- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #80.761
insallah canim ya bugunden itibaren kacamakta yapmiyacagim gitsin kilolarkahvaltın güzel canım
sporda olunca güzel kilolar verceğenine inanıyorum
canim bazen bir rehavet cokuyor insana bende bugun dahada ciddi asilacagim diyete sporu ve suyuda dahil edicegim bakalim haftaya tartiya nasil yansiyacakharikaaaa inşallaahhhhh veiririzzz canımm gereçi ben inanılmaz yavassss gidiyorumm saldım iyice kendimi iyibi çanta vurmak lazım banaaaa
ins canim persembe boyattim aslinda sariya ama istedigim gibi olmadi yarina baska kuaforden randevu aldim bakalimooo ne güzel inş beğenirsin sarıyı canım bende sarı olmak istiyorum ya
Merhaba arkadaşlar,bugün benim doğum günüm,hem mutluyum hem de üzgün,mutluyum çünkü sağlıkla bu yaşlara gelebildim çok şükür,üzgünüm çünkü eşim sürpriz pasta almış gelmiş,yemesem darılırdı,o okadar düşünüp hazırlamış,neyse artık yarın daha dikkat ederim inşaallah.sizler nasılsınız?
ayy çizelgemi de düzelttimm yaa çok şaşirdim nasıl bu kadar az çıktım diye kaç kez tartıldım ama sonuç aynı uzun zamandır hiç bu kadar sevinmemiştim umarım sabaha da aynı olurum ve artık bukiloda sabitlenirim yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu cısta cısta kop kop sabah sabah morallerim yerine geldi 300-500
Mmm neresini anlamadın kız.. Annem diyoki üzgünde durma e gülesimde pek yok onu anlatmak istedimne demek istediğini anlamadım..
Yok canım daha neleryine kimsecikler yok topiğin tadı kaçtı iyice
süpersin cnaım tebrikler
karameltv yide ilk defa duydum
bu arada tartıya çıktım ve şok şok şokkkkkkkkkk insallah yarın da aynı olur heheh söylüyorum sıkı durun 54.6 hehehehhehehehehehe
yine kimsecikler yok topiğin tadı kaçtı iyice
aaa olurmu hiç geldim ya kızzz
aha ayşede gitti..neyse bende çıkıyom gelebilirsem akşama görüşürük nöbetteyim
bu arada tartıya çıktım ve şok şok şokkkkkkkkkk insallah yarın da aynı olur heheh söylüyorum sıkı durun 54.6 hehehehhehehehehehe
artık o rakamları gördüysen gelir gerisi merak etme
Tebrikler kız hedefine %100 ulaştın
gözün aydın canım tebriklerrr
kutlarim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?