Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tubacımm aile hekimliğin hayırlı olsun canımm nasılsın ?
sagol canım.bide şu 9-5 mesaisinin tadına ben bakayıminşallah vatana millete hayırlı faydalı bi doktor olurum,olurum da dayak yemek bıçaklanmam falan vs...
sen nasılsın?kaçıncı sınıftaydın sen?finaller nezaman başlıyo?

valla o 9-5 mesaisi bana da çok cazip geliyorr inşallah canım güzel bir meslek hayatın olurr...
2.sınıftayım ben haziranda başlayacak finallerimm
fizyoloji yedi bitirdi beni tuba yaaa

valla o 9-5 mesaisi bana da çok cazip geliyorr inşallah canım güzel bir meslek hayatın olurr...
2.sınıftayım ben haziranda başlayacak finallerimm
fizyoloji yedi bitirdi beni tuba yaaa
ben göreve başladıgımdan beri hep acilde çalıştıgım için bide bunun tadına bakayım dedim.bunun da kendine göre dezavantajları vardır elbet ama yaza evleneceğimi hesaba katarsam bu şekilde bi çalışma hayatı şuan bnm için daha ideal.
Allah zihin açıklıgı versin cnm..fizyoloji aslında eglenceli bi derstir.çok da zor sayılmaz.sizinkiler genelde anatomide daha çok zorlanıyolar.ev arkadaşlarım vardı dişhekimliğinde onlardan biliyorum

Son düzenleme:

arkadaşların hangi üniversitede okuyorlar bilmiyorum ama bizim anatomi en en kolay dersimizz çok da severim . ama fizyolojiii
illet ettim yaaa kendi mesleki derslerimden çok ona çalışıyorum resmen çalıştığım da bir işe yaramıyor çünkü felaket zor soruyor
bu durum sinirlerimi çok bozuyor

dünkü menüm:
sabah=bir kk yarım yağlı b.peynir-bir yumurta-domates-salatalık-biber-çeyrek susamlı çörek-1/6 peynirli katmer-bir fincan siyah çay
öğle=2 kepçe erişteli çorba-1kuru biber dolması-3yk yoğurt
ara=bir küçük muz-bir dilim ev yapımı kek-bir fincan siyah çay
akşam=5 adet yaprak sarma-birer havuç ve kabaktan yoğurtlu meze-bir dilim çavdar
ara=2top külahta dondurma-bir elma
​2lt su

işte annemler gelince böyle karıştı ortalık...

19 mayıs canım.kişiden kişiye değişir tabi.Allah yardım etsin sana canım

günaydın aslı.ya sorma ben de aynen.gece uyuyamadım zaten.sabah da dikildim zombi gibi
sen nasılsın?nasıl gidiyo tatil

Günaydın arkadaşlar,herkese mutlu pazarlar.bugün pazar için erken bi saatte uyandık(8.00) kahvaltı yaptık,eşim okula kursa gitti,biz de oğluşlarımla evdeyiz.sizler nasılsınız?

slm kızlar
ben iyiiym misafir bekliyoruz
misafirlere saygıda kusur edilmez ama hoşlanmadığın kafa yapın uymadığı kişiler olunca pek gönüllü olmuyorsun malesef

inş işe yarar canım

ellerine sağlık canım fadikin evde net yok haftasonu giremiyor
saliha cezaya kalmış olmamış

canım ben çok sıkma taraftarı değilim arada bir abartmamak kaydıyla istediğimiz şeyin tadına bakmak gerekiyor yoksa ilerde daha kötü oluyor

her zaman erkenciyim boyle canim benim ufaklik her sabak 6:58 kalkar hic sasmaz :)

hepinize gunaydin kizlar iyi pazarlar..

erken kalmak iyidir canım ama tabi akşam erken yatıp uykunu aldıysan

inş kötü bişey gelmez canım en azından sizin bakan size sahip çıkıyor
bizimki en çok personel bizde arada öğretmenlerin şiddet görmesi normal diyo ya
bulsam öldürecem bu adamı bir kaşık suda

inş kötü bişey gelmez canım en azından sizin bakan size sahip çıkıyor
bizimki en çok personel bizde arada öğretmenlerin şiddet görmesi normal diyo ya
bulsam öldürecem bu adamı bir kaşık suda
yok be aslıcım ne sahip çıkması..bizimkinin sizden fazlası var eksiği yok inan.onların sahip çıktıgı tek şey makamları ve alacagı oylar.boşver güzelim.biz önce birbirmize kenetlenicez.sahip çıkan falan yok bize de size de.
aman yerin kulagı vardır.gitmesin kulaklarına mazallah

sakın ha cnm protein yuklemesi o..maalesef gut hastalıgı falan yapıyor..tansiyon ve kolestrol yukseliyor..sen bilirsin yine ama benimde arkadas yaptı kolestrolu yukseldi :)

sürekli hareket etmiş dolayısıyla metabolizme hiç durmamış tebrikler

devlette mi başladın hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…