Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tatlım annenlerin gitmesiyle birlikte telafi yapman lazım pek begenmedim menunuuu

haklısın canım bakıldığında güzel bir menü değil... ama şöyle açıklıyım doktorum benim isyanlarımdan sonra nefsimi köreltmek amaçlı bu şekilde menü hazırladı. yani onun yazdıklarını tükettim waffle dışında... telafiyi de sadece haftada 2 gün yap dedi onu da çarşamba ve perşembe günü yapacağım zaten

beni de bekleyen ütüler var offfffffffff ıyyyy 15 gömlek miiii 8 pantalon muuuuuuu=) sana bişi diyim mi tüm ütüleri ben yaparım kumaş pantalon hariç=) onları kociş yapiyor =)

ayy benim babam da çok güzel ütü yapaar benim formalarımı önlüklerimi hep o ütülerdi benim ütülerimi hiç beğenmezdi özledim...

kesinlike önerebileceğim çok güzel biryer var
marmaris-içmelerde bir apart otelde ailecek çok güzel bir taril geçirmiştik oldukça temiz nezih bir oteldi. havuzu küçüktü sadece ama ben havuzda yüzmeyi pek sevmem zaten. denize 100m yürüme mesafesindeydi ve denizi çok güzeldi ve marmaris gerçekten çok güzel bir belde bence. oradaki apart otelleri araştır derim ben

hayatım boyunca geçirdiğim en güzel tatillerden biriydi o tatil. sabahları erkenden kalkıp denize gidiyordum geldiğimde annecim kahvaltı hazırlamış oluyordu. kahvaltımızı edip marmarisi turluyorduk deniz kenarında yürüyüp çarşıya gidiyorduk falan akşam üzeri tekrar deniz sefası yapıp yemeğimizi yiyip müzik eğlence dans yapıyorduk ya da deniz kenarındaki yürüyüş yolunda dondurmalarımızı yiyip kilometrelerce yürüyoduk bir ara da bisiklet kiralayıp bisiklet sürdük. gerçekten tek kelimeyle mükemmel bir tatildiii ayrıca marmaristen kalkan güzel yat turları oluyordu onlardan birine de katılmıştık... bu arada 2 sene kadar önceydi

canım yaa inşallah en kısa zamanda feraha ulaşırsınn

kızlar merhaba,

sayfa saat 3 ten beri açık ama bir selam bile veremedim. o kadar yogun zamanlar geçiriyorum yarından cumaya kadar haliç kongre merkezinde bir panelde olacagım haftasonu da başka bir programım var. izin istemek de istemiyorum ama yapacak bişeyim de yok. kısacası giremediğim ve paylaşamadıgım için sizden bana bir çözüm üretmenizi rica ediyorum.

aynen bizde şekerim banada önerin

banada kiminle gideceğimi önerin ya

hazalım nabıyon..havuza yazıldım 4 gun sonra başlayacam..olleyyyyyyyyyyy cok mujtluyummmm
asıl şimdi gitsin kilolar
ben sporla cok hızlı kilo veriyorum

oohh ne güzel yüzme en iyi spor hemde bel,ine iyi gelir canım

farkeder canım bol suda içiyorsan eğer artar miktar
sana önerim gün içinde durmadan tartılma hatta her gün tartılma cumadan cumaya tartıl
gün içindeki oynamalar senin moralini bozar canım

işte canım doktorum ödül olsun diye dondurma verdi ama waffle konusunda haklısınnn :26:

canım doktor zaten ödül vermiş sen bid eüstüne kaçamak yapmışsın bu olmamış

bulgur pilavını ben de yerim iki tabak çok severim valllaa off uzun zamandır yemedim şöööyle bol domatesli acılıı

hee bide yanında turşu olcak

canım hep böyle mi olcak bu hafta idare ederiz
gündüz giremeyebilirsin akşam eve gidince girme şansın var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…