- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.341
Haklısın Ayşe çok sık kaçamak yapıyorum ve kendime kızıyorum kaçamakları azaltsan 4 ayda 8 değil 18 kilo bile verirdin diyorum ama yapamıyorum,bukadar zamandır diyet yapabilmemin sırrı belki de burda yatıyor,bunlar artçı depremler gibi birden yasak yemeklere saldırmamı engelliyorlar sanırım,yavaş kilo vermekten ben de sıkıldım ama yeni bi kan lazım bana sanırım,bi arkadaş karatay diyetiyle 4-5 ayda 20 kilo vermiş sadece diyetle,onu bi araştırmak istiyorum aslında.
kızlar nasılsınız ben hastayımregl oldum sanırım üşütmüşüm bu ay karnım çok ağrıdı...bi bakiim dedim mezuniyet belgem hazırlanmış mı diye çerçeveleyip pcmin duvarına asacam :))))))))
bugünkü menüm
sabah
-1 dilim peynir,2 zeytin
-2 dilim ekmek,2 kupa yeşilçay
-domates,maydonoz
akşam
-4 tane peynirli börek
-çay
aslıcım merhaba,kusura bakma mesajı geç gördüm,senin bebelere bakıyodum faceden,çok tatlılar ama keşke bir de öğretmenleriyle beraber foto çekinselermiş:).neslihan özge aşağıda sizi görüyorum nasılsınız
aslıcım merhaba,kusura bakma mesajı geç gördüm,senin bebelere bakıyodum faceden,çok tatlılar ama keşke bir de öğretmenleriyle beraber foto çekinselermiş:).
öğretmenleri ant içti en az 60 olana kadar fotolarda olmayacak
niye aslı yaaa?sonradan kendini şişman halinle kıyaslamak isteyince napıcan bence çekinmelisin ki sonra "aaa ne kadar kiloluymuşum,bi daha asla böyle olmamalıyım,aferin bana iyi iş başarmışım" diyebilesin.
aslıcım ben çıkıyorum canım,iyi geceler,şu karatay diyetini bi araştırayım bakalım.
iyi geceler..aslıcım sen varsın aşagılarda.nasılsın,nevar ne yok?
iyi etmişsin canım.tadını çıkariyi geceler canım
iyi geceler canım iyiyim canım yorgunum biraz ankaraya kaçtım ailemin yanındayım sen nasılsın
iyi etmişsin canım.tadını çıkar
bende iyiyim çokşükür.tümgün dışardaydım yineelimde olmayan nedenlerden planlarımın bolzulmasını sevmiyorm ama buara hep böyle oluyo.vardır bi sebeb-i hikmeti:44:
buarada ben aile hekimi oldum.hayrılısı olur inşallah
sagolasın aslıcım.inşallah hayırlı olur..hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?