- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.301
İyilik canım,bugün okulum yok evdeyim,dinleniyorum,nette sörf yapıyorum işte böyle...
günaydın hazalcım,hasta olacakları veya diş çıkaracakları zaman sebepsiz yere ağlıyorlar..inşaallah önemli bi durum yoktur,bi ağzının içine baksan belki dişetleri kabarıp,kızarmış veya morarmıştır.
ben de pantolon ütülemeyi severim ama gömlek ıyyyhh ama benim ütülerin hepsini ben yapıyom:26:.
moralini bozma canım bel olduğu için daha zor demiştir doktor
geçmiş olsun canım acaba üşüttü mü ki
en zoru kocaya bırakmışsın canım
ben hep çift dikiş, üçüz dikiş yaparım
bende çok kıl oluyorum pantolona.. bez falan koyuyuor annem üstüne parlamasın diye.. o kadar ince gidemem walla
hazalım nabıyon..havuza yazıldım 4 gun sonra başlayacam..olleyyyyyyyyyyy cok mujtluyummmm
asıl şimdi gitsin kilolar
ben sporla cok hızlı kilo veriyorum
aa geçmiş olsun neyi var ki acaba ?? dişle alakalı olabilir mii :44:belki uyurken biyerini acıtmıştır..
kesinlike önerebileceğim çok güzel biryer var
marmaris-içmelerde bir apart otelde ailecek çok güzel bir taril geçirmiştik oldukça temiz nezih bir oteldi. havuzu küçüktü sadece ama ben havuzda yüzmeyi pek sevmem zaten. denize 100m yürüme mesafesindeydi ve denizi çok güzeldi ve marmaris gerçekten çok güzel bir belde bence. oradaki apart otelleri araştır derim ben
hayatım boyunca geçirdiğim en güzel tatillerden biriydi o tatil. sabahları erkenden kalkıp denize gidiyordum geldiğimde annecim kahvaltı hazırlamış oluyordu. kahvaltımızı edip marmarisi turluyorduk deniz kenarında yürüyüp çarşıya gidiyorduk falan akşam üzeri tekrar deniz sefası yapıp yemeğimizi yiyip müzik eğlence dans yapıyorduk ya da deniz kenarındaki yürüyüş yolunda dondurmalarımızı yiyip kilometrelerce yürüyoduk bir ara da bisiklet kiralayıp bisiklet sürdük. gerçekten tek kelimeyle mükemmel bir tatildiiiayrıca marmaristen kalkan güzel yat turları oluyordu onlardan birine de katılmıştık... bu arada 2 sene kadar önceydi
menekşe hoşgeldin?nerde yaşıyosun ne yapıyorsun kendinden bahsedersen sevinirim
ben melek ayşe 28 yaşındayım ist eviliyim..bende 75 kilodan 67'ye düştükten sonra katıldım buraya
umarım dilediğin kilolara ulaşırsın bazen modu düşsede takımımız iyidir..diyet ve her konuda destek oluruz birbirimize..
menekşe hoşgeldin?nerde yaşıyosun ne yapıyorsun kendinden bahsedersen sevinirim
ben melek ayşe 28 yaşındayım ist eviliyim..bende 75 kilodan 67'ye düştükten sonra katıldım buraya
umarım dilediğin kilolara ulaşırsın bazen modu düşsede takımımız iyidir..diyet ve her konuda destek oluruz birbirimize..
