- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.461
yirim ben onu artık görüşelimmmmmmmm yiyim ben o cadıyı
maskoya gittik ama çok fazla gezemedik.ama yinede epey bi magaza gezdik.demirkapıda da var bi mobilyacılar çarşısı oraya da gittik.hatta yrn da gidicez bidaha.ama masko bana pahalı geldienemmmmmmmm istanbulda mıııı ooohh süperrr
canım modellere bakmak istiyorsan mobilyacılar çarşısına gittin mi ?
anladım cnm.bakıyoruz hala.haftaya netleşir gibi bakalım.ama istediğim gibi bi yatak odası bulamıyorum bitürlü
kızlarr hemen dünki yemeklerimi paylaşıyım
eve gidince saat 8:00
bir tabak taze fasulye
1. tabak pilav yedim
yanında ekmek olmadan
hele şükür yemişsin bişiler canım yaa
hazalımmm gelmişşşşşşşşşşşşş hoşş geldinn çıtırrr annneeeeee
maskoya gittik ama çok fazla gezemedik.ama yinede epey bi magaza gezdik.demirkapıda da var bi mobilyacılar çarşısı oraya da gittik.hatta yrn da gidicez bidaha.ama masko bana pahalı geldi
maskoya gittik ama çok fazla gezemedik.ama yinede epey bi magaza gezdik.demirkapıda da var bi mobilyacılar çarşısı oraya da gittik.hatta yrn da gidicez bidaha.ama masko bana pahalı geldi
fadikimmm naberrrrrrrrr..evet çıtır anne kikiki=)))))))))))
sagolasın canımcanımmm bende baktım bi kaç siteye hakketten pahalı ama iç mimar bi arkadaşım var olmadı ona sorarım biii bildiği yer varmı diee hatta kuzenımde yeni evlendi onada sorimm bii
sagolasın canım
sabah kahvaltım
8 zeytin
1 çay bardagı kadar fındık
domates marul maydanoz
1 bardak şekerli süt
canım canan karatayın diyetini uygulamaya başladım bugun.ekmeği hayatımdan çıkarmam gerek istediğim kiloya ulaşana dek.enazından düğüne kadar iyi bi kilo verirsem,tekrar eski düzenime dönerim.çünkü ekmeksiz zorlanıyorum.bakalım inşallah bozmadan devam edebilirimfarklı bi kahvaltı olmuş hayatımm yaa benimde denemem lazım
canım canan karatayın diyetini uygulamaya başladım bugun.ekmeği hayatımdan çıkarmam gerek istediğim kiloya ulaşana dek.enazından düğüne kadar iyi bi kilo verirsem,tekrar eski düzenime dönerim.çünkü ekmeksiz zorlanıyorum.bakalım inşallah bozmadan devam edebilirim
iyiyimm hazalımmm sen nasılsınnnnnnn küçükkkkk cadı napıyoooooo
küçük cadı ne yapsın emekliyor yürümek istiyor yuvarlanıyor hehe
kolay gelsin cnm.görüşürüz.sende güzelimkızlar ben çıkıyorummm şimcilikk öpüyorum sizi Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?