- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.381
sagol canım.bide şu 9-5 mesaisinin tadına ben bakayımtubacımm aile hekimliğin hayırlı olsun canımm nasılsın ?
sagol canım.bide şu 9-5 mesaisinin tadına ben bakayıminşallah vatana millete hayırlı faydalı bi doktor olurum,olurum da dayak yemek bıçaklanmam falan vs...
sen nasılsın?kaçıncı sınıftaydın sen?finaller nezaman başlıyo?
iyiyim canımm sağoll... geçmiş yapıyordum mesajını yeni gördüm kusura bakmaa
sen nasılsın ?
ben göreve başladıgımdan beri hep acilde çalıştıgım için bide bunun tadına bakayım dedim.bunun da kendine göre dezavantajları vardır elbet ama yaza evleneceğimi hesaba katarsam bu şekilde bi çalışma hayatı şuan bnm için daha ideal.valla o 9-5 mesaisi bana da çok cazip geliyorrinşallah canım güzel bir meslek hayatın olurr...
2.sınıftayım ben haziranda başlayacak finallerimm
fizyoloji yedi bitirdi beni tuba yaaa
gunaydin canim
ben de iyiyim canım,uzandım kanepeye nette sörf yapıyorum.evim temiz,çamaşırlar yıkandı iiçim rahat çok şükür.
ben göreve başladıgımdan beri hep acilde çalıştıgım için bide bunun tadına bakayım dedim.bunun da kendine göre dezavantajları vardır elbet ama yaza evleneceğimi hesaba katarsam bu şekilde bi çalışma hayatı şuan bnm için daha ideal.
Allah zihin açıklıgı versin cnm..fizyoloji aslında eglenceli bi derstir.çok da zor sayılmaz.sizinkiler genelde anatomide daha çok zorlanıyolar.ev arkadaşlarım vardı dişhekimliğinde onlardan biliyorum
19 mayıs canım.kişiden kişiye değişir tabi.Allah yardım etsin sana canımarkadaşların hangi üniversitede okuyorlar bilmiyorum ama bizim anatomi en en kolay dersimizz çok da severim . ama fizyolojiii
illet ettim yaaa kendi mesleki derslerimden çok ona çalışıyorum resmen çalıştığım da bir işe yaramıyor çünkü felaket zor soruyor
bu durum sinirlerimi çok bozuyor
19 mayıs canım.kişiden kişiye değişir tabi.Allah yardım etsin sana canım
günaydın aslı.ya sorma ben de aynen.gece uyuyamadım zaten.sabah da dikildim zombi gibi
sen nasılsın?nasıl gidiyo tatil
Günaydın arkadaşlar,herkese mutlu pazarlar.bugün pazar için erken bi saatte uyandık(8.00) kahvaltı yaptık,eşim okula kursa gitti,biz de oğluşlarımla evdeyiz.sizler nasılsınız?
kızlar ben birkaç gündür karatay diyetini araştırıyorum ve baya aklıma yattı bugün kitabını sipariş edicem ve kitabı okuduktan sonra ilk fırsatta o diyeti uygulamaya başlamak istiyorum,kk deki karatay diyeti deneyimlerimiz topiğini de inceliyorum çok hoşuma gitti yazılanlar,aradığım taze kan olabilir benim için bu diyet:))))))))))
28.04.2012 mesaj sayımı:
nilipus 7+
rainandthesun 7+
serena 7+
aynalar 7+
melekaysee 7+
1.73 7+
realincir 7+
oyagibi İZİNLİ
hazos87 İZİNLİ (salıya kadar)
tedis İZİNLİ
pisiq (3) iki defa baktım ama...
emidaf (0) izinli miydi ben gözden mi kaçırdım ? :44:
cidden fazlasıylaa hareketliymişşbu kadar hareketle verdiği kilo çok iyi... ama acaba hiç mi kaçamak yapmıyor :44: ben de çikolata hastası biriyim en azından 2 haftada bir küçük de olsa yiyorum kesemiyorum tamamenn :26:
her zaman erkenciyim boyle canim benim ufaklik her sabak 6:58 kalkar hic sasmaz :)
hepinize gunaydin kizlar iyi pazarlar..
sagol canım.bide şu 9-5 mesaisinin tadına ben bakayıminşallah vatana millete hayırlı faydalı bi doktor olurum,olurum da dayak yemek bıçaklanmam falan vs...
