- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.681
kalorisi önemli değilki yavrım içinde böcek olduğunu dünya alem biliyor artık..sen yinede içmemeye çalış..
abi dediğin canan karatay mı acep?
naber napıyosun canım?
iyiyim melekim napıyım iş ev arası mekik dokuyorum resmennnnn
camımm tebrik ederiiiimdarısı başımızaaa
tebrikler canım bizi unutma gel aradaaaa
ö<gecimm tebrikler darısı bana=)
ayşeciğim salihacığım aşağıda sizi görüyorum nasılsınız kıslar
günaydınn canım hoşgeldin
ayşeciğim salihacığım aşağıda sizi görüyorum nasılsınız kıslar
ahhhhh benimm tatlı kuzumm gelmişşşşşşşş ablasının bitanesiiiiiiii
saol canım inşallah sizde verirsiniz benim ki nerdeyse 1 yıl sürmüş senin ki daha kısa sürsün inşallah....Özgecim sonuca ulaşmak çok güzel bi duygudur eminim,inşaallah bu kilolarını bundan sonra sağlıkla korumayı başarırsın,darısı isteyen çabalayan herkesin başına inşaallah,tabiki elveda deme arada gel mutlaka takib et bizi.
canım benim nasıl unuturum sizi...fırsat buldukça gelirim canım yaa ben 55 in altına düşünce kendimi kontrol edemiyorum kilolar kendiliğinden gidiyor...52 kiloyla mezn oldum ama sabah kalktığımda tartıldım 51,8 çıktım inşallah durur artık da zayıflıktan ölmem :))güzel mezun arkidişim darısı hepimizin başına. bizi unutma ama sonra kilo alırsın:))) gel mutlaka arada
inşallah canımtebrik ederim darisi bize insallah..
niye duygulanıyon kız vara yoğa...saol canım ama bebiş olayını ben almıyım allah kızıma uzun ömür versin bebişide olmayıp isteyenlere versin :)))Ya nasıl duygulandim.. Vara yoğa duygulanir oldum:) hayırlı olsun canım yeni bebis olur yine katılırsın takıma inşallah
napıyım defneyle uğraşıyorum 1 yaşına girdi dün ona yeni ayakkabı aldık yürüyen çocuk ayakkabıları giyince yürümeyi bıraktı garibine gitti sanırım :))iyi çıtır anne sen napıyon
kahvaltimi yaptim
sizlere bir merhaba diyor ve yediklerimi paylasiyorum"
sabah: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek
domates
ara: bir bardak sut
karar verdimyarindan itibaren sporda yapicagim
beklemekteyimmmmmmmmm yawrumm bebeğimmmmm pozitif neşe kaynağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?