- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.801
insallah cınımmmmmm sana da görünür elbet
o kadar yerleşmeye çalıştı kaç aydır neyse hayırlısı olsun hakkında..
bana bu cuma yol göründü artıkkkkkkk=)))))))))))) di mi aslııııııııııııııııııııı bende mezun oluyorum heyyyyyyyyyyytttttttttttt
Günaydın canım.. bi ağırlık var üstümde.. Öğlene kadar yataktan çıkamadim.. Bugün spora kesin başlıcam ve hergün yazıcam
Arkadaşlar ben bugünlük de izin istiyorum . Okuldan yeni geldim sınavdan çıktım başım çatlatacak gibi ağrıyor... şimdi biraz yatıp kalkıcam yarına yetiştirmem gereken bir ödevim var onu yapmalıyım yani akşam gelemeyebilirim. öpüyorum hepiniziiii
Sağol canım,evet ben de kendimi öyle avuttum ama yarın yiycem de yiycemmmmBi kereden bisi olmaz haftada bir öğün kaçamak olur fakat 2. Olursa diyet bozuluyor.. Doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu yıllara
Canım inşaallah güzel,içine sinen eşyalar alabilirsin,tabii ki zevk meselesi ama ben de toprak tonlarını tavsiye ederim,bej tonları ve toprak tonları evde çok ferah bi ortam oluşturyo bence.merhaba kızlar.bugün öyle yogundumkiişin kötü kısmı yarın beni daha yogun bi gün bekliyo.ama hayırlı bi yorgunluk inş.çünküm yarın nişanlımla ev için eşya bakmaya gidicez inş.istediğim gibi bişeyler bulurum.oyüzden yarın için de müsade istiyorum sizden.
bugün çalışacagım saglık ocagını gördüm.çok hoş biyer.birlkte çalışcagım dr.hanım da maşallah çok tatlı bi hatun.inşallah agız tadımız bozulmadan geçer günlerimiz.hepinizi kocaman öpyorum.görüşürüz inşallah.
Çok sağol hazalcım.aaa canım doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu yaşlaraaaaa.........e yani heralde pastandan yiyeceksin ne üzülüyorsun aaaaaaaaaaaa
ohh gözün aydın hazal,seni de mezun ettik desene,hadi darısı geride kalanların başına inşaallah.bu arada tartıya çıktım ve şok şok şokkkkkkkkkk insallah yarın da aynı olur heheh söylüyorum sıkı durun 54.6 hehehehhehehehehehe
Çok sağol ayşecim.nice mutlu senelere canım dogum gunun kutlu olsun.
verdiğim toplam kilo 10 olunca yeni fotolar ekliycem ayşe, o zaman bak da tavsiyelerini söyle ozaman canım.yüzün gözün fotolarında net değil cnm..
çok teşekkürler safiye,ben de öyle düşünüp avundum zaten.mutlu yillar canimsenede bir gun yasanan ozel bir gun hic uzulme canim
ıciba birgün bana da yol görnecek mi:)
merhaba kızlarkah
1 yumurta
salatalık domtes
1 kk peynir
1 dilim tam bugday ekmegi
ögle
1 adet küçük magnum
ara
1 nescafe sütsüz 2 şekerli
ara
1 dilim ekmek
akşam
2 dilim ıspanaklı pide
1 kk peynir
domates salatalık
1 çatal şambali tatlısı
iyi akşamlar arkadaşlar,nasılsınız?ben düne göre daha iyi bi diyet günü geçirdim,tüm gün yazılı oku,evrakları düzenle,derse gir,tiyatro çalıştır derken bigüzel yoruldum,şimdi de yatıp dinleniyorum,sizler ne yaptınız nasıl geçti gününüz?
Büyük oğlum biraz üşütmüş,midesi bulandı,kustu derken yemek yiyemedi,ben de tuzlu kraker falan verdim ki yesin diye ama benim de ağzım sulanıyooo,bugünü bi atlatıyım yarın salcam kendimi,dondurma,kraker,katmer ne bulursam yiyceeeemmmmmmmmmmm:125::125::131::131::131:.
Merhaba arkadaşlar,bugün benim doğum günüm,hem mutluyum hem de üzgün,mutluyum çünkü sağlıkla bu yaşlara gelebildim çok şükür,üzgünüm çünkü eşim sürpriz pasta almış gelmiş,yemesem darılırdı,o okadar düşünüp hazırlamış,neyse artık yarın daha dikkat ederim inşaallah.sizler nasılsınız?
Aslıcım bi yanlışlık olmasın,kız ben mesaj neyin atmadım,tırsdım şimdi haaa ben atmadıysam kim attı:18:.
Aslı ben bugüne kadar saçımda pek bi değişiklik yapmadım bu sene ben de bi değişiklik istiyorum ama karar veremiyorum,yüzüme hangi tonların gideceğine tam karar veremiyorum.
merhaba kızlar.bugün öyle yogundumkiişin kötü kısmı yarın beni daha yogun bi gün bekliyo.ama hayırlı bi yorgunluk inş.çünküm yarın nişanlımla ev için eşya bakmaya gidicez inş.istediğim gibi bişeyler bulurum.oyüzden yarın için de müsade istiyorum sizden.
bugün çalışacagım saglık ocagını gördüm.çok hoş biyer.birlkte çalışcagım dr.hanım da maşallah çok tatlı bi hatun.inşallah agız tadımız bozulmadan geçer günlerimiz.hepinizi kocaman öpyorum.görüşürüz inşallah.
kızlar günaydınnnnnnn dün biraz rahatsızdım başim ağriyordu giremedim cezaya kaldım ilk defa neyse artık çeki,cizzzzzzzzzzz
bu arada tartıya çıktım ve şok şok şokkkkkkkkkk insallah yarın da aynı olur heheh söylüyorum sıkı durun 54.6 hehehehhehehehehehe
şu anki saç rengin ne?
çizgi film kanalı aslında ama akşam üzeri plates oluyo..
ya topiğe ilk geldiğim zamanlar cok canlıydı..ne biliyim şimdi görüşemiyoruz..
aa saliha çıkmış ayşem gelmiş.evet canım başlarda daha çok buluşuyoduk.artık havalar güzelleşince dışarda daha çok kalınıyo onun için fırsat olmuyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?