Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayşecim sağol güzel bilgiler için ama dikkatimi muz çekti muz hep yasaklanır aslında diyette

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım internet sorunu halloldu galiba sevindim buna

mrb kızlar dün giremedim cezaya kaldım.. Mesaj yazamayacak kadar sinirliydim yine aynıyim aslında öf pöf

niye canım ne oldu neden sinirlisin

kızlar tebrik edrm bu hafta 4. olmuşuz biraz canlandık inş daha iyi oluruz haftaya dereceye gireriz :13::13::13::13:

kilo verenleri ,gram verenleri ,vermek isteypte veremeyenleri,çaba gösterenleri herkesi bu takımda bulunan herkesi kutlarım yakın zamanda birincilikler görürüz inşallahhh

ellerine saglık bebegimm

hayırlı olsun doktor civanım iyi etmişsin.senin için gayet güzel olmuş acil çalışması bayana zor oluyo canım.

ben de iyiyim canım,uzandım kanepeye nette sörf yapıyorum.evim temiz,çamaşırlar yıkandı iiçim rahat çok şükür.

ooohh tertemiz ne severim temizligi ama benim evimi şu sıra mok götürüyo.. boya yaoılacak ama sınavdan sonra istiyom enaz 3-5 günüme malolacak çünkü en iyisi haziranda sınav sonraaa

valla öyle sahip felan çıkmıyo.sadece bu aralarbolaylar çogalınca tepki görmenin korkusuna

ben menümü yazayımda çıkayım kızlar.yarın nöbet var gelemeyebilirim bazen çok yogun oluyoruz ama gelmeye çalışırım

sabah kahvaltı yok
ögle ev yapımı top kek
ikindi
1 kase topalak
1kase salata
3 y.k. etli bulgur pilavı
2 y.k. un helvası(arkadaşın mevlüdü vardı
hepsi bu kadar diyecektim ama az evvel yaptıgım pizzadan avuç içi kadar yedim

Son düzenleme:
sakın ha cnm protein yuklemesi o..maalesef gut hastalıgı falan yapıyor..tansiyon ve kolestrol yukseliyor..sen bilirsin yine ama benimde arkadas yaptı kolestrolu yukseldi :)
Ayşecim bugün kitabını aldım ve şuana kadar da okudum birazdan da devam edicem,anlatılanların hepsi bilimsel gerçeklere dayandırılmış ve kesinlikle protein yüklemesi diye bişey yok,her besin grubuna yer veriyo sadece glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler yasak onlar da zaten her diyette yasak olan şeyler,kitabını okursan daha iyi anlarsın canım,benim çok hoşuma gitti yapmayı istiyorum.

ooohh tertemiz ne severim temizligi ama benim evimi şu sıra mok götürüyo.. boya yaoılacak ama sınavdan sonra istiyom enaz 3-5 günüme malolacak çünkü en iyisi haziranda sınav sonraaa

Tabii emoş sen de haziranda yap ozaman temizliğini,hem sıkıntından kurtulmuş olursun detaylıca yaparsın ,kışa da tertemiz girersin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…