Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın arkadaşlar,herkese mutlu pazarlar.bugün pazar için erken bi saatte uyandık(8.00) kahvaltı yaptık,eşim okula kursa gitti,biz de oğluşlarımla evdeyiz.sizler nasılsınız?

kızlar ben birkaç gündür karatay diyetini araştırıyorum ve baya aklıma yattı bugün kitabını sipariş edicem ve kitabı okuduktan sonra ilk fırsatta o diyeti uygulamaya başlamak istiyorum,kk deki karatay diyeti deneyimlerimiz topiğini de inceliyorum çok hoşuma gitti yazılanlar,aradığım taze kan olabilir benim için bu diyet:))))))))))

28.04.2012 mesaj sayımı:
nilipus 7+
rainandthesun 7+
serena 7+
aynalar 7+
melekaysee 7+
1.73 7+
realincir 7+
oyagibi İZİNLİ
hazos87 İZİNLİ (salıya kadar)
tedis İZİNLİ
pisiq (3) iki defa baktım ama...

emidaf (0) izinli miydi ben gözden mi kaçırdım ? :44:

bence spor için paraya gerek yok evde debelenmen yeter bence

haklısın canım ama evde yapamıyorum ben pek yaa spor salonu daha iyi oluyor bayaaa da sıkılaşmak istiyorumm

hmmm biraz kh ağırlıklı olmuş sankiii

ayy hala hazırlanmamış neyse artıkın sonra bakarım çok uykum var ama karnım ağrıyor
neyse iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi

biz de sabırsızlıkla bekliyoruuuuz

kızlar tebrik edrm bu hafta 4. olmuşuz biraz canlandık inş daha iyi oluruz haftaya dereceye gireriz :13::13::13::13:

inşallahhh çok iyi bu :13:

bugünkü menüm
sabah
-1 dilim peynir,2 zeytin
-2 dilim ekmek,2 kupa yeşilçay
-domates,maydonoz

akşam
-4 tane peynirli börek
-çay

bence çok değil ama diyetimsi olmamışş

cidden fazlasıylaa hareketliymişş bu kadar hareketle verdiği kilo çok iyi... ama acaba hiç mi kaçamak yapmıyor :44: ben de çikolata hastası biriyim en azından 2 haftada bir küçük de olsa yiyorum kesemiyorum tamamenn :26:

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız
ben yorgunluktan uyuyamadım

günaydın canım erkencisin pazar pazar
her zaman erkenciyim boyle canim benim ufaklik her sabak 6:58 kalkar hic sasmaz :)
Günaydın arkadaşlar,herkese mutlu pazarlar.bugün pazar için erken bi saatte uyandık(8.00) kahvaltı yaptık,eşim okula kursa gitti,biz de oğluşlarımla evdeyiz.sizler nasılsınız?

hepinize gunaydin kizlar iyi pazarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…