Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dün ben bi ara girmiştim aslında ama geçmiş okudum cevap yazmaya fırsat olmadı.bir de bilgisayarın bulundugu alan kalabalık oluyo dikkat çekmek istemiyorum herkes ne yazıyon kime yazıyon aman birsürü tantana işte..

vallahi ben 4 gündür diyet yapmıyorumm yapamıyorum evde bitek senin az yemen zor oluyo annem de güzel güzel şeyler yapıyorr...
ama yarın telafiye başlıcamm...

Çocuk işçilerinin olmadığı,sigortasız çalışılmayan, kadının, erkeğin emeğinin sömürülmediği bir dünya dileğiyle kutlu olsun..

malum dün nöbette ne yediklerimin hayırı oldu nede spor oldu
benin böyle işte 4 gün dikkat edip 3 gün nöbette gidiyorr

canım sen ne hemşiresisin ?

yok canım hata degil izin olarak istememiştim sadece haber belki gelemem demiştim.aslında mutlaka gelirim gözüyle bakıyodum ama olmadı işte.

o zaman aslıya danışalım cezalı mısın değil misin ? ben bilemedim :44: ama bence ceza almanı gerektirecek bir durum yok...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-35.html
kızlar nasılsınız mezun olmuşum en sonunda karnem hazırlanmış...duygulandım valla..ben nasıl kilo verecem veremem imkansız derken sizlerle karşılaştım iyikide karşılaştım hepinizi gerçekten çok seviyorum sizin desteklerinizle verdim kilolarımı inşallah geride almam..umarım sizde en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı öpüyorum hepinizi kocaman
elveda etmiyorum kıslar ona göre girip arada bakarım yaramazlık yapan olursa kızarım yine :)))

Son düzenleme:

camımm tebrik ederiiiim darısı başımızaaa

tebrikler canım bizi unutma gel aradaaaa

ö<gecimm tebrikler darısı bana=)

Özgecim sonuca ulaşmak çok güzel bi duygudur eminim,inşaallah bu kilolarını bundan sonra sağlıkla korumayı başarırsın,darısı isteyen çabalayan herkesin başına inşaallah,tabiki elveda deme arada gel mutlaka takib et bizi.

bugünkü menüm
sabah(10.30)
-2 yumurta
-4 zeytin
-1 dilim peynir
-1 avuç badem
-közlenmiş biber ve domates
-2 kupa adaçayı

akşam(5.00)
-1 tabak kurufasulye
-1 tabak bulgur pilavı
-biraz da yoğurt

akşamdan sonra sadece bitki çayları veya normal çay içilebilir(şekersiz).

güzel mezun arkidişim darısı hepimizin başına. bizi unutma ama sonra kilo alırsın:))) gel mutlaka arada

ay ben çok yoruldum bugün günün yarısından fazlası kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartıp yıkayıp ütülemekle geçti. pufff ama iyi de olsu bugün olmasa haftasonu ugraşacaktım. aradan çıktı bir şekilde. birazdan da bir gerilim filmi patlatırım ooooh :))

menumu de yazayım

sabah
1 dilim uno denge light ekmek
1 yumurtalı omlet
yeşil salata
çay

ara
turk kahvesi

ara
1 fincan çay 2 bisküvi

akşam
4 ızgara köfte
yeşil salata

gece
armut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…