Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlarkah
1 yumurta
salatalık domtes
1 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
ögle
1 adet küçük magnum
ara
1 nescafe sütsüz 2 şekerli
ara
1 dilim ekmek
akşam
2 dilim ıspanaklı pide
1 kk peynir
domates salatalık
1 çatal şambali tatlısı

Günaydın canım.. bi ağırlık var üstümde.. Öğlene kadar yataktan çıkamadim.. Bugün spora kesin başlıcam ve hergün yazıcam

gece sabaha kadar face de sürtersen uyanamazsın tabi....
benim de üstümde bi 10-15 kilo agırlık var sanki

kolay gelsin çalışkan arkadaşım benim

kızlar ben çıkıyom gece gelirim gelemem belli olmaz hepinizi kocaman öptümmmmmmmm

iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?ben düne göre daha iyi bi diyet günü geçirdim,tüm gün yazılı oku,evrakları düzenle,derse gir,tiyatro çalıştır derken bigüzel yoruldum,şimdi de yatıp dinleniyorum,sizler ne yaptınız nasıl geçti gününüz?

Büyük oğlum biraz üşütmüş,midesi bulandı,kustu derken yemek yiyemedi,ben de tuzlu kraker falan verdim ki yesin diye ama benim de ağzım sulanıyooo,bugünü bi atlatıyım yarın salcam kendimi,dondurma,kraker,katmer ne bulursam yiyceeeemmmmmmmmmmm:125::125::131::131::131:.

Canım inşaallah güzel,içine sinen eşyalar alabilirsin,tabii ki zevk meselesi ama ben de toprak tonlarını tavsiye ederim,bej tonları ve toprak tonları evde çok ferah bi ortam oluşturyo bence.

aaa canım doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu yaşlaraaaaa.........e yani heralde pastandan yiyeceksin ne üzülüyorsun aaaaaaaaaaaa
Çok sağol hazalcım.

bu arada tartıya çıktım ve şok şok şokkkkkkkkkk insallah yarın da aynı olur heheh söylüyorum sıkı durun 54.6 hehehehhehehehehehe
ohh gözün aydın hazal,seni de mezun ettik desene,hadi darısı geride kalanların başına inşaallah.

ıciba birgün bana da yol görnecek mi:)

Oyacım bi türkü vardır çok severim,sözleri şöyle"bir dağ ne kadar yüce olsa,bir kenarı yol olur(erzurum türküsü salişşşş)" bizim mezuniyetimiz nekadar uzak da olsa imkansız değil canım inşaallah biz de görürüz o günleri.

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ MENÜM
SABAH
-2 yumurta
-1 dilim peynir
-domates
-5-10 tane badem
-yeşilçay

ÖĞLEN
-1 kase yeşil mercimek çorbası
-4 kaşık ıspanak

AKŞAM
-1 kasem y.mercimek çorbası
-2 kaşık nohut yemeği

ikindide biraz fındık yedim.

tatlı fazla mı olmuş ne gerçi bende dondurma yedim bugün

kolay gelsin canım say say bitmedi

he he sal haftaya cuma yok sanki

doğum günün kutlu olsun cnaım nice mutlu yıllara
üzüntün böyle bir şey yüzünden olsun canım

Aslıcım bi yanlışlık olmasın,kız ben mesaj neyin atmadım,tırsdım şimdi haaa ben atmadıysam kim attı:18:.

ay canım kusura bakma ben bu aralar çok dalgınım aşık filanda değilin ama neden böyleyim bilmiyom

Aslı ben bugüne kadar saçımda pek bi değişiklik yapmadım bu sene ben de bi değişiklik istiyorum ama karar veremiyorum,yüzüme hangi tonların gideceğine tam karar veremiyorum.

canım yüzünü görcem fikr vercemd ebilmiyorum ki

hadi hayırlısı canım

kızlar günaydınnnnnnn dün biraz rahatsızdım başim ağriyordu giremedim cezaya kaldım ilk defa neyse artık çeki,cizzzzzzzzzzz

geçmiş olsun canım

bu arada tartıya çıktım ve şok şok şokkkkkkkkkk insallah yarın da aynı olur heheh söylüyorum sıkı durun 54.6 hehehehhehehehehehe

süper ya
kıskandım ben ama

şu anki saç rengin ne?

kızıl kahve canım ama altta sarı vardı ya çok koyu değil

çizgi film kanalı aslında ama akşam üzeri plates oluyo..

ya topiğe ilk geldiğim zamanlar cok canlıydı..ne biliyim şimdi görüşemiyoruz..

ben hep akşam geliyorum sen gündüz oluyorsun ama

aa saliha çıkmış ayşem gelmiş.evet canım başlarda daha çok buluşuyoduk.artık havalar güzelleşince dışarda daha çok kalınıyo onun için fırsat olmuyo..

evet ya herkes geziyo ben evdeyim geliyom bakıyom gidiyom
yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…