Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

neslicim iki dişimiz çıktı alttan=)))) üstlerde bi hareket yok henüz bende anlayamadım huzursuzluğunu..
pantolon ütülemeyi seviyor musun aneyyyyyyyyyyyy

menekşe hoşgeldin?nerde yaşıyosun ne yapıyorsun kendinden bahsedersen sevinirim
ben melek ayşe 28 yaşındayım ist eviliyim..bende 75 kilodan 67'ye düştükten sonra katıldım buraya
umarım dilediğin kilolara ulaşırsın bazen modu düşsede takımımız iyidir..diyet ve her konuda destek oluruz birbirimize..

hazalım nabıyon..havuza yazıldım 4 gun sonra başlayacam..olleyyyyyyyyyyy cok mujtluyummmm
asıl şimdi gitsin kilolar
ben sporla cok hızlı kilo veriyorum

ayşeeee çok sevindim sonunda yaniiiii yüz yüz valla hem vücudun şekillenir hem kilo verirsin çok güzelllllllllllllll

aa geçmiş olsun neyi var ki acaba ?? dişle alakalı olabilir mii :44:belki uyurken biyerini acıtmıştır..

valla canım sen gel gör benim kızın uyuyuşunu her baktığımda yatağın başka yerinde hanımefendi=) yorganı hiç bozmadan çıkıyor içinden sonra abuksubuk yatıyor=)

aaaaaa marmarise geleni datçaya beklerim bende yaza ordayım annemler orda da=)

aaa gittim hemen yerim dolmuş pehh=) şaka şaka hoşgeldin menekşeeeeeeeeeee

hoşbuldk teşekkrler .inş verebiliriz hep birlikte 21 yaş evliyim

canım tatile gitmene çok sevindim ama bildiğim biyer yok arkjadaslarıma yada ablama sorar öğrenirim onlar herr yazz giderlerr çünki
çok sağol tatlım zahmet olacak sana ama bana çok ikrama geçecek:)))

canım benim yaa geçmiş olsun biz varya üşütüyoruzz hepppp bide yorgunluk eklendin mi böyle rahatsızlanıyoruzzz:2::2::2::2:
uzan canım evdee hareket etme bari fazlaaa
3 gündür yatıyorum zaten yarına daha iyi olurum inşaallah,yarın okulum var.

nurcum çok teşekkür ederim,aslında düşünmüyorduk ama sen öyle güzel anlatmışsın ki artık düşünücez marmarisi de ayy şimdiden tatil moduna girdim.

Oyacım özledik seni ama işlerin yoğunsa tabikii elden bişey gelmez ama ben şöyle bi çözüm önerisi sunayım sen yine izinli ol ama arada da bize selam at mahrum etme bizi sohbetinden.

aaaaaa marmarise geleni datçaya beklerim bende yaza ordayım annemler orda da=)

inşaallah canım gelirsek görüşürüz,hazalcım sana da datça mesudiyeyi sorayım nasıldır oralar biliyor musun?bana sakin biyerler gibi geldi ama çok da sakin olmasın demi yaa.

07.05.2012

aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** İZİNLİ
pisiq *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** 7+
melekaysee *** 7+
oyagibi *** 2 CEZAYA KALDI
nilipus *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+

sabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir

ara
6 tane çağla

öğle
1 kase çorba
salata

akşam
2 avuç içi kadar mangalda tavuk
salata
1 bardak fanta

ara
2 bardak çay

sen de benim gibisin cnm.biz geçenyıl mugla çınar evlerinde 4 gün konaklamıştık.çok büyük beklentin yoksa bence begenebilirsiniz.hel bi köy kahvaltısı var.hala tadı damagımda.google den arat,bi incele.derim

canım benim .inşallah enkısa zamanda hayırlı bi şekilde neticelenir bu durum.duamdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…