Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bugün bittim vala resmen ayaklarım agrıyo zaten dün çok yorulmuştum.
dün saat 11 de evden çıktık .arkadaşın dügün yemegine gittik.sonra 1 saat uzaklıkta uşak a.akşam saat 6.30 a kadar gezindik.bi ara yemek yedik.valla yazamam .ekmek hariç herşey...eve geldik.5. katta oturuyorum bizim çatıda mazotlu kazan vardı onu söktürmüş eşim biz yokken.adamlar biz yokuz ya anasını ...... ortalıgın .5 kat merdiveni eşim ben kardeşim kocası 1 saatte yıkadık.sonra saat 9 da dügüne gittim ve saat 10 30 a kadar hiç oturmadan göbek attım valla..ohhh yaktım yediklerimi yani.buarada bi iltifatlar bi iltifatlar.nazar degdi herhalde biraz önce balkonun penceresi demir kafamı çarptım dişlerim sızladı.buz koydum.şimdide bilgisayar masasına kolumu çarptım

bugğün sabahtan beri temizlik.kışlıklar yıkanıp kaldırıyom.yazlıklar ütü için ayrılıyo..

kah
1 yumurta
1 kk peynir
1 yeşil zeytin1 dilim ekmek
ögle
1 krep
2 kaşık sarmısaklı soganlı menem
1 kk peynir
1 kase yogurt
ara
4 adet etimek

şuana kadar böyle bakalım akşam napcam....

spor olarak sabahtan beri yaptıgım işler sayılmazsa 2 saat kadar ütü yapcam.eh onuda saymazsanız karamel tv deki plates yaptım 30 dak kadar.gerçi çok terletmiyo ama sıkılaştırır belki...

güzellerim ben çıkıyorum makina beni çagırıyo çamaşırlar serilecek..
hepinizi öptümmm...................

Duyarım cınım kedilerin kulakları çok hassastır:) karatay nasıl gidiyo alıştınmi
çok güzel gidiyo,inşaallah böyle devam eder,sıkılmadan acıkmadan,aklım yemeklerde kalmadan zayıflıorum gerçekten.
miyuwwwwww neslim sonra görüşürüz muck
tamam canım görüşürüz bekledim bekledim gelmeyince ben de nette sörfe dalmışım))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…