- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.521
kızlar diyetisyen genelde 1 gun ne yiyorum onu sordu dedim işte öğle yemegi 1 kase corba 1 dilim ekmek ya da tost ayran..
o kadarcık yersen kilo veremezsin dedi..yetişkin bir insan için cok az o dedi cogalttı..kapıda sıra beklerken uzun süredir gelenler varmış sordum herkes memnun iyi kilo verenlerde var.
kızlar merhaba ben geldimmmmmm
offf ne yoğun bir gün yaaaaa
haftasonu ttnet hacklendi olan bize oldu ya
ben diyetisyene gittim bugun hem cok mutlu hem cok uzgunum :)
haftasonum güzeldi de bugün ebemle tersten tekrar tanıştık yoğunluktan ahahahaha bilmem anlatabildim mi
naber fıstık yoksun bu aralar??
kızlar diyetisyen genelde 1 gun ne yiyorum onu sordu dedim işte öğle yemegi 1 kase corba 1 dilim ekmek ya da tost ayran..
o kadarcık yersen kilo veremezsin dedi..yetişkin bir insan için cok az o dedi cogalttı..kapıda sıra beklerken uzun süredir gelenler varmış sordum herkes memnun iyi kilo verenlerde var.
canım kayınvalidemler burda da o yüzden çok giremiyorum yarın gidiyorlar sonra hep burdayım bi de 2 gündür net yoktu o yüzdenn
kızlar merhaba ben geldimmmmmm
haftasonum güzeldi de bugün ebemle tersten tekrar tanıştık yoğunluktan ahahahaha bilmem anlatabildim mi
naber fıstık yoksun bu aralar??
canım kayınvalidemler burda da o yüzden çok giremiyorum yarın gidiyorlar sonra hep burdayım bi de 2 gündür net yoktu o yüzdenn
merhaba kızlar.bundan sonra hergün menümü yazıcam buraya.yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum çünkü.acilen toparlanmalıyım
hoşbuldum canım..ogün kuzu da yesem yazıcam buraya.başka çaresi yok.bi faydası olur da utanır yemem:26:hoş geldinn canımmm
kesinlikle canım bende yazmayıncaa şaşırıyorum kendimi
hoşbuldum canım..ogün kuzu da yesem yazıcam buraya.başka çaresi yok.bi faydası olur da utanır yemem:26:
iyi gunler kizlar gecmise bakamadim. bugun esimin dogumgunu ayni zamanda yasadigim yerde karnaval dolayisiyla butun gun evde olamiyacagim..
bugunluk izin istiyecektim..
herkese mutlu gunler..
sanmıyorummm yawrum yaa hep araba vardı altımızda birdeee düğünde ve nişanda heçççç oynamadım
iyi canım çok şükür..öğle yemek yedim 10 dak. sonra tartıldım..uzerimde kıyafetler vardı birde reglimin 2. gunu olunca 67.5 çıktım..Aslıya soralım nasıl olacak?
belkide benim tartı beni kandırıyordu..
mutluyum diyetisyene gittim en azından direncimi kıracam sporda yapmama gerek yok su anlık..2 haftada 1 gitcem dolayısıyla hesap verecem bu beni zorluyo ii yani :)
merhaba kızlar.bundan sonra hergün menümü yazıcam buraya.yazmayınca ipin ucunu kaçırıyorum çünkü.acilen toparlanmalıyım
ayşemmmmmmm naber şekerimmmmm
aa çok iy ne dedi diyetisyen neler verdi anlat bakalımmmm
canım arada oluyor öyle anormal kilo artışı o kilo değildir kiii
aa daha mı çok yemek lazımmış yani az yiyerek verilmiyor zaten bunun örneklerinden biri benim=)))))))))))))
canım tartı yanlışsa düzeltelim demişsin 2 ayrı durum olsun istemiyorum aslında napsak bilmiyorum ??canım bundan sonra daha iyi olur inş bu haftada sorun olmaz
yok yok sen böyle devam et canım sanki o gelinliği ben giyecem
senin artık sıkı tutman lazım bi kendine gel motive ol kızdırma beni
Salihacım kesinlikle yasak olanlar şekerli herşey,ekmek ve pirinç gibi glisemik indeksi yüksek besinler,onun dışındaki her besin grubu var,en önemli şart yiyeceklerin doğal olması ve 3 ana öğün beslenmek.bana en zor gelen ekmek yememe kuralıydı ama o da şimdilik çok zorlamadı beni,bakalım yarın ve diğer günler ne yapıcam?Pirinç pilavı da yok benim bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?