- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.701
görüşemedik bi anacıgım ya ):
cnm ablam bnmmmm
arada bir uğruyorum yoksun
geldim. ya kızlar benim kilo vermem yine durdu bu abah 119 a geri dönmüştüm asabım çok bozuk
hosbulduk gunesli harika bir gun icim kipir kipir yaz gelsin bir an once
degisim basliyor cumaya kuaforden randevu aldim saclarimi boyatmistim begenmedim sarisin olucagim
kilo vericegimkizlar insallah herkes hedefledigi kiloya gelir bir an once
bugün 4 saat boyunca top oynadım hava çok güneşli ve sıcaktı.. Yüzüm acayip yandı:) kıpkırmızı oldu.. Yarın yoğurt maskesi yapıcam..
kızlar tüm gun buralardayım bilg. işim var piştleyin görüşürüz..
accık muhabbet edek özledim herkesi!!!
Midemin zaten delik olduğunu düşünüyorum:) yediklerim delikten sıvışıyor; doymuyorum:) :)hehehe yap bakalım maske kız bu arada 7 bardak kola mı içilir mideni deleceksin
herkese selaamm :)
bugünlük izin istiyorum canlar yarın sınavım varryarın akşam gelip sayımları da yaparım
akşam da bir ara gelip menümü yazacağım telafiye başladım bugün... öpüyorummm
canım sen ne hemşiresisin ?
O zaman aslıya danışalım cezalı mısın değil misin ? Ben bilemedim :44: Ama bence ceza almanı gerektirecek bir durum yok...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/126756-cuma-zayiflama-yarismasi-mezunlari-35.html
kızlar nasılsınız mezun olmuşum en sonunda karnem hazırlanmış...duygulandım valla..ben nasıl kilo verecem veremem imkansız derken sizlerle karşılaştım iyikide karşılaştım hepinizi gerçekten çok seviyorum sizin desteklerinizle verdim kilolarımı inşallah geride almam..umarım sizde en kısa zamanda verirsiniz kilolarınızı öpüyorum hepinizi kocaman
Elveda etmiyorum kıslar ona göre girip arada bakarım yaramazlık yapan olursa kızarım yine :)))
ay ben çok yoruldum bugün günün yarısından fazlası kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartıp yıkayıp ütülemekle geçti. Pufff ama iyi de olsu bugün olmasa haftasonu ugraşacaktım. Aradan çıktı bir şekilde. Birazdan da bir gerilim filmi patlatırım ooooh :))
ben çıkıyorum spora da gitmicem bugün hiç canım istemiyo
[sıze=2]herkese selaamm :)
bugünlük izin istiyorum canlar yarın sınavım varr [/sıze][sıze=2] yarın akşam gelip sayımları da yaparım [/sıze]
[sıze=2][/sıze][sıze=2]akşam da bir ara gelip menümü yazacağım telafiye başladım bugün... öpüyorummm [/sıze]
geldim. Ya kızlar benim kilo vermem yine durdu bu abah 119 a geri dönmüştüm asabım çok bozuk
bugün 4 saat boyunca top oynadım hava çok güneşli ve sıcaktı.. Yüzüm acayip yandı:) kıpkırmızı oldu.. Yarın yoğurt maskesi yapıcam..
yılda bikez kola içerim oda bugüne denk geldi 6 7 bardak içtim:) şunun kalorisine bakayım hemen
Ben de menümü yazayım
kah
1 yumurta
1 kk peynir
marul yapragı
ögle
1 tane krep içine yarım salatalık yarım domates ve 1 kk peynir
ara
1 türk kahvesi orta
1 küçük elma
akşam
1 tabak kuru fasulye
ara ya 1 bardak nescafe yada 1 türk kahvesi içcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?