Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(9.00)
-1 simit
-4-5 ince dilim köy peyniri
-domates,maydonoz
-yeşilçay

ÖĞLEN(14.00)
-2 kaysı haşlanmış yumurta
-1 börek,domates
AKŞAM
-4 parça tavuk eti.

slm kızlar
ben iyiiym misafir bekliyoruz
misafirlere saygıda kusur edilmez ama hoşlanmadığın kafa yapın uymadığı kişiler olunca pek gönüllü olmuyorsun malesef

inş işe yarar canım
Aslıcım seni çok iyi anlıyorum ben de hoşlanmadığım insanlara yalandan katlanmayı hiç sevmem,ama mecbur kaldıysan artık yapacak bişey yok.Diyete gelince bugün akşama kadar kitabını okudum,anlatılanların hepsi bilimsel gerçeklerle desteklenmiş ve neyin neden olması gerektiği de çok güzel izah edilmiş,benim çok hoşuma gitti,tek zorlanacağım nokta ekmek yememek olacak.inşaallah işe yarar dediğin gibi canım.

Son düzenleme:
kacamaklarla dolu bir gunde size birada mahcup menumu paylasayim
sabah:5 y.kasigi cornflace az yagli bir kase yogurt..
ogle :sucuklu kasarli tost
ara: 1 tane hamburger
aksam: kizarmis patates
az oncede dondurma
offf biliyorum berbat bir gun yememen gereken herseyi bir gunde tukettim pismanim

Bu kadar işlenmiş gıdayi menünde toplamayi nasıl başardın:)

Pirinç pilavı da yok benim bildiğim

Leslie yapıcam gecicek zuhaha

anam senn leslieyi de sevmezsin kiiii

oy oy khlar havada uçuşmuşş ... topalak neykii ?

BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH(9.00)
-1 simit
-4-5 ince dilim köy peyniri
-domates,maydonoz
-yeşilçay

ÖĞLEN(14.00)
-2 kaysı haşlanmış yumurta
-1 börek,domates
AKŞAM
-4 parça tavuk eti.

bence gayet iyi biraz da metabolizmanı hızlandıracak bişeyler yapsan daha iyi olacakmışşşş

selam kızlar misafirler yeni gitti kavga ettik nerdeyse siyaset konuşulunca deli oluyorum ya

Siyasi tartışmaları hiç sevmem ya herkesin hür iradesine dayanan bi seçim bu insanlar birbirlerini bu konuda yargılamaktan yada taraftarlik boyutuna varan sempatizanliktan dolayı çok kırıyorlar..

off site çok yavaş yaa yoğun galibaa....
özgenin mezuniyeti yayınlandı mıı ? merak ediyorumm...
bu arada bugün ben yedim yedim yedim bi daha yedimm kendime ceza hiç eksiltmeden yediklerimi yazıcamm dövün beniii

​

toplu bi cevap vereyim yaşadıklarımi sindiremiyorum hazmedemiyorum.. Ve bu kadar pasif kaldığım için kendime çok kızıyorum

anam senn leslieyi de sevmezsin kiiii

oy oy khlar havada uçuşmuşş ... topalak neykii ?

bence gayet iyi biraz da metabolizmanı hızlandıracak bişeyler yapsan daha iyi olacakmışşşş

Leslie için güzel bi yöntem buldum.. Kadının sesini kapatıp film yada hareketli müzik açıyorm:)

günaydın kızlar nasılsınız

dün oya mesaj atmıştı bağlantıda sorun var diye söylemeyi unuttum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…