- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.741
Ohhh iyi ne güzel stress atmışsındır ama yarın bacakların çok ağrır,tabii sıcak bi duş aldıysan ağrımaz.
süpersin cnaım tebrikler
karameltv yide ilk defa duydum
Merhaba arkadaşlar,bugün benim doğum günüm,hem mutluyum hem de üzgün,mutluyum çünkü sağlıkla bu yaşlara gelebildim çok şükür,üzgünüm çünkü eşim sürpriz pasta almış gelmiş,yemesem darılırdı,o okadar düşünüp hazırlamış,neyse artık yarın daha dikkat ederim inşaallah.sizler nasılsınız?
merhaba kızlar.bugün öyle yogundumkiişin kötü kısmı yarın beni daha yogun bi gün bekliyo.ama hayırlı bi yorgunluk inş.çünküm yarın nişanlımla ev için eşya bakmaya gidicez inş.istediğim gibi bişeyler bulurum.oyüzden yarın için de müsade istiyorum sizden.
bugün çalışacagım saglık ocagını gördüm.çok hoş biyer.birlkte çalışcagım dr.hanım da maşallah çok tatlı bi hatun.inşallah agız tadımız bozulmadan geçer günlerimiz.hepinizi kocaman öpyorum.görüşürüz inşallah.
Midemin zaten delik olduğunu düşünüyorum:) yediklerim delikten sıvışıyor; doymuyorum:) :)
bugünki menum
sabah
yarım çavdarlı peynirli sadviç
ara
sade soda
öğlen
4 ızgara köfte salata ayran
akşam
sabahtan kalan yarım sandviç 5 çilek
Ben de menümü yazayım
kah
1 yumurta
1 kk peynir
marul yapragı
ögle
1 tane krep içine yarım salatalık yarım domates ve 1 kk peynir
ara
1 türk kahvesi orta
1 küçük elma
akşam
1 tabak kuru fasulye
ara ya 1 bardak nescafe yada 1 türk kahvesi içcem
ooo ne güzel inş beğenirsin sarıyı canım bende sarı olmak istiyorum ya
sabah
1 kk kadar peynir
domates
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
1 kase çorba
1 dilim ekmek
salata
akşam
4 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav salata
ara
1 elma
Merhaba arkadaşlar,bugün benim doğum günüm,hem mutluyum hem de üzgün,mutluyum çünkü sağlıkla bu yaşlara gelebildim çok şükür,üzgünüm çünkü eşim sürpriz pasta almış gelmiş,yemesem darılırdı,o okadar düşünüp hazırlamış,neyse artık yarın daha dikkat ederim inşaallah.sizler nasılsınız?
Aslı ben bugüne kadar saçımda pek bi değişiklik yapmadım bu sene ben de bi değişiklik istiyorum ama karar veremiyorum,yüzüme hangi tonların gideceğine tam karar veremiyorum.
Ben girdiğimde sen yoktun:) bende çıktım.. Bugün evimize yakın bi komşunun bahçesinde oturduk.. Çay içtik.. Eve gelince annem niye üzgün duruyorsun suçlu gibi dedi.. Bende hırsız değilim ama malım çalındı eccük üzülmeyecem mi dedim.. Ağlamıyom zirlamiyom daha napim :)
bu arada tartıya çıktım ve şok şok şokkkkkkkkkk insallah yarın da aynı olur heheh söylüyorum sıkı durun 54.6 hehehehhehehehehehe
ayy çizelgemi de düzelttimm yaa çok şaşirdim nasıl bu kadar az çıktım diye kaç kez tartıldım ama sonuç aynı uzun zamandır hiç bu kadar sevinmemiştim umarım sabaha da aynı olurum ve artık bukiloda sabitlenirim yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cısta cısta kop kop sabah sabah morallerim yerine geldi 300-500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?