Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aa daha mı çok yemek lazımmış yani az yiyerek verilmiyor zaten bunun örneklerinden biri benim=)))))))))))))

merhaba kızlar.bundan sonra hergün menümü yazıcam buraya.yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum çünkü.acilen toparlanmalıyım

kızlar merhaba ben geldimmmmmm

hoşş geldinn melekimmmmmmm

offf ne yoğun bir gün yaaaaa

haftasonu ttnet hacklendi olan bize oldu ya

kıyammmm tahmin edebiliyormmmm yawrum yaa

ben diyetisyene gittim bugun hem cok mutlu hem cok uzgunum :)

hayırdır melekim:44::44::44::44::44:

haftasonum güzeldi de bugün ebemle tersten tekrar tanıştık yoğunluktan ahahahaha bilmem anlatabildim mi

anladımmmmmm yawrummm anladımmm

naber fıstık yoksun bu aralar??

evet meleğimm yaaa durumlar karışık yaa biraz onun için bide annemdeydim zatennn

yaaa o zman benn o yuzden veremiyorumm az yediğim içinnn:26::26::26::26::26::26::26:

canım kayınvalidemler burda da o yüzden çok giremiyorum yarın gidiyorlar sonra hep burdayım bi de 2 gündür net yoktu o yüzdenn

bekliyorumm vallaaa canımmmm
allah kolaylık versin sana aaaa

kızlar merhaba ben geldimmmmmm

hoşş geldinn melekimmmmmmm

kıyammmm tahmin edebiliyormmmm yawrum yaa

hayırdır melekim:44::44::44::44::44:

haftasonum güzeldi de bugün ebemle tersten tekrar tanıştık yoğunluktan ahahahaha bilmem anlatabildim mi

anladımmmmmm yawrummm anladımmm

naber fıstık yoksun bu aralar??

evet meleğimm yaaa durumlar karışık yaa biraz onun için bide annemdeydim zatennn

yaaa o zman benn o yuzden veremiyorumm az yediğim içinnn:26::26::26::26::26::26::26:

canım kayınvalidemler burda da o yüzden çok giremiyorum yarın gidiyorlar sonra hep burdayım bi de 2 gündür net yoktu o yüzdenn

bekliyorumm vallaaa canımmmm
allah kolaylık versin sana aaaa

bugünkü menüm
SABAH
3 dilim ekmek 6 zeytin 1 kk peynir 1 çaykaşıgı reçel salatalık roka
ÖĞLEN
1 simit
ARA
1 pogaca,1 küçük dilim ev helvası
AKŞAM
1 kase yogurt

1 saat aerobik olacak 2.5 lt de su olur bugün:))
çanta ve hatta valizleri bekliyorum:26:

canım ben çıkıyorum paydoss allah izin verirse evime gidip dinlenmek istiyorum öpüyorum çokkk

kızlar yarın bana tatil o yüzden mecburi izin istiyorummm bilginiz olsun evde net yok çünki
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun

bugünkü menüm

sabah
10 çağla

öğle
1 kk kadar peynirr
3 zeytin
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay

akşam
1 kase çorba
5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata
3 kaşık yoğurt

sanmıyorummm yawrum yaa hep araba vardı altımızda birdeee düğünde ve nişanda heçççç oynamadım

niye oynamadın kız ne güzel kurtlarını dökerdin

allahtan ben yoldayken hacklendi. hackerlarda biliyo ben mağdur olmayım diye yoldayken yapıyorlar

diyetisyene gitmene sevindim canım
neden üzgünsün

canım bundan sonra daha iyi olur inş bu haftada sorun olmaz

merhaba kızlar.bundan sonra hergün menümü yazıcam buraya.yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum çünkü.acilen toparlanmalıyım

yok yok sen böyle devam et canım sanki o gelinliği ben giyecem
senin artık sıkı tutman lazım bi kendine gel motive ol kızdırma beni

ayşemmmmmmm naber şekerimmmmm

aa çok iy ne dedi diyetisyen neler verdi anlat bakalımmmm

canım arada oluyor öyle anormal kilo artışı o kilo değildir kiii

ama aldım sanki biraz canım 10-15 gundur hep oturuyorum almış olabilirim ama tartım eksikte gösteriyor olabilir

aa daha mı çok yemek lazımmış yani az yiyerek verilmiyor zaten bunun örneklerinden biri benim=)))))))))))))

ay evet yaa :)
canım bundan sonra daha iyi olur inş bu haftada sorun olmaz

yok yok sen böyle devam et canım sanki o gelinliği ben giyecem
senin artık sıkı tutman lazım bi kendine gel motive ol kızdırma beni
canım tartı yanlışsa düzeltelim demişsin 2 ayrı durum olsun istemiyorum aslında napsak bilmiyorum ??

iyi akşamlar arkadaşlar,bugün hiç kaçamak yapmadan bi gün geçirdim diyecektim kiii eşim dondurma aldım diye içeri girdiiineyseki onun dışında güzel bi gün oldu.sizler nasılsınız?

Pirinç pilavı da yok benim bildiğim
Salihacım kesinlikle yasak olanlar şekerli herşey,ekmek ve pirinç gibi glisemik indeksi yüksek besinler,onun dışındaki her besin grubu var,en önemli şart yiyeceklerin doğal olması ve 3 ana öğün beslenmek.bana en zor gelen ekmek yememe kuralıydı ama o da şimdilik çok zorlamadı beni,bakalım yarın ve diğer günler ne yapıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…