Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anaaaamm kız bu ne koşuşturma ben bu halimle bu kadarına dayanamam herhall sen zatenn bayaaa kilo vermişsiiin tabi farkedilir hem üzülme nazarın çıkmış iştee alt tarafı birkaç morlukk
bu arada sen nerde yaşıosun yaa benim annem de uşak ulubeylii

kah
1 yumurta
1 kk peynir
1 yeşil zeytin1 dilim ekmek
ögle
1 krep
2 kaşık sarmısaklı soganlı menem
1 kk peynir
1 kase yogurt
ara
4 adet etimek

şuana kadar böyle bakalım akşam napcam....

spor olarak sabahtan beri yaptıgım işler sayılmazsa 2 saat kadar ütü yapcam.eh onuda saymazsanız karamel tv deki plates yaptım 30 dak kadar.gerçi çok terletmiyo ama sıkılaştırır belki...

bence iyi yaa gayet sıkıntı yokk

bugün burdan çıktıktan sonraa hemen arkadaşıma mesaj attım dışarı çıktıkk
bir kafeye gittik sohbet muhabbet öyle geçti (yediklerimi ve içtiklerimi de menümü yazarken söliciiiimm.) sonrada hafif çiseleyen yağmurda yürüdük biraaz biraz da alışveriş yaptık. kendime yeni tartı aldım bir de parfümm şimdide eve geldiim akşam yemeğimi hazırlıcam onu bir güzel yicem sonra bulaşık yıkancak sonra da deeeerrss
bu arada aslıcım demiştim ya evdeki tartım yanlıştı diye şimdi yeni aldığım tartıyla devam edicem nasıl olacak bilmiyorum ama bildirimlerde ona göre düzenlersin düzeltilebiliniyor demiştin..
şimdi üzerimde kotla falan tok karna çıktım 72.2 gösterdi yarın sabah tekrar çıkacağımm ...
eee sizlerde ne var ne yok neler yaptınıııız ??

Canım benim geçmiş olsun.. kız inceldin yavaş kırılırsın

iyi sayılır doktor ameliyat dedi
yazayım sana sorunu osteochondritis dissecans of talus muş canım..canım sıkılıyor biraz..kilo vermem gerekiyomuş ondan sonra yapmayı dusunuyolar
hiiiiiiiç sıkma canını güzelim.kilon çok fazla değil.verdikten sonra güzelce ameliyatını olur kurtulursun inşallah.

merhaba tuğba şükür topikte bi canlı kula rastladım 2 gündür.

ay ben tuğbayı buldum diye sevinip mesaj yazana kadar o çıkmış.....
hayallah ben bi canlı hasretiyle yanıp tutuşuyorken,sen gelmişin ama ben kaçırmışım

ayşeeeeeeeeeee.merhaba nasılsın? hayırdır o tuğbaya bahsettiğin şeyler nedir "ostepilus of talus" falan.
bi çeşit ayakbileği eklemi sorunu canım.eklemin yerinden oynaması.biçok sebebe bağlı olabilir.ençok travmaya baglı olur.çok ciddi bi ameliyat değil bildiğim kadarıyla

Son düzenleme:
yine kimseler yok:44:
ben de bütün gün dışardaydım.gezdik tozduk,istanbulun tozunu attırdık bugün.ama yorulmuşum epey.sonra ugrarım inş.yine şimdilik esen kalın

Duyarım cınım kedilerin kulakları çok hassastır:) karatay nasıl gidiyo alıştınmi
neslicim ya,bu karatay diyeti nasıl bişey tam olarak?anlatırmısın?benim beslenme şeklime uygun görünüyor da ondan merak ettim.bide açlık çekmiyomuşsun.bu kısmı da ilgimi epey bi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…