- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.401
elma yedim ama tarçın denemedim... çay içicem biraz bi de süt içiyim diyorum tarçın koyuyim içine de :26:evde bişey yok zaten şeytana uyamıcamm :18:
ama kendimi hiç iyi hissetmediğim kesin
canım bak bu geçici bişey bugün biraz erken yat uyu canım
sağol canım umarım geçicidir tavsiyelerine uyarımm
canım sen yalnız mı yaşıyorsun
yok canım yalnız yaşamıyorumm
arkadaşlar merhaba,ben bugün biraz meşgulüm,beni izinli sayar mısınız?herkese iyi geceler...
07.05.2012
aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** İZİNLİ
pisiq *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** 7+
melekaysee *** 7+
oyagibi *** 2 CEZAYA KALDI
nilipus *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
slm ben eylulce 2 sene once bu takimda mucadele verdimve tekrardan araniza katilmak istiyorum yer varsa takimda yoksa konuk misafir olarak kilom su an 88 ilk hedef 75 sonrasindan umidim yok zaten yarin basliyorum diyete monumu paylasirim ....
Herkese iyi geceler :) ben yarın için izin istiyorum perşembe günü sınavım var ders çalışırımm ... şimdi yatıyorum erken yatıcam bugün perşembe görüşüz.
ühüüüüüüüüüüüüüüüüü
kızlarr artıkkk yemeklerime dikkat edipp az yemicemmmm yani sağlıksız ve dikkatsiz beslenmicem çünkii tansiyon sorunu yaşıyorum sanırım elim ayağım tutmuo birdeeennn gözlerim kararıyorrrr:44::44::44::44::44::44:
artıkk sağlıklı beslenicem Allahın izni ileee
hoşgeldin canım paylaşımın iyi olmazsa almam bak
tamam canım kolay gelsin
kız kilo al tekrar gel
gruba hoşgeldin menekşe.ben tuba,aile hekimiyim 29 yaşındayım,nişanlıyım,istanbuldan katılıyorum.yaza düğünüm var,75 kilom,öyle iştememnun oldum neslihan.bende hemşirelik üniversite 3.sınıf öğrencisiyim.dönem bitmek üzere artık son sınıf sayılırım hehe :))
evet canım.sen sabıka kaydı saglık raporu falan bunları hele bi aslıya getir.temizsen alırız seni gruba menekşecim14.takıma girmek için temiz bi geçmişe sahip olmak şart
Allah zihin açıklıgı versin ablacım.inşallah güzel neticeler alacaksınçocuklar gelene kadar ders çalışam artık zaman daraldı..sınava 30 gün var
ay canıım benim,kıyamamühüüüüüüüüüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?