- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.641
bence iyi menün canım ama metabolizmanı hızlandıracak birşey yap biraz derim ben. bu yemekleri öğünlere bölebilirsin meselatabi bir de spor şart
selam kızlar. hepimizin işçi ve dayanışma bayramı kutlu olsun.
neler yaptınız var mı bir faaliyet
Merhaba arkadaşlar,bu yeni diyetim beni hiç acıktırmıyor ve enerjim de gayet yüksek ve şimdiden tartıda güzel şeyler olacağını hissediyorum,bu hafta regl oldum,sanırım hem onun şişlikleri gidiyor hem de diyetin faydasını görüyorum,sizler nasılsınız?
Afiyet olsun telafi mi bumenumu de yazayım
sabah
1 dilim uno denge light ekmek
1 yumurtalı omlet
yeşil salata
çay
ara
turk kahvesi
ara
1 fincan çay 2 bisküvi
akşam
4 ızgara köfte
yeşil salata
gece
armut
ben de geçen gün oğluşlarımın yazlıklarını çıkarıp kışlıkları,küçülenleri kaldırıdm artık hafta sonu da bizimkileri çıkarırım inşaallah,hiç sevmiyorum bu işi ama....ayy bende çıkardım yazlıkları ve çıkardıkça denedim hepsini heheheh ama ütü yok henüz onu da yarın artık=)
ohh hadi hayırlı olsun.kızlr yeni geldik gezmeye gittik çook yoruldum başım ağrıyorrrrrrrrrrrrr..bu arada kızımında ilk dişi patladı hehehehehhe=)
Karatay diyeti sayfasını okudum dün.. Dolgu dişleri tekrar çıkıyormus rivayete göre:) okadar sağlıklı oluyormuş insanlar:):)
bahane uydurma salişşşş.bu kiloları oturduğumuz yerde mi vericez hııııııııım .
menum
kahvaltı
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik domates salatalık
ara
1 portakal
öğle
fırında yarım kabak 1 tane mantar
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
ara
2 ceviz
1 probiyotik yogurt
akşam
1 kase corba
1 dilim ekmek
(cok doymadım meyve yiyecem 1 tane)
sabah
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
1 dilim ekmek
1 kupa çay
öğle
1 dondurma
akşam
3 dilim pide
ayran
ara
1 elma
yolda olduğum için güzel bir menü olmadı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-35.html
kızlar nasılsınız mezun olmuşum en sonunda karnem hazırlanmış...duygulandım valla..ben nasıl kilo verecem veremem imkansız derken sizlerle karşılaştım iyikide karşılaştım hepinizi gerçekten çok seviyorum sizin desteklerinizle verdim kilolarımı inşallah geride almam..umarım sizde en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı öpüyorum hepinizi kocaman
elveda etmiyorum kıslar ona göre girip arada bakarım yaramazlık yapan olursa kızarım yine :)))
ben de geçen gün oğluşlarımın yazlıklarını çıkarıp kışlıkları,küçülenleri kaldırıdm artık hafta sonu da bizimkileri çıkarırım inşaallah,hiç sevmiyorum bu işi ama....
ohh hadi hayırlı olsun.
saliha o rivayetlerin doğruluğunu bilemem ama yapılan yorumlara göre diyeti uygulayanlarda şeker,tansiyon düzene girmiş ve hafızaları kuvvetlenmiş,ben ara öğün yaparken bile gözüm hala yemeklerde oluyodu ama 2 gündür yemekten sonra 4-5 saat rahat hiç acıkmadan geçirebiliyorum,şu anda da akşam 5 te yediğimle duruyorum lokma bişey yemedim,sana tavsiyem kitabı mutlaka okumalısın bence kadının yazdıkları çok çok mantıklı .
diyet kolanin 1 bardağı ise 2 kalori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?