Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayşecim sağol canım tavsiyen için kitapta bazı ince noktalar var mesela yumurta doğal olmazsa ve çok pişirilirse zararlı bir etki yapıyomuş vücutta,bunları nasıl tüketeceğimizi falan hep yazmış,benim çok aklıma yattı biraz denemek istiyorum, kitabı okumanı tavsiye ederim sadece diyet için değil,herzaman işe yarayacak çok güzel bilgiler var.

ben diyetisyene gittim bugun hem cok mutlu hem cok uzgunum :)

Diyetisyene gitmene sevindim de niye üzgünsün? bak ben hep söylüyorum az yemek yiyerek başlarda zayıflanır ama sonra çok zor...

Bugünkü menüm
SABAH
-2 sahanda yumurta
-1 dilim peynir
-3 zeytin
-1 domates
ÖĞLEN
-1/2 porsiyon semiz otu
-1/2 porsiyon mercimeklisoğuk çorba(bat)
-1 köfte
AKŞAM
-1 avuç ceviz
-1 porsiyon yoğurtlu semiz otu
-3 ısırık dondurma.

Diyetisyene gitmene sevindim de niye üzgünsün? bak ben hep söylüyorum az yemek yiyerek başlarda zayıflanır ama sonra çok zor...

cnm tartıda 67.5 cıktım kıyafetlerim vardı reglim..öğle yemeğinden 10 dak. sonra tarttı beni bunlar etken sanırım ama sanırım kilo aldım ben hissediyorum ısrarla tartılmıyorum kendi tartımda kilo aldıysam korkuyorum

sevgili karataycılar diyetin ilk ayında cevizi fazla tüketmemeye çalışın.. Kolestrolunuz zıplar dikkat..

yok yok sen böyle devam et canım sanki o gelinliği ben giyecem
senin artık sıkı tutman lazım bi kendine gel motive ol kızdırma beni [/QUOTE]
hmm şşşeyyyy kem küm:26::26::26::26:
haklısın aslı ne desen.oyüzden sizin desteğiniz çok önemli bana.bak mesela şimdi film izlicem,bişeyler yesemmi diye şeyten beni dürtüklerken mesajını okuyunca vazcaydımsaolasın.

Ama ayşecim zaten kıyafetlerle artılman +1 kilo demek bir de regl ve öğlen yemeği ohoooo sen kilo milo almamışındır alsan bile 2,5 kilonun hepsi senin değildir canım korkma.
sevgili karataycılar diyetin ilk ayında cevizi fazla tüketmemeye çalışın.. Kolestrolunuz zıplar dikkat..

Salişçim sağol uyarın için,ben zaten günde bir öğüne ceviz ekleyeceğim.

sonbahar üstümüze çöktü kışın üşüdük baharın rehaveti şimdi sırada yaz sıcağı var.. Ne zaman sarılıcaz spora:)

Biraz sağlıksız ama ben çanta gerekticek bisi görmedim

Menüm
Sabah
1 yumurta
3 dilim ekmek
1 kupa pekmez şerbeti
.
Ara

.
Öğle
1 tabak dolusu ıspanak
.
.
Ara

.

Akşam
1 tabak ıspanak
1 kase paça
5 kaşık bulgur pilavı

güneşsiz kalmışımya bugün 1 saat terasta uzanıp güneşlendim.. Akşam üzeride mahsun kırmızıgülden güneşi gördüm filmini izledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…