Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende menekşe.tam net bi süre tutmadm ama 4 ay falan.ilaç kullanıyodum doğum kontrol onu bırktım

hedefim 65 kilo olmak

memnun oldum menekşe
bende biraz kurallardan bahsediyim
hergün 7 mesaj yazma zorunludur paylaşımın artması için
işin çıktığı zaman haber verip izinli olabiliyorsun
hergün menünü yaptığın sporu yazıyorsun diğer üyelerin menülerine yorum yazarsın böylece birbirimizde gördüğümüz hataları söylüyorum
her cuma öğle 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor
1 hafta deneme süresi oluyor senin kararlılığından paylaşımından memnun olursak takıma alıyoruz
kısaca kurallar böyle

msj yazmak kolay iş.zaten destek almk ve vermek için geldim.ama sitede yeni olduğum için yardımınıza ihtiyacım var biraz.kilo çizelgesi yapmk istiyorum bide sizin yazdıgınız cevap gelip gelmediğini nasıl anlıcam bilemiyorum.bu komularda bana yardımcı olursunuz dimi ?

tabi olurum
en son mesaj yazdığın sayfayı bulup senden sonra yazılanları okursun sana yazılmış mesajlara cvp yazarsın canım
1-2 gün içinde alışırsın

kilo çizelgeni yaparız sorun değil

bişey sormak istiyorum daha önce hiç bir takıma girmedin değil mi

şimdi çıkıyorum yorgunluktan da ölüyorum

canım özlüyoruz hepimiz senii

hem bol miktarda su hem de çay içiyorum... haklısın haftada bir tartılıcam bundan sonraa

haklısınız ama arkadaşımın önüne gelip konulunca dayanamadım çok güzel koktu çok severim de waffleı :26: ama çok az yedim zateen
offf salatalık turşusu sulu sulu

yok siteye yeni üye oldum zaten bi kaç yere yazdım bi sizle iletişime geçtim işte

tamma canım

hem bol miktarda su hem de çay içiyorum... haklısın haftada bir tartılıcam bundan sonraa

tartılma durmadan canım haftada bir yeter

haklısınız ama arkadaşımın önüne gelip konulunca dayanamadım çok güzel koktu çok severim de waffleı :26: ama çok az yedim zateen
offf salatalık turşusu sulu sulu

menüm
sabah=bir sade açma-zencefilli limonlu çay
ara=2 kayısı-mate çayı
öğle=4 köfte-domates 2 patates kızartması-küçük bir parça parmak pide
ara=10 badem

spor salonunda 50 dk kadar spor + 1litre su

ara=bir şişe maden suyu-2 avuç leblebi
akşam=2 büyük mantar-bir kabak-bir kırmızı biber-3sivri biber-bir sarımsak 1tk yağile soteleyip bir yumurta kırdım. (içine birer tutam pulbier tuz karabiber zerdeçal kimyon)-küçük dilim çavdar
ara=5çilek-7erik-bir elma-bir kepekli galeta

sporda içtiğimle birlikte 2.5 litre su oldu.

canım bu menü doktorun verdiği menü mü bana çok geldide

farkeder cnm bazen wcye cıkmadıgında 1,5 kilo bile farkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…