- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.161
ay bugün bittim vala resmen ayaklarım agrıyo zaten dün çok yorulmuştum.
dün saat 11 de evden çıktık.arkadaşın dügün yemegine gittik.sonra 1 saat uzaklıkta uşak a.akşam saat 6.30 a kadar gezindik.bi ara yemek yedik .valla yazamam .ekmek hariç herşey...eve geldik.5. katta oturuyorum bizim çatıda mazotlu kazan vardı onu söktürmüş eşim biz yokken.adamlar biz yokuz ya anasını ...... ortalıgın .5 kat merdiveni eşim ben kardeşim kocası 1 saatte yıkadık.sonra saat 9 da dügüne gittim ve saat 10 30 a kadar hiç oturmadan göbek attım valla..ohhh yaktım yediklerimi yani.buarada bi iltifatlar bi iltifatlar. nazar degdi herhalde biraz önce balkonun penceresi demir kafamı çarptım dişlerim sızladı.buz koydum.şimdide bilgisayar masasına kolumu çarptım
kah
1 yumurta
1 kk peynir
1 yeşil zeytin1 dilim ekmek
ögle
1 krep
2 kaşık sarmısaklı soganlı menem
1 kk peynir
1 kase yogurt
ara
4 adet etimek
şuana kadar böyle bakalım akşam napcam....
spor olarak sabahtan beri yaptıgım işler sayılmazsa 2 saat kadar ütü yapcam.eh onuda saymazsanız karamel tv deki plates yaptım 30 dak kadar.gerçi çok terletmiyo ama sıkılaştırır belki...
evet cnm maalesef kist varmış onu kapalıyla almayı düşünüyorlar
:18: bu son asli :18:
keşke benim de adım seninki gibi sonuçlandıgı için olmasa
evet ben yatarken sen daha açıktın ..uykusuzluk iyi degil metabolizmayı yavaşlatıyo
bugğün sabahtan beri temizlik.kışlıklar yıkanıp kaldırıyom.yazlıklar ütü için ayrılıyo..
spor olarak sabahtan beri yaptıgım işler sayılmazsa 2 saat kadar ütü yapcam.eh onuda saymazsanız karamel tv deki plates yaptım 30 dak kadar.gerçi çok terletmiyo ama sıkılaştırır belki...
ay bugün bittim vala resmen ayaklarım agrıyo zaten dün çok yorulmuştum.
dün saat 11 de evden çıktık.arkadaşın dügün yemegine gittik.sonra 1 saat uzaklıkta uşak a.akşam saat 6.30 a kadar gezindik.bi ara yemek yedik .valla yazamam .ekmek hariç herşey...eve geldik.5. katta oturuyorum bizim çatıda mazotlu kazan vardı onu söktürmüş eşim biz yokken.adamlar biz yokuz ya anasını ...... ortalıgın .5 kat merdiveni eşim ben kardeşim kocası 1 saatte yıkadık.sonra saat 9 da dügüne gittim ve saat 10 30 a kadar hiç oturmadan göbek attım valla..ohhh yaktım yediklerimi yani.buarada bi iltifatlar bi iltifatlar. nazar degdi herhalde biraz önce balkonun penceresi demir kafamı çarptım dişlerim sızladı.buz koydum.şimdide bilgisayar masasına kolumu çarptım
hiiiiiiiç sıkma canını güzelim.kilon çok fazla değil.verdikten sonra güzelce ameliyatını olur kurtulursun inşallah.iyi sayılır doktor ameliyat dedi
yazayım sana sorunu osteochondritis dissecans of talus muş canım..canım sıkılıyor biraz..kilo vermem gerekiyomuş ondan sonra yapmayı dusunuyolar
merhaba tuğba şükür topikte bi canlı kula rastladım 2 gündür.
hayallah ben bi canlı hasretiyle yanıp tutuşuyorken,sen gelmişin ama ben kaçırmışımay ben tuğbayı buldum diye sevinip mesaj yazana kadar o çıkmış.....
bi çeşit ayakbileği eklemi sorunu canım.eklemin yerinden oynaması.biçok sebebe bağlı olabilir.ençok travmaya baglı olur.çok ciddi bi ameliyat değil bildiğim kadarıylaayşeeeeeeeeeee.merhaba nasılsın? hayırdır o tuğbaya bahsettiğin şeyler nedir "ostepilus of talus" falan.
kapalıysa daha da iyi canım.daha cabuk toparlarsın inşallahevet cnm maalesef kist varmış onu kapalıyla almayı düşünüyorlar
neslicim ya,bu karatay diyeti nasıl bişey tam olarak?anlatırmısın?benim beslenme şeklime uygun görünüyor da ondan merak ettim.bide açlık çekmiyomuşsun.bu kısmı da ilgimi epey bi çektiDuyarım cınım kedilerin kulakları çok hassastır:) karatay nasıl gidiyo alıştınmi
kendi kendine de pek bi sıkıcı oluyo burası.bide biraz deli gibi hissediyo insan
neyse sora görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?