- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.401
yok be aslıcım ne sahip çıkması..bizimkinin sizden fazlası var eksiği yok inan.onların sahip çıktıgı tek şey makamları ve alacagı oylar.boşver güzelim.biz önce birbirmize kenetlenicez.sahip çıkan falan yok bize de size de.
aman yerin kulagı vardır.gitmesin kulaklarına mazallah
ellerine sağlık canım fadikin evde net yok haftasonu giremiyor
saliha cezaya kalmış olmamış
canım ben çok sıkma taraftarı değilim arada bir abartmamak kaydıyla istediğimiz şeyin tadına bakmak gerekiyor yoksa ilerde daha kötü oluyor
erken kalmak iyidir canım ama tabi akşam erken yatıp uykunu aldıysan
hadi inşallah yaaa..kilo kontrolü diye sayfa varmı acaba ..yoksa sen açta bizde mezun olunca ordan devam edelim yoksa geri gelir diye korkuyorum ben:18::18:
Kız eccük spor yapsan özge çayı içsen 300 gr uçar sanırım:)
mrb kızlar dün giremedim cezaya kaldım.. Mesaj yazamayacak kadar sinirliydim yine aynıyim aslında öf pöf
öğrendi bile teyzesi,çocuğum bana iş bırakmadıi,şimdi de dışarıda bisiklet sürüyor ben de onu izliyorum bi yandan balkondan...
o mantıları yemeseydin demekki bugün mezun olabilirdin:)))neyse daha uzun zaman bizimle olursun işte fena mı?:))))
yaa mezun ol ama gitme
kızlar nasılsınız ben hastayımregl oldum sanırım üşütmüşüm bu ay karnım çok ağrıdı...bi bakiim dedim mezuniyet belgem hazırlanmış mı diye çerçeveleyip pcmin duvarına asacam :))))))))
tubacımm aile hekimliğin hayırlı olsun canımm nasılsın ?
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
mrb kızlar dün giremedim cezaya kaldım.. Mesaj yazamayacak kadar sinirliydim yine aynıyim aslında öf pöf
Hiçbirşey olmuyor ne bileyim ben yaşadıklarımi hazmedemiyorum.. Bu hafta avukatla görüşücezhayırdır canım n,iye sinirlisin geçmişi şimdi okuyorum bi durum muı oldu
hoş geldiiiiinnn
nolduuuuu ?? dovelimmmm
yok be aslıcım ne sahip çıkması..bizimkinin sizden fazlası var eksiği yok inan.onların sahip çıktıgı tek şey makamları ve alacagı oylar.boşver güzelim.biz önce birbirmize kenetlenicez.sahip çıkan falan yok bize de size de.
aman yerin kulagı vardır.gitmesin kulaklarına mazallah
ben anlamıyorum bi biz bogmak istiyoruz demek ki diğerleri memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?