Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarrrr arkadan bir sesss geldiiiiii çalışamma lazımmm şimdilik çıkıyorum öpüyorummm hepiniziiii

degisim basliyor cumaya kuaforden randevu aldim saclarimi boyatmistim begenmedim sarisin olucagim
kilo vericegim kizlar insallah herkes hedefledigi kiloya gelir bir an once

Son düzenleme:
saol canım inşallah sizde verirsiniz benim ki nerdeyse 1 yıl sürmüş senin ki daha kısa sürsün inşallah....
güzel mezun arkidişim darısı hepimizin başına. bizi unutma ama sonra kilo alırsın:))) gel mutlaka arada
canım benim nasıl unuturum sizi...fırsat buldukça gelirim canım yaa ben 55 in altına düşünce kendimi kontrol edemiyorum kilolar kendiliğinden gidiyor...52 kiloyla mezn oldum ama sabah kalktığımda tartıldım 51,8 çıktım inşallah durur artık da zayıflıktan ölmem :))
tebrik ederim darisi bize insallah..
inşallah canım
Ya nasıl duygulandim.. Vara yoğa duygulanir oldum:) hayırlı olsun canım yeni bebis olur yine katılırsın takıma inşallah
niye duygulanıyon kız vara yoğa...saol canım ama bebiş olayını ben almıyım allah kızıma uzun ömür versin bebişide olmayıp isteyenlere versin :)))
iyi çıtır anne sen napıyon
napıyım defneyle uğraşıyorum 1 yaşına girdi dün ona yeni ayakkabı aldık yürüyen çocuk ayakkabıları giyince yürümeyi bıraktı garibine gitti sanırım :))

kahvaltimi yaptim
sizlere bir merhaba diyor ve yediklerimi paylasiyorum"
sabah: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek
domates
ara: bir bardak sut
karar verdimyarindan itibaren sporda yapicagim

kahvaltimi yaptim
sizlere bir merhaba diyor ve yediklerimi paylasiyorum"
sabah: 2 dilim peynir 2 dilim ekmek
domates
ara: bir bardak sut
karar verdimyarindan itibaren sporda yapicagim

kahvaltın güzel canım
sporda olunca güzel kilolar verceğenine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…