- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.501
hoşgeldin cnm.iyi halletmişsin bizde iyiyiz :)
evet fena değil.sivasdamıydın canım sen yozgattayım bende yakın sayılır :)
ben kaptan değilim ama bunu duymak seni mutlu edecekse ben senden memnunum yavrum:)) aaaa görmemişim.hoşgeldin iyi oldu.nasıl memnunmusun benden kaptanım
hoşgeldin bnm güzel örtmenim
bugün evde olmanın haklı gururunu yaşıyorum nolsun,ama yrn yine yogun bi tempo bekliyo beni hyrlısı:44:sen nasılsın.ha bide ben bgn karatay diyetine başladım
anlıyorum seni canım.sabret azkalmıi3.yılındı yanlış hatırlamıyosam.oda ögrencimi yozgatta?sen istanbulu göze almışın beni düşün yozgat.ankaradan sonra köy gibi geldi.hiç gelişmemiş biyer
güzel bi salata planladım artık yapıp yesem iyi olacak
amiiiiiiiin inşallah.önmli olan muhteşem diyetler değil.devamiyet.ve bunu başarıcam gibime geliyo bukezbende iyiim canı hayırlı olsun diyetin allah devamını getirsin inş
amiiiiiiiin inşallah.önmli olan muhteşem diyetler değil.devamiyet.ve bunu başarıcam gibime geliyo bukez
ben kaptan değilim ama bunu duymak seni mutlu edecekse ben senden memnunum yavrum
umarım yozgat için pişman olmazsınevet hallettim çok şükür
evet canım sivasdayım
bundan sonra isteyecem yerler arasında yozgatta var olabildiğince ankaraya yakın olmak istiyorum
anlıyorum seni canım.sabret azkalmıi3.yılındı yanlış hatırlamıyosam.oda ögrencimi yozgatta?
dogru haklısınevet 1 yılımız kaldı yok cnm o öğrenci ben öğrenci nasıl geçinelim :)) o polis memuru
hazır çorbalardan uzak duruyoruz ve de ekmekten hem de hertürlüsündenbugün öğlen saat 16:30 ama :