- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.121
canım dinleniyor kemiklerim cok yogun zamanlar geciriyorum yoruldumm
nerden yapıyosun bakimm bişiler alma 60 kilo olunca alırsın :)
cunku 2-3 beden farkediyor
ya ben cezaya mi kaldım:) biri bunun şaka olduğunu söylesin yoksa ekmek arası makarna yerim
yaa yeni şeylere ihtiyacım var aslında ben de bekliyordum zayıflıyim diye ama hep eskilerimi giyiyorum şuan... aslında kararsızım :26:
ayşee yaa biz doktorla hedefimi 60 belirlemiştik ama bayaaa zayıf olmak istiyorum ben 55 olsam mı diyorum ama çok mu olur o da sencee :44:
günaydınnnn iyi pazarlar herkeseeeeee......
ühü ühüüüüüüüü benim adım yok
=((
46. madde yanlış..
boyun kaçtı cnm?benim 168 falan..once bi 60 olalım bakalım duruma etrafımdaki insanların boy ve kilosuna bakınca ben 58 de falan baya zayıf gorunurum herhalde bilmiyorum ki?
iyi sayılır doktor ameliyat dedi
yazayım sana sorunu osteochondritis dissecans of talus muş canım..canım sıkılıyor biraz..kilo vermem gerekiyomuş ondan sonra yapmayı dusunuyolar
anamm 10 kişi kaldıkk
ellerine sağlık
evett dünü verimli geçirdim bayaa artık spora ciddi ciddi başladımmamma lakin bu sabah yataktan kalkamadım bir türlü kaslarımı çok zorlamışım galibaaa
yaa yeni şeylere ihtiyacım var aslında ben de bekliyordum zayıflıyim diye ama hep eskilerimi giyiyorum şuan... aslında kararsızım :26:
ayşee yaa biz doktorla hedefimi 60 belirlemiştik ama bayaaa zayıf olmak istiyorum ben 55 olsam mı diyorum ama çok mu olur o da sencee :44:
benim boyum da 1.68 çevremdekiler 65ten fazla zayıflama diyor ama 65 olunca nasıl olacağımı bir bilsemm ... ben de 60dan düşmek istiyorum ama emin değilim :44:
aslııınaber ??
geçmiş olsun canım artık kaçarın yok mutlaka kilo vercen
yeni kişiler davet ettim ama cevap gelmedi daha
ilk zamanlarda olur canım sonra alışılıyor
canım 60 olmak daha iyi bence snein için
iyiyim canım yeni kalktım dün 3 de yattım da :26::26:
haftasonları hep böyle oluyor
sen nasılsın
geçmiş olsun canım artık kaçarın yok mutlaka kilo vercen
yeni kişiler davet ettim ama cevap gelmedi daha
ilk zamanlarda olur canım sonra alışılıyor
canım 60 olmak daha iyi bence snein için
iyiyim canım yeni kalktım dün 3 de yattım da :26::26:
haftasonları hep böyle oluyor
sen nasılsın
aslııınaber ??
ohh be ne güzel aşağısı kalabalık,dün aynı sokakta hiç arkadaşı olmadığı halde belki biri dışarı çıkar diye evlerin pencerelerine bakan bi çocuk gibi topiğe girip girip çıktım..ama şimdi epey dolmuş sokak:)nasılsınız hepiniz?
ohh be ne güzel aşağısı kalabalık,dün aynı sokakta hiç arkadaşı olmadığı halde belki biri dışarı çıkar diye evlerin pencerelerine bakan bi çocuk gibi topiğe girip girip çıktım..ama şimdi epey dolmuş sokak:)nasılsınız hepiniz?
merhaba canım nasılsın?
ameliyat olacamda :) sorunun hastalıgın adı :)
benim de biraz belim rahatsız canım,dinleniyorum,ne çeşit bi rahatsızlık bu canım,ayağında ki sorun mu yoksa?
geçmiş olsun canım,o rahatsızlık halamda da vardı 4-5 sene önce bi burkulma sonucu oluşmuş ve giderek rahatsızlık vermeye başlamış,bu sene ameliyat oldu şimdi iyi çok şükür,seninki de hemen iyileşir inşaallah.evet cnm maalesef kist varmış onu kapalıyla almayı düşünüyorlar
ne kadann edebi olmuş hahahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?