Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

elma yedim ama tarçın denemedim... çay içicem biraz bi de süt içiyim diyorum tarçın koyuyim içine de :26:evde bişey yok zaten şeytana uyamıcamm :18:
ama kendimi hiç iyi hissetmediğim kesin

canım bak bu geçici bişey bugün biraz erken yat uyu canım

slm ben eylulce 2 sene once bu takimda mucadele verdim ve tekrardan araniza katilmak istiyorum yer varsa takimda yoksa konuk misafir olarak kilom su an 88 ilk hedef 75 sonrasindan umidim yok zaten yarin basliyorum diyete monumu paylasirim ....

Herkese iyi geceler :) ben yarın için izin istiyorum perşembe günü sınavım var ders çalışırımm ... şimdi yatıyorum erken yatıcam bugün perşembe görüşüz.

slm ben eylulce 2 sene once bu takimda mucadele verdim ve tekrardan araniza katilmak istiyorum yer varsa takimda yoksa konuk misafir olarak kilom su an 88 ilk hedef 75 sonrasindan umidim yok zaten yarin basliyorum diyete monumu paylasirim ....

hoşgeldin canım paylaşımın iyi olmazsa almam bak

Herkese iyi geceler :) ben yarın için izin istiyorum perşembe günü sınavım var ders çalışırımm ... şimdi yatıyorum erken yatıcam bugün perşembe görüşüz.

tamam canım kolay gelsin

ühüüüüüüüüüüüüüüüüü

kız kilo al tekrar gel

bencede fadik su yeme düzenini ayarla artık o kadar az yiyerek olmazzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…