- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.721
bugünki menum
sabah
yarım çavdarlı peynirli sadviç
ara
sade soda
öğlen
4 ızgara köfte salata ayran
akşam
sabahtan kalan yarım sandviç 5 çilek
kızlar karamel tv de saat 16 - 17 arası plates var.2 gündür keşfettim.yarım saat ordan yaptım sonra plates kursuna gittim 1 saatte ordaydım.90 dak sporum var yani
kızlar karamel tv de saat 16 - 17 arası plates var.2 gündür keşfettim.yarım saat ordan yaptım sonra plates kursuna gittim 1 saatte ordaydım.90 dak sporum var yani
herkese selaamm :)
bugünlük izin istiyorum canlar yarın sınavım varryarın akşam gelip sayımları da yaparım
akşam da bir ara gelip menümü yazacağım telafiye başladım bugün... öpüyorummm
degisim basliyor cumaya kuaforden randevu aldim saclarimi boyatmistim begenmedim sarisin olucagim
kilo vericegimkizlar insallah herkes hedefledigi kiloya gelir bir an once
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-35.html
kızlar nasılsınız mezun olmuşum en sonunda karnem hazırlanmış...duygulandım valla..ben nasıl kilo verecem veremem imkansız derken sizlerle karşılaştım iyikide karşılaştım hepinizi gerçekten çok seviyorum sizin desteklerinizle verdim kilolarımı inşallah geride almam..umarım sizde en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı öpüyorum hepinizi kocaman
elveda etmiyorum kıslar ona göre girip arada bakarım yaramazlık yapan olursa kızarım yine :)))
Aslıcım bi yanlışlık olmasın,kız ben mesaj neyin atmadım,tırsdım şimdi haaa ben atmadıysam kim attı:18:.kızlar neslihan msj attı bugün için izin istedi
Ohhh iyi ne güzel stress atmışsındır ama yarın bacakların çok ağrır,tabii sıcak bi duş aldıysan ağrımaz.bugün 4 saat boyunca top oynadım hava çok güneşli ve sıcaktı.. Yüzüm acayip yandı:) kıpkırmızı oldu.. Yarın yoğurt maskesi yapıcam..
canım o tarz yiyecek ve içecekler boş ve gereksiz enerji ayrıca keşke tek zararları kilo aldırmak olsa...diyet kolanin 1 bardağı ise 2 kalori
Ayyy bende de öyle oldu yaa.günaydın güzeller bende bugun pazartesiymiş hissi var :)
Aslı ben bugüne kadar saçımda pek bi değişiklik yapmadım bu sene ben de bi değişiklik istiyorum ama karar veremiyorum,yüzüme hangi tonların gideceğine tam karar veremiyorum.ooo ne güzel inş beğenirsin sarıyı canım bende sarı olmak istiyorum ya
saliha saliha seni görüyorum nasılsın canım
Merhaba arkadaşlar,bugün benim doğum günüm,hem mutluyum hem de üzgün,mutluyum çünkü sağlıkla bu yaşlara gelebildim çok şükür,üzgünüm çünkü eşim sürpriz pasta almış gelmiş,yemesem darılırdı,o okadar düşünüp hazırlamış,neyse artık yarın daha dikkat ederim inşaallah.sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?