- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.261
tatlım annenlerin gitmesiyle birlikte telafi yapman lazım pek begenmedim menunuuu
günaydın kızlarrrrrr..ya benim kız anormal huysuz dün gece de uyandı 1,5 saat ağladı gazımı vardı neydi anlayamadım offf
beni de bekleyen ütüler var offfffffffff ıyyyy 15 gömlek miiii 8 pantalon muuuuuuu=) sana bişi diyim mi tüm ütüleri ben yaparım kumaş pantalon hariç=) onları kociş yapiyor =)
dün gece tam menüne yorum yazıyordum telefonun interneti bitti
menü güzel fakat öyle tatlı, waffle dikkat et onlara
büyüktür benim midem.hiç acımam valla.2 tabağı direk indirebilirim mideme
kızlar biz bu sene nihayet bi tatile çıkmak istiyoruz,ege veya akdenize gitmek istiyoruz ama otelleri sevmiyoruz eşim de ben de,biz biyere bağlı olmaktansa biryerde konaklayıp etrafı gezebileceğimiz yerleri ,doğa,kültür ve deniz tatilinin bi karmasını tercih ediyoruz ve butik oteller veya nezih pansiyonlar daha hoşumuza gidiyor şimdi bu bağlamda önerebileceğiniz uygun yerler var mı acep?
kızlarr şuan ofiste nasıl bi haldeyim biliyomusunuz resmen diken üstündeee kimse görmeden bişiler yazıyorummm sabah geçmiş yapayım derken geldiler bende p.c bakamadım mecburr
sabahları işe gelmek bile istemiyorum resmen zaten havalar ve sorunlar yuzunden böylee ruhh gibi dolanıyorum ortalardaaaaaaaa
sizinlede konusamıyorummm fırsat bulamıyorumm
aynen bizde şekerim banada önerin
hazalım nabıyon..havuza yazıldım 4 gun sonra başlayacam..olleyyyyyyyyyyy cok mujtluyummmm
asıl şimdi gitsin kilolar
ben sporla cok hızlı kilo veriyorum
ben anlayamadım vallahii dediğin gibi sabah tartıldım 70.5 çıktım sonra okula gittim tabi kahvaltı öğle yemeği falan öğünlerimi güzelce yedim okuldan sonra spor salonuna gittim tartı da 72.2 çıktımgün içinde bu kadar fark eder mi yaa :44:
işte canım doktorum ödül olsun diye dondurma verdi ama waffle konusunda haklısınnn :26:
bulgur pilavını ben de yerim iki tabak çok severim valllaaoff uzun zamandır yemedim şöööyle bol domatesli acılıı
kızlar merhaba,
sayfa saat 3 ten beri açık ama bir selam bile veremedim. o kadar yogun zamanlar geçiriyorum yarından cumaya kadar haliç kongre merkezinde bir panelde olacagım haftasonu da başka bir programım var. izin istemek de istemiyorum ama yapacak bişeyim de yok. kısacası giremediğim ve paylaşamadıgım için sizden bana bir çözüm üretmenizi rica ediyorum.
yarışmaya katılmak istiyorum
beni duyan yokmu
boyum 1.70 kilom 82.5 şuanda 10 kilo verdim.yaşım 21.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?