aaa gittim hemen yerim dolmuş pehh=) şaka şaka hoşgeldin menekşeeeeeeeeeee
çok sağol tatlım zahmet olacak sana ama bana çok ikrama geçecek:)))canım tatile gitmene çok sevindim ama bildiğim biyer yok arkjadaslarıma yada ablama sorar öğrenirim onlar herr yazz giderlerr çünki
3 gündür yatıyorum zaten yarına daha iyi olurum inşaallah,yarın okulum var.canım benim yaa geçmiş olsun biz varya üşütüyoruzz hepppp bide yorgunluk eklendin mi böyle rahatsızlanıyoruzzz:2::2::2::2:
uzan canım evdee hareket etme bari fazlaaa
nurcum çok teşekkür ederim,aslında düşünmüyorduk ama sen öyle güzel anlatmışsın ki artık düşünücez marmarisi de ayy şimdiden tatil moduna girdim.kesinlike önerebileceğim çok güzel biryer var
marmaris-içmelerde bir apart otelde ailecek çok güzel bir taril geçirmiştik oldukça temiz nezih bir oteldi. havuzu küçüktü sadece ama ben havuzda yüzmeyi pek sevmem zaten. denize 100m yürüme mesafesindeydi ve denizi çok güzeldi ve marmaris gerçekten çok güzel bir belde bence. oradaki apart otelleri araştır derim ben
hayatım boyunca geçirdiğim en güzel tatillerden biriydi o tatil. sabahları erkenden kalkıp denize gidiyordum geldiğimde annecim kahvaltı hazırlamış oluyordu. kahvaltımızı edip marmarisi turluyorduk deniz kenarında yürüyüp çarşıya gidiyorduk falan akşam üzeri tekrar deniz sefası yapıp yemeğimizi yiyip müzik eğlence dans yapıyorduk ya da deniz kenarındaki yürüyüş yolunda dondurmalarımızı yiyip kilometrelerce yürüyoduk bir ara da bisiklet kiralayıp bisiklet sürdük. gerçekten tek kelimeyle mükemmel bir tatildiiiayrıca marmaristen kalkan güzel yat turları oluyordu onlardan birine de katılmıştık... bu arada 2 sene kadar önceydi
Oyacım özledik seni ama işlerin yoğunsa tabikii elden bişey gelmez ama ben şöyle bi çözüm önerisi sunayım sen yine izinli ol ama arada da bize selam at mahrum etme bizi sohbetinden.kızlar merhaba,
sayfa saat 3 ten beri açık ama bir selam bile veremedim. o kadar yogun zamanlar geçiriyorum yarından cumaya kadar haliç kongre merkezinde bir panelde olacagım haftasonu da başka bir programım var. izin istemek de istemiyorum ama yapacak bişeyim de yok. kısacası giremediğim ve paylaşamadıgım için sizden bana bir çözüm üretmenizi rica ediyorum.
aaaaaa marmarise geleni datçaya beklerim bende yaza ordayım annemler orda da=)
hoşbuldum :) teşekkrler
sen de benim gibisin cnm.biz geçenyıl mugla çınar evlerinde 4 gün konaklamıştık.çok büyük beklentin yoksa bence begenebilirsiniz.hel bi köy kahvaltısı var.hala tadı damagımda.google den arat,bi incele.derimkızlar biz bu sene nihayet bi tatile çıkmak istiyoruz,ege veya akdenize gitmek istiyoruz ama otelleri sevmiyoruz eşim de ben de,biz biyere bağlı olmaktansa biryerde konaklayıp etrafı gezebileceğimiz yerleri ,doğa,kültür ve deniz tatilinin bi karmasını tercih ediyoruz ve butik oteller veya nezih pansiyonlar daha hoşumuza gidiyor şimdi bu bağlamda önerebileceğiniz uygun yerler var mı acep?
canım benim .inşallah enkısa zamanda hayırlı bi şekilde neticelenir bu durum.duamdasınkızlarr şuan ofiste nasıl bi haldeyim biliyomusunuz resmen diken üstündeee kimse görmeden bişiler yazıyorummm sabah geçmiş yapayım derken geldiler bende p.c bakamadım mecburr
sabahları işe gelmek bile istemiyorum resmen zaten havalar ve sorunlar yuzunden böylee ruhh gibi dolanıyorum ortalardaaaaaaaa
sizinlede konusamıyorummm fırsat bulamıyorumm
ellerine saglıkk canm07.05.2012
aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** İZİNLİ
pisiq *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** 7+
melekaysee *** 7+
oyagibi *** 2 CEZAYA KALDI
nilipus *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
çok güzel menu şekersabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
ara
6 tane çağla
öğle
1 kase çorba
salata
akşam
2 avuç içi kadar mangalda tavuk
salata
1 bardak fanta
ara
2 bardak çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?