Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence iyi menün canım ama metabolizmanı hızlandıracak birşey yap biraz derim ben. bu yemekleri öğünlere bölebilirsin mesela tabi bir de spor şart

Canım bu diyette ara öğünler yasak çünkü 2 saatte bir yemek yemek vücuttaki insülün dengesini bozuyormuş daha detaylı anlatıyo tabi kitapta şimdi sıkmayım seni oyüzden yemiyorum ara öğünler ve işin garibi acıkmıyorumda,spor olarak yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama bugün fazla yürüyemedim.

selam kızlar. hepimizin işçi ve dayanışma bayramı kutlu olsun.

neler yaptınız var mı bir faaliyet

hoşgeldin Oya,sağol canım emeğin karşılığını bulduğu,adil hak dağılımının olduğu bi gelecek bizleri bekler inşaallah,bende ki faaliyet diyetimi değiştirdim,karatay diyeti uygulayacağım bakalım nasıl olacak.senden ne var ne yok.

Karatay diyeti sayfasını okudum dün.. Dolgu dişleri tekrar çıkıyormus rivayete göre:) okadar sağlıklı oluyormuş insanlar:):)

ayy bende çıkardım yazlıkları ve çıkardıkça denedim hepsini heheheh ama ütü yok henüz onu da yarın artık=)
ben de geçen gün oğluşlarımın yazlıklarını çıkarıp kışlıkları,küçülenleri kaldırıdm artık hafta sonu da bizimkileri çıkarırım inşaallah,hiç sevmiyorum bu işi ama....

kızlr yeni geldik gezmeye gittik çook yoruldum başım ağrıyorrrrrrrrrrrrr..bu arada kızımında ilk dişi patladı hehehehehhe=)
ohh hadi hayırlı olsun.

Karatay diyeti sayfasını okudum dün.. Dolgu dişleri tekrar çıkıyormus rivayete göre:) okadar sağlıklı oluyormuş insanlar:):)

saliha o rivayetlerin doğruluğunu bilemem ama yapılan yorumlara göre diyeti uygulayanlarda şeker,tansiyon düzene girmiş ve hafızaları kuvvetlenmiş,ben ara öğün yaparken bile gözüm hala yemeklerde oluyodu ama 2 gündür yemekten sonra 4-5 saat rahat hiç acıkmadan geçirebiliyorum,şu anda da akşam 5 te yediğimle duruyorum lokma bişey yemedim,sana tavsiyem kitabı mutlaka okumalısın bence kadının yazdıkları çok çok mantıklı .

sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay

öğle
1 dondurma

akşam
3 dilim pide
ayran

ara
1 elma

yolda olduğum için güzel bir menü olmadı

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun ekmekler güzel

sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay

öğle
1 dondurma

akşam
3 dilim pide
ayran

ara
1 elma

yolda olduğum için güzel bir menü olmadı

Kalori aşımı yapmayan ve işlenmiş hazır gıda bulundurmayan her menü güzeldir benim için

Ya nasıl duygulandim.. Vara yoğa duygulanir oldum:) hayırlı olsun canım yeni bebis olur yine katılırsın takıma inşallah

Saba tümerde görmüştüm ilk bu abiyi:) hiç bayana benzemiyor:) süper bi konuşma yapmıştı.. Şeker hakkında birşeyler söyledi Yıllardr hiç tatlı çaY içmedim.. kitabınıda okumak lazım.' ya yumurta hakkında ne ilginç şeyler söylüyo.. Biz kendimizi sarelle gibi katkılı YIYECEKLERE yöneltirken yumurtayı yeşilliği kaldırıyoruz kahvaltı masAMIzDAN

bugün 4 saat boyunca top oynadım hava çok güneşli ve sıcaktı.. Yüzüm acayip yandı:) kıpkırmızı oldu.. Yarın yoğurt maskesi yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…