- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.501
günaydınnnnnn meleklerimm hepinize hayırlı sorunsuz mutlu haftalar diliyorum inşallah
sorun değil canımcanım çok geç görebildim çok yorgun ve açım ama iyiyim sen nasılsın?
dünkü menüm
sabah-öğle
domates
salatalık
1 kk kadar peynir
4 zeytin
2 çatal patates kızartması
1 dilim ekmek
1 kupa çay
akşam
1 kase çorba
avuç içi kadar tavuk
2 kaşık pilav
salata
ara
1 kupa çay
4 çilek
4 çağla
o nedemek oluyo:44:
o nasıl oluyo???ben diyetisyene gittim bugun hem cok mutlu hem cok uzgunum :)
anladım canım.inşallah çözümlenmiştir sorun herneyseya ben çağrı merkezindeyim ya. insanlar nete giremediler bizi aradılar normalde beklenen cagrının 3katı geldi. hat patladı ıvr çöktü santral çöktü vsv s vs
offf ne yoğun bir gün yaaaaa
haftasonu ttnet hacklendi olan bize oldu ya
hoşgeldiiiiiiiiin
bende şimdi çıkıyodum kimse yok diye.nevar neyok canım?
evet ole bişiler varmış kuzum naber??
naber canım nasılsın
neden mutlu ve neden üzgünsün?
kızlar diyetisyen genelde 1 gun ne yiyorum onu sordu dedim işte öğle yemegi 1 kase corba 1 dilim ekmek ya da tost ayran..
o kadarcık yersen kilo veremezsin dedi..yetişkin bir insan için cok az o dedi cogalttı..kapıda sıra beklerken uzun süredir gelenler varmış sordum herkes memnun iyi kilo verenlerde var.
tartılar arasında fark oluyor ben de akupunkturunun tartısına göre 112 yim ama kendi tartıma göre 118:) ben her zaman kendi tartımı dikkate alıyorum bence senin için de bu yapılabilir
baya yoğun olmasına rağmen kafam dağılmıyor bir türlü hazalım yaaaaa
sen nasılsın göüşemiyoruzzz
kızlar merhaba ben geldimmmmmm
ben diyetisyene gittim bugun hem cok mutlu hem cok uzgunum :)
iyi canım çok şükür..öğle yemek yedim 10 dak. sonra tartıldım..uzerimde kıyafetler vardı birde reglimin 2. gunu olunca 67.5 çıktım..Aslıya soralım nasıl olacak?
belkide benim tartı beni kandırıyordu..
mutluyum diyetisyene gittim en azından direncimi kıracam sporda yapmama gerek yok su anlık..2 haftada 1 gitcem dolayısıyla hesap verecem bu beni zorluyo ii yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?