- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.381
kızlarr artıkkk yemeklerime dikkat edipp az yemicemmmm yani sağlıksız ve dikkatsiz beslenmicem çünkii tansiyon sorunu yaşıyorum sanırım elim ayağım tutmuo birdeeennn gözlerim kararıyorrrr:44::44::44::44::44::44:
artıkk sağlıklı beslenicem Allahın izni ileee
çok güzel kilo vermişşin nurcum bende 82 buçukum şuanda :)) 60 lara inmek isityorum yaa
Yakın zamanda yapılan bazı araştırmalara göre, tüm gün şekersiz (tatlandırıcılı/damla sakızlı) sakız çiğnemek metabolizma hızınızı yüzde 20 oranında artırıyormuş. Biz araştırmacıların yalancısıyız.
aa bende eşmeliyim kız 20 dak mesafede yani..
merhaba kızlar nasılsınız ben baya rahatsızlandım dün çok şişkin bi mide ve karınla akşama dolaştım akşam iyice kötü oldum ..neyse şuan itibari ile iyi oldum biraz daha üşütmüşüm herhalde..
inşallah hep beraber veririz canımm. verdim kilo ama artık zorlanıyorum vermektegerçi ilk zamanlardaki gibi diyet yapamıyorum ama :26:
oh bekar olunca gezmekle zaman geçiriyonuz hadi bakalım gezin tadını çıkarın
öğrencilik işteeeama benim için ayda yılda bir oluyo bööyle
öf be menüye bak okuyunca agzım sulandı.lütfen sadece adını yazalım sebzeli mantarlı omlet falan olmuyo böyle işgence gibi menü okumak
07/05/2012
kahvaltı
1/2 yumrta
1/2 top kek(ev yapımı üzümlü)
akşam 10
çubuk kraker
saat 10 gibi
2dilim ekmek
1 kk krem peynir
menü düzensiz ama dün çok hastaydım geceki ekmek midemi bastırsın diye yedim..
08/05/2012
kah
4 etimek
1 kk peynir
2 çagla
ögle
10 çagla
1sahanda yumurta
2 dilim ekmek
ara
1 maden suyu
ara
1 elma
akşam 4y.k.bezelye
1 kase yogurt
ya 1 dilim ekmek ya 2y.k. pilav yada hiçbiri olacak...
dün sabah tartıda çok güzel bi rakam gördüm.
hele bu sabah dün tüm gün aç olunca dahada güzel bi rakam gördüm...
bakalım cumaya nolacak:44:
bugün spor var ama çok halsizim gidermiyim bilmiyorum ama gitmek istiyorum.evde kalsam napcam hiç olmazsa salona kadar yürüyüş yapmış olurum.giderim herhalde..spor olarak 1 saat plates ve egzersiz diyelim..bu cuma güzel rakamlar görelimmmmmmmmmmm
10 kiloyu diyetisyene giderek mi verdin.bende ilk onumu kendim verdim ama şimdi diyetisyene gitmek istiyorum artık olmuyo sanki.acıkıyorum yiyorum canım sürekli bişeyler çekio helede son 2 gündür regl günm geldi iştahım tavan yaptı napacam ben ya
cnm ne okuyodun hangi bölüm hang üniv.
kızlar yaaa ben çok kötüyüüüüm
bugün hiç olmadığı kadar zolarlandım diyet yaparken. canım herşeyi ama herşeyi çekti sanki.
telafi edebilecek ne yediysem kar etmedi o kadar zor tuttum ki kendimii :18:
yemekten 10dk sonra açlık hissetmeye başladım. regl döneminde de değilim daha çok var noluyo bana yaaa çok kötü ve mutsuz hissediyorum kendimii
şuanda da canım felaket şekilde şekerli birşeyler isitiyor ne olursaa çikolata tatlı reçel bal ne olursa :18:
offf niye kimse yok bana yardım edinn :18:
canım elma üzerine tarçın döküp yedin mi uzmanlar bunun tatlı ihtiyacını azaltacağını söylüyor
niye kimse yok ya aaaaaaaaa
dünkü menüm
kahvaltı
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5-6 zeytin
yeşillik salatalık
öğle
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase yogur
2 dilim ekmek
ara
5-6 badem
1 meyve
akşam
4-5 kaşık etli sebze yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yogutr
ara meyve
mrb menekşe hoşgeldin aramıza ben de nur 20 yaşındayım diş hekimliği öğrencisiyim. 80 kilodan 60 kiloya düşmeye çalışıyorum. diyetisyene gidiyorum. şuan 70 civarı kilom 2 buçuk ay oldu başlayalı da öööyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?