- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.281
bende menekşe.tam net bi süre tutmadm ama 4 ay falan.ilaç kullanıyodum doğum kontrol onu bırktım
hedefim 65 kilo olmak
memnun oldum menekşe
bende biraz kurallardan bahsediyim
hergün 7 mesaj yazma zorunludur paylaşımın artması için
işin çıktığı zaman haber verip izinli olabiliyorsun
hergün menünü yaptığın sporu yazıyorsun diğer üyelerin menülerine yorum yazarsın böylece birbirimizde gördüğümüz hataları söylüyorum
her cuma öğle 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıyor
1 hafta deneme süresi oluyor senin kararlılığından paylaşımından memnun olursak takıma alıyoruz
kısaca kurallar böyle
msj yazmak kolay iş.zaten destek almk ve vermek için geldim.ama sitede yeni olduğum için yardımınıza ihtiyacım var biraz.kilo çizelgesi yapmk istiyorum bide sizin yazdıgınız cevap gelip gelmediğini nasıl anlıcam bilemiyorum.bu komularda bana yardımcı olursunuz dimi ?
kızlar merhaba,
sayfa saat 3 ten beri açık ama bir selam bile veremedim. o kadar yogun zamanlar geçiriyorum yarından cumaya kadar haliç kongre merkezinde bir panelde olacagım haftasonu da başka bir programım var. izin istemek de istemiyorum ama yapacak bişeyim de yok. kısacası giremediğim ve paylaşamadıgım için sizden bana bir çözüm üretmenizi rica ediyorum.
şimdi çıkıyorum yorgunluktan da ölüyorum
banada kiminle gideceğimi önerin ya
oohh ne güzel yüzme en iyi spor hemde bel,ine iyi gelir canım
farkeder canım bol suda içiyorsan eğer artar miktar
sana önerim gün içinde durmadan tartılma hatta her gün tartılma cumadan cumaya tartıl
gün içindeki oynamalar senin moralini bozar canım
canım doktor zaten ödül vermiş sen bid eüstüne kaçamak yapmışsın bu olmamış
hee bide yanında turşu olcak
canım hep böyle mi olcak bu hafta idare ederiz
gündüz giremeyebilirsin akşam eve gidince girme şansın var mı peki
yok siteye yeni üye oldum zaten bi kaç yere yazdım bi sizle iletişime geçtim işte
hem bol miktarda su hem de çay içiyorum... haklısın haftada bir tartılıcam bundan sonraa
haklısınız ama arkadaşımın önüne gelip konulunca dayanamadım çok güzel koktu çok severim de waffleı :26: ama çok az yedim zateen
offf salatalık turşusu sulu sulu
şimdi yarışmaya katıldımmı
deneme süresindesin canım hergün paylaşım yapıp kurallara uyarsan cuma listeye girersin yani takımda olursun
şimdiden hoşgeldin aramıza
menüm
sabah=bir sade açma-zencefilli limonlu çay
ara=2 kayısı-mate çayı
öğle=4 köfte-domates 2 patates kızartması-küçük bir parça parmak pide
ara=10 badem
spor salonunda 50 dk kadar spor + 1litre su
ara=bir şişe maden suyu-2 avuç leblebi
akşam=2 büyük mantar-bir kabak-bir kırmızı biber-3sivri biber-bir sarımsak 1tk yağile soteleyip bir yumurta kırdım. (içine birer tutam pulbier tuz karabiber zerdeçal kimyon)-küçük dilim çavdar
ara=5çilek-7erik-bir elma-bir kepekli galeta
sporda içtiğimle birlikte 2.5 litre su oldu.
hoşbuldk inş. hayırlı olur bnm için burası veririm şu kilolarımı
inş canım birbirimize faydamız olur
canım bu menü doktorun verdiği menü mü bana çok geldide
ben anlayamadım vallahii dediğin gibi sabah tartıldım 70.5 çıktım sonra okula gittim tabi kahvaltı öğle yemeği falan öğünlerimi güzelce yedim okuldan sonra spor salonuna gittim tartı da 72.2 çıktımgün içinde bu kadar fark eder mi yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?