Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar karamel tv de saat 16 - 17 arası plates var.2 gündür keşfettim.yarım saat ordan yaptım sonra plates kursuna gittim 1 saatte ordaydım.90 dak sporum var yani

kızlar karamel tv de saat 16 - 17 arası plates var.2 gündür keşfettim.yarım saat ordan yaptım sonra plates kursuna gittim 1 saatte ordaydım.90 dak sporum var yani

Vay vay vay kıskandım walla.. Kıskanma ne olur çalışsam benimde olur:) ha ha ha hi hi hi ho ho ho

tebrikler canım
her zaman bekleriz canım arayı çok açma

sabah
1 kk kadar peynir
domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay

öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
salata

akşam
4 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav salata

ara
1 elma

Merhaba arkadaşlar,bugün benim doğum günüm,hem mutluyum hem de üzgün,mutluyum çünkü sağlıkla bu yaşlara gelebildim çok şükür,üzgünüm çünkü eşim sürpriz pasta almış gelmiş,yemesem darılırdı,o okadar düşünüp hazırlamış,neyse artık yarın daha dikkat ederim inşaallah.sizler nasılsınız?

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah
-2 yumurta
-1 dilim peynir,3 zeytin
-domates,biber
-5-10 tane kavrulmamış badem
-adaçayı
öğlen
-1 dilim haşhaşlı ve yarım dilim pişi(maalesef yememem gerekiyodu ama nefsime yenildim)
-biraz peynir
-çay

ikindide 1 dilim pasta yedim

akşam
-yarım porsiyon kurufasulye
-azıcık bulgur pilavı.

Bugünkü menü diyetlikten çıktı...yarın telafi ederim inşaallah.

merhaba kızlar.bugün öyle yogundumkiişin kötü kısmı yarın beni daha yogun bi gün bekliyo.ama hayırlı bi yorgunluk inş.çünküm yarın nişanlımla ev için eşya bakmaya gidicez inş.istediğim gibi bişeyler bulurum.oyüzden yarın için de müsade istiyorum sizden.
bugün çalışacagım saglık ocagını gördüm.çok hoş biyer.birlkte çalışcagım dr.hanım da maşallah çok tatlı bi hatun.inşallah agız tadımız bozulmadan geçer günlerimiz.hepinizi kocaman öpyorum.görüşürüz inşallah.

saliha saliha seni görüyorum nasılsın canım

Ben girdiğimde sen yoktun:) bende çıktım.. Bugün evimize yakın bi komşunun bahçesinde oturduk.. Çay içtik.. Eve gelince annem niye üzgün duruyorsun suçlu gibi dedi.. Bende hırsız değilim ama malım çalındı eccük üzülmeyecem mi dedim.. Ağlamıyom zirlamiyom daha napim :)

Bi kereden bisi olmaz haftada bir öğün kaçamak olur fakat 2. Olursa diyet bozuluyor.. Doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu yıllara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…