- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.441
evet cnm bıraktım.özel sektör hiç bana göre değildi zaten geçici bi süre yapacaktım.ailenizin hekimiyim artıkaa tuba ilgiyi bıraktın mı aile hekimliğine mi geçtin ne oldu anlatsın biri banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sagol ablacım.evet yorucu ve stresi daha fazlaydı.daha iyi olur inş.hayırlı olsun doktor civanım iyi etmişsin.senin için gayet güzel olmuş acil çalışması bayana zor oluyo canım.
Aslıcım seni çok iyi anlıyorum ben de hoşlanmadığım insanlara yalandan katlanmayı hiç sevmem,ama mecbur kaldıysan artık yapacak bişey yok.Diyete gelince bugün akşama kadar kitabını okudum,anlatılanların hepsi bilimsel gerçeklerle desteklenmiş ve neyin neden olması gerektiği de çok güzel izah edilmiş,benim çok hoşuma gitti,tek zorlanacağım nokta ekmek yememek olacak.inşaallah işe yarar dediğin gibi canım.slm kızlar
ben iyiiym misafir bekliyoruz
misafirlere saygıda kusur edilmez ama hoşlanmadığın kafa yapın uymadığı kişiler olunca pek gönüllü olmuyorsun malesef
inş işe yarar canım
Bu kadar işlenmiş gıdayi menünde toplamayi nasıl başardın:)kacamaklarla dolu bir gunde size birada mahcup menumu paylasayim
sabah:5 y.kasigi cornflace az yagli bir kase yogurt..
ogle :sucuklu kasarli tost
ara: 1 tane hamburger
aksam: kizarmis patates
az oncede dondurma
offf biliyorum berbat bir gun yememen gereken herseyi bir gunde tukettim pismanim
Aslıcım seni çok iyi anlıyorum ben de hoşlanmadığım insanlara yalandan katlanmayı hiç sevmem,ama mecbur kaldıysan artık yapacak bişey yok.Diyete gelince bugün akşama kadar kitabını okudum,anlatılanların hepsi bilimsel gerçeklerle desteklenmiş ve neyin neden olması gerektiği de çok güzel izah edilmiş,benim çok hoşuma gitti,tek zorlanacağım nokta ekmek yememek olacak.inşaallah işe yarar dediğin gibi canım.
anladım ..çok zor bi süreç seni bekliyo canım.ama inşallah enaz hasarla biter sen ve ailen için..
Leslie yapıcam gecicek zuhaha
sabah kahvaltı yok
ögle ev yapımı top kek
ikindi
1 kase topalak
1kase salata
3 y.k. etli bulgur pilavı
2 y.k. un helvası(arkadaşın mevlüdü vardı
hepsi bu kadar diyecektim ama az evvel yaptıgım pizzadan avuç içi kadar yedim
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(9.00)
-1 simit
-4-5 ince dilim köy peyniri
-domates,maydonoz
-yeşilçay
ÖĞLEN(14.00)
-2 kaysı haşlanmış yumurta
-1 börek,domates
AKŞAM
-4 parça tavuk eti.
selam kızlar misafirler yeni gitti kavga ettik nerdeyse siyaset konuşulunca deli oluyorum ya
Bu kadar işlenmiş gıdayi menünde toplamayi nasıl başardın:)
Haklisim ne desen bende anlamadim butun gun disardaydim ogullarimla onlarla birlikte goturdummm
anam senn leslieyi de sevmezsin kiiii
oy oy khlar havada uçuşmuşş ... topalak neykii ?
bence gayet iyi biraz da metabolizmanı hızlandıracak bişeyler yapsan daha iyi olacakmışşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?