Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

04.05.2012 Cuma mesaj sayımı :
aynalar 7+
1.73 7+
hazos87 7+ (mezun oldu)
nilipus 7+
rainandthesun 7+
melekaysee 7+
emidaf 7+
pisiq 7+
realincir 7+
tedis İZİNLİ (pazartesiye kadar)
serena İZİNLİ
oyagibi (1) sanırım İZİNLİ...

kıslaaarr yüreğim sızlarnasılsınız ösledim sizleri...
çok şükür canım ben iyiyim,senden ve hazaldan sonra aşka geldim inşaallah bozulmadan devam eder,biz de sizleri özledik,eski canlılığımızı özledik yaaaa...
dünden beri hava kapalı hep uykum geliyor ya

Aslıcım burda da hava yağışlı ben bu havaları çok severim hep dışarı çıkasım gelir ama bugün biraz belim rahatsız,hala tam iyileşemedim.

tuğbacım akşamda ekmek,pilav,makarna ve şekerli herşey hariç istediğin kadar yiyorsun tabii en geç saat 7ye kadar sonra zaten hiçbişey istemiyo canın.

tebrikler canım,hayırlı olsun karnen,darısı bizlere inşaallah...

Son düzenleme:
merhaba kızlar spora gitmeden bi ugrayayım dedim,kim var kim yok diye ama kimseler yok.haftasonu durgunlugu olsa gerek:44:.buarada akşam yeni evimi görmeye gidicem

aynen nesli ya bende koşarak giderim ah ahhhhhhhhhhhhhhhh

herkese hayirli aksamlar ailevi bir takim sebeblerden oturu yaterince paylasim yapamiyacagimi dusunerek
takimlara girmek isteyen arkadaslarima engel olmamak icin takimdan ayrilmam gerektigini uzulerek yaziyorum..hepinize kolayliklar diliyor hedeflediginiz kilolara ulasmaniz dilegiyle hoscakalin..

aa hayırdır canım ya geziyordun hep ne oldu birden ailevi üzüldüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…