- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.421
Zayıflatan Bahar Besinleri
Bahar geldi, heryer rengarenk çiçeklerin mis kokuları ile şenlenmeye başladı. Kadınlar için bahar demek renkli çiçeklerin dışında bir şey daha ifade ediyor. Diyet yapma zamanı !.
zayiflatan-bahar_220
Malum yaz mevsimi yaklaşırken tüm kadınlarda ve hatta artık erkeklerde de aynı telaş var. Kilo vermek içni birbirinden farklı teknikleri deneyip duruyoruz.Baharın bize sunduğu tek güzellik çiçekler değil elbette birbirinden taze ve lezzetli bahar besinleri bir an önce kilo vermenize çok yardımcı olacaktır.
Bahar sebzeleri hem tadını damağınızda bırakacak hem de metabolizmanızı hızlandıracaktır.
Bu sebze ve meyveleri aklınızdan çıkartmayın... elbette mutfağınızdan da..!
Taze Fasulye
Kıvırcık Salata
Zencefil
Su Teresi
Erik
Marul
Shiitake Mantarı
Taze Soğan
Armut
Körpe Ispanak
Bahçe Bezelyesi
Patlıcan
Sakız Kabak
Kültür Mantarı
Cherry Domates
Taze
Nane
Asya Yeşillikleri
Hindiba
Guava
Bamya
Ananas
Kuşkonmaz
Avokado
Nektar
Muz
Enginar
Maydanoz
Salatalık
Şeker
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
mrb kızlar dün giremedim cezaya kaldım.. Mesaj yazamayacak kadar sinirliydim yine aynıyim aslında öf pöf
kızlar tebrik edrm bu hafta 4. olmuşuz biraz canlandık inş daha iyi oluruz haftaya dereceye gireriz :13::13::13::13:
bugünkü menüm
sabah
-1 dilim peynir,2 zeytin
-2 dilim ekmek,2 kupa yeşilçay
-domates,maydonoz
akşam
-4 tane peynirli börek
-çay
28.04.2012 mesaj sayımı:
nilipus 7+
rainandthesun 7+
serena 7+
aynalar 7+
melekaysee 7+
1.73 7+
realincir 7+
oyagibi İZİNLİ
hazos87 İZİNLİ (salıya kadar)
tedis İZİNLİ
pisiq (3) iki defa baktım ama...
emidaf (0) izinli miydi ben gözden mi kaçırdım ? :44:
sagol canım.bide şu 9-5 mesaisinin tadına ben bakayıminşallah vatana millete hayırlı faydalı bi doktor olurum,olurum da dayak yemek bıçaklanmam falan vs...
sen nasılsın?kaçıncı sınıftaydın sen?finaller nezaman başlıyo?
ben de iyiyim canım,uzandım kanepeye nette sörf yapıyorum.evim temiz,çamaşırlar yıkandı iiçim rahat çok şükür.
yok be aslıcım ne sahip çıkması..bizimkinin sizden fazlası var eksiği yok inan.onların sahip çıktıgı tek şey makamları ve alacagı oylar.boşver güzelim.biz önce birbirmize kenetlenicez.sahip çıkan falan yok bize de size de.
aman yerin kulagı vardır.gitmesin kulaklarına mazallah
mrb kızlar dün giremedim cezaya kaldım.. Mesaj yazamayacak kadar sinirliydim yine aynıyim aslında öf pöf
Hiçbirşey olmuyor ne bileyim ben yaşadıklarımi hazmedemiyorum.. Bu hafta avukatla görüşücez
selam kızlar misafirler yeni gitti kavga ettik nerdeyse siyaset konuşulunca deli oluyorum ya
Ayşecim bugün kitabını aldım ve şuana kadar da okudum birazdan da devam edicem,anlatılanların hepsi bilimsel gerçeklere dayandırılmış ve kesinlikle protein yüklemesi diye bişey yok,her besin grubuna yer veriyo sadece glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler yasak onlar da zaten her diyette yasak olan şeyler,kitabını okursan daha iyi anlarsın canım,benim çok hoşuma gitti yapmayı istiyorum.sakın ha cnm protein yuklemesi o..maalesef gut hastalıgı falan yapıyor..tansiyon ve kolestrol yukseliyor..sen bilirsin yine ama benimde arkadas yaptı kolestrolu yukseldi :)
ooohh tertemiz ne severim temizligi ama benim evimi şu sıramok götürüyo.. boya yaoılacak ama sınavdan sonra istiyom enaz 3-5 günüme malolacak çünkü en iyisi haziranda sınav sonraaa
sagol canımdevlette mi başladın hayırlı olsun..
hayırdır güzelim kim kızdırdı seni bakem?mrb kızlar dün giremedim cezaya kaldım.. Mesaj yazamayacak kadar sinirliydim yine aynıyim aslında öf pöf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?