- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.541
ayşecim sağol canım tavsiyen için kitapta bazı ince noktalar var mesela yumurta doğal olmazsa ve çok pişirilirse zararlı bir etki yapıyomuş vücutta,bunları nasıl tüketeceğimizi falan hep yazmış,benim çok aklıma yattı biraz denemek istiyorum, kitabı okumanı tavsiye ederim sadece diyet için değil,herzaman işe yarayacak çok güzel bilgiler var.sen bilirsin canım kafana yattıysa .benim arkadaş yaptı cok dikkat eden biridir kendine.6 ayda bir test falan yaptırır..yaptı cok guzel kilo verdi..testte kolestrol cok yukselmiş doktor demiş ne yaptın oda demiş karatay..kızmış doktor diyetisyene yollamış..onun için dedim
ben diyetisyene gittim bugun hem cok mutlu hem cok uzgunum :)
Diyetisyene gitmene sevindim de niye üzgünsün? bak ben hep söylüyorum az yemek yiyerek başlarda zayıflanır ama sonra çok zor...kızlar diyetisyen genelde 1 gun ne yiyorum onu sordu dedim işte öğle yemegi 1 kase corba 1 dilim ekmek ya da tost ayran..
o kadarcık yersen kilo veremezsin dedi..yetişkin bir insan için cok az o dedi cogalttı..kapıda sıra beklerken uzun süredir gelenler varmış sordum herkes memnun iyi kilo verenlerde var.
Diyetisyene gitmene sevindim de niye üzgünsün? bak ben hep söylüyorum az yemek yiyerek başlarda zayıflanır ama sonra çok zor...
Ama ayşecim zaten kıyafetlerle artılman +1 kilo demek bir de regl ve öğlen yemeği ohoooo sen kilo milo almamışındır alsan bile 2,5 kilonun hepsi senin değildir canım korkma.cnm tartıda 67.5 cıktım kıyafetlerim vardı reglim..öğle yemeğinden 10 dak. sonra tarttı beni bunlar etken sanırım ama sanırım kilo aldım ben hissediyorum ısrarla tartılmıyorum kendi tartımda kilo aldıysam korkuyorum
sevgili karataycılar diyetin ilk ayında cevizi fazla tüketmemeye çalışın.. Kolestrolunuz zıplar dikkat..
bugünkü menüm
SABAH
3 dilim ekmek 6 zeytin 1 kk peynir 1 çaykaşıgı reçel salatalık roka
ÖĞLEN
1 simit
ARA
1 pogaca,1 küçük dilim ev helvası
AKŞAM
1 kase yogurt
1 saat aerobik olacak 2.5 lt de su olur bugün:))
çanta ve hatta valizleri bekliyorum:26:
hoş geldinn canımmm
kesinlikle canım bende yazmayıncaa şaşırıyorum kendimi
bugünkü menüm
sabah
10 çağla
öğle
1 kk kadar peynirr
3 zeytin
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay
akşam
1 kase çorba
5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pilav
salata
3 kaşık yoğurt
ama aldım sanki biraz canım 10-15 gundur hep oturuyorum almış olabilirim ama tartım eksikte gösteriyor olabilir
ay evet yaa :)
canım tartı yanlışsa düzeltelim demişsin 2 ayrı durum olsun istemiyorum aslında napsak bilmiyorum ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?