Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kesinlikle canım sağlık herşeyin başı dikkat et kendine vücuduna iyi bakmalısın

inşallah hep beraber veririz canımm. verdim kilo ama artık zorlanıyorum vermekte gerçi ilk zamanlardaki gibi diyet yapamıyorum ama :26:

10 kiloyu diyetisyene giderek mi verdin.bende ilk onumu kendim verdim ama şimdi diyetisyene gitmek istiyorum artık olmuyo sanki.acıkıyorum yiyorum canım sürekli bişeyler çekio helede son 2 gündür regl günm geldi iştahım tavan yaptı napacam ben ya

bu menüye pek yorum yapmıyorum...

08/05/2012
kah
4 etimek
1 kk peynir
2 çagla
ögle
10 çagla
1sahanda yumurta
2 dilim ekmek
ara
1 maden suyu
ara
1 elma

akşam 4y.k.bezelye
1 kase yogurt
ya 1 dilim ekmek ya 2y.k. pilav yada hiçbiri olacak...

akşama kadar iyi ama bezelye yiceksen ekmek yada pilav yeme derim ben

dün sabah tartıda çok güzel bi rakam gördüm.
hele bu sabah dün tüm gün aç olunca dahada güzel bi rakam gördüm...
bakalım cumaya nolacak:44:

ayyy hadi bakalımmm cuma günü güzel şeyler olcek

evet 10 kiloyu doktorum sayesinde verdimm ama açıkcası yağ kütlem gerektiği kadar azalmadı. ben de çok zorlandım diyet listelerine uymakta hatta haddinden de fazla kaçamak yaptım :26: regl dönemi gerçekten çok zor geçiyor...

kızlar yaaa ben çok kötüyüüüüm
bugün hiç olmadığı kadar zolarlandım diyet yaparken. canım herşeyi ama herşeyi çekti sanki.
telafi edebilecek ne yediysem kar etmedi o kadar zor tuttum ki kendimii
:18:
yemekten 10dk sonra açlık hissetmeye başladım. regl döneminde de değilim daha çok var noluyo bana yaaa çok kötü ve mutsuz hissediyorum kendimii

şuanda da canım felaket şekilde şekerli birşeyler isitiyor ne olursaa çikolata tatlı reçel bal ne olursa :18:

canım sakın kendini bırakma böyle durumlarda bol bol su iç, dişini fırçala, eski zayıf resimlerine bak ya da zayıfladığında giymek istediğin elbiselerin fotolarına bak
yap bişiler ama şeytana uyma

canım elma üzerine tarçın döküp yedin mi uzmanlar bunun tatlı ihtiyacını azaltacağını söylüyor

elma yedim ama tarçın denemedim... çay içicem biraz bi de süt içiyim diyorum tarçın koyuyim içine de :26:evde bişey yok zaten şeytana uyamıcamm :18:
ama kendimi hiç iyi hissetmediğim kesin

niye kimse yok ya aaaaaaaaa

akşam gelin ya

menünü çok beğendim canım

canım inş kalanınıda vereceksin sabır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…