski günleri anacaz biraz
siz nasılsınız
Haklısın Ayşe çok sık kaçamak yapıyorum ve kendime kızıyorum kaçamakları azaltsan 4 ayda 8 değil 18 kilo bile verirdin diyorum ama yapamıyorum,bukadar zamandır diyet yapabilmemin sırrı belki de burda yatıyor,bunlar artçı depremler gibi birden yasak yemeklere saldırmamı engelliyorlar sanırım,yavaş kilo vermekten ben de sıkıldım ama yeni bi kan lazım bana sanırım,bi arkadaş karatay diyetiyle 4-5 ayda 20 kilo vermiş sadece diyetle,onu bi araştırmak istiyorum aslında.kuzu arada bir kaçamak yapsan bu yediklerin hiç sorun değil
sinirlerim beynimde la havle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?