- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.481
nice senelere safiye..iyi gezmeler sanaiyi gunler kizlar gecmise bakamadim. bugun esimin dogumgunu ayni zamanda yasadigim yerde karnaval dolayisiyla butun gun evde olamiyacagim..
bugunluk izin istiyecektim..
herkese mutlu gunler..
iyi bakalım canım ne güzel çok daha rahat olacaksın=)hayırlı olsun cınımben de öyle düşünüyorum canm.umarım hayırlı olur.esenlerde yim cnm
iyi gunler kizlar gecmise bakamadim. bugun esimin dogumgunu ayni zamanda yasadigim yerde karnaval dolayisiyla butun gun evde olamiyacagim..
herkese mutlu gunler..
oooo bu ne yoğun günmüş böyle=)))) naber fadikim iyi misinnn
merhaba kızlar haftasonu yoktum malum. ama şu an da feci yoğunum geçmiş yapamıcam önemli bi gelişme var mı?
iyi gunler kizlar gecmise bakamadim. bugun esimin dogumgunu ayni zamanda yasadigim yerde karnaval dolayisiyla butun gun evde olamiyacagim..
herkese mutlu gunler..
kızlar cuma günü anneme geçtik kardeşimlee yoğun geçti baya
cmtesi dışarı çıktık kuaföre felan gittik akşam nişan vardı sonra oraya
pzr günü düğüne sonra mangal partisinee akşamda gençlerle (kardeşlerim nişanlıları ve eşleri) beraber oyun fela oynadık müzik dinledik felan öyleydi yani
sbahta erkendennnnn kalkıp işe geldim uykusuzum çokk fenaaaa
Baya kalori yakmissindir
Ayşecim bugün kitabını aldım ve şuana kadar da okudum birazdan da devam edicem,anlatılanların hepsi bilimsel gerçeklere dayandırılmış ve kesinlikle protein yüklemesi diye bişey yok,her besin grubuna yer veriyo sadece glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler yasak onlar da zaten her diyette yasak olan şeyler,kitabını okursan daha iyi anlarsın canım,benim çok hoşuma gitti yapmayı istiyorum.
hoşgeldiiiiiiiiinkızlar merhaba ben geldimmmmmm
kızlar merhaba ben geldimmmmmm
yawrumm bebeğimmm hafta sonun çok güzel geçmiştir inşallahhhh
kacamaklarla dolu bir gunde size birada mahcup menumu paylasayim
sabah:5 y.kasigi cornflace az yagli bir kase yogurt..
ogle :sucuklu kasarli tost
ara: 1 tane hamburger
aksam: kizarmis patates
az oncede dondurma
offf biliyorum berbat bir gun yememen gereken herseyi bir gunde tukettim pismanim
merhaba oyacım nasılsın?kolay gelsin.
o nedemek oluyo:44:offf ne yoğun bir gün yaaaaa
haftasonu ttnet hacklendi olan bize oldu ya
Leslie için güzel bi yöntem buldum.. Kadının sesini kapatıp film yada hareketli müzik açıyorm:)
ben diyetisyene gittim bugun hem cok mutlu hem cok uzgunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?