sen nasılsın?kaçıncı sınıftaydın sen?finaller nezaman başlıyo?
yok be aslıcım ne sahip çıkması..bizimkinin sizden fazlası var eksiği yok inan.onların sahip çıktıgı tek şey makamları ve alacagı oylar.boşver güzelim.biz önce birbirmize kenetlenicez.sahip çıkan falan yok bize de size de.inş kötü bişey gelmez canım en azından sizin bakan size sahip çıkıyor
bizimki en çok personel bizde arada öğretmenlerin şiddet görmesi normal diyo ya
bulsam öldürecem bu adamı bir kaşık suda
Haklısın Ayşe çok sık kaçamak yapıyorum ve kendime kızıyorum kaçamakları azaltsan 4 ayda 8 değil 18 kilo bile verirdin diyorum ama yapamıyorum,bukadar zamandır diyet yapabilmemin sırrı belki de burda yatıyor,bunlar artçı depremler gibi birden yasak yemeklere saldırmamı engelliyorlar sanırım,yavaş kilo vermekten ben de sıkıldım ama yeni bi kan lazım bana sanırım,bi arkadaş karatay diyetiyle 4-5 ayda 20 kilo vermiş sadece diyetle,onu bi araştırmak istiyorum aslında.
sürekli hareket etmiş dolayısıyla metabolizme hiç durmamış tebriklerkızlar bu haftanın 1.sinin yazdıklarını kopyalıyorum size
Herkese selamlarr..
bu haftanın bireyselde birincisi olarak bu hafta ve genel olarak neler yaptığımı size anlatmak istedim...
öncelikle ara verdiğim diyet serüvenime 71 kiloyla devam etmeye başlayalı tam 40gün oldu ve ben bu süre zarfında
yani
40 günde
71 kilodan 60.6 kiloya düştüm..
ve toplamda 62 cm inceldim...
bunun için neler yaptığımı sorarsanız şöyle;
öncelikle ben sebzesever bi insanım bu yüzden hiiç zor olmadı
zaten kiloyuda yemekten değil çikolatadan aldım ben çikolata hastası bir insanım öyle böyle değil 2günde 1kilo spesiel çikolata bitirmişliğim var
öncelikle çikolatayı kestim yerine günde 2 veya 3 tane hurma yedim..
3litre suyu asla ihmal etmedim
ve 3kupa yeşil çayı...
ve tabi sporu... çok önemli..
bir ay önce b-fite kayıt oldum...
ve her akşam yürüyüş yaptım ayrıca birde slim6 egzersiz cdsi ni hergün yarım saat mutlaka yapıyorum...
örnek bir menümü vermek gerekirse şöyle
sabah
2dilim azyağlı peynir
domates
biber salatalık
1dilim kepek ekmeği 3zeytin çay ...
ara
birkaç hurma
öğlen
ızgara tavuklu salata, yoğurt
ara
bir meyve
akşam
zeytinyağlı enginar, yeşil salata..
gibi gibi :)
yani mümkün olduğunca sağlıklı beslenmek
az yağ az şeker az tuz ...
spor yapamayanlar için şöyle birşey söylemek istiyorum mesela ben artık sporu hayatımın her aşamasına katıyorum
otururken ayaklarımı çalıştırıyorum
karın egzersizleri yapıyorum
yemek yaparken bacaklarımı esnetiyorum vs vs vs ..
maksat hareketli olmaksa olabiliriz her türlü...
birde unutmadan haftanın bir günü spa ya gidiyorum...
2-3 saat yüzüyorum .
kısaca toplamak gerekirse
sağlıklı olan ne varsa yapmaya çabalıyorum yapabildiğim kadar...
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:)
öğretmenleri ant içti en az 60 olana kadar fotolarda olmayacak
iyi etmişsin canım.tadını çıkar
bende iyiyim çokşükür.tümgün dışardaydım yineelimde olmayan nedenlerden planlarımın bolzulmasını sevmiyorm ama buara hep böyle oluyo.vardır bi sebeb-i hikmeti:44:
buarada ben aile hekimi oldum.hayrılısı olur inşallah
inş kötü bişey gelmez canım en azından sizin bakan size sahip çıkıyor
bizimki en çok personel bizde arada öğretmenlerin şiddet görmesi normal diyo ya
bulsam öldürecem bu adamı bir kaşık suda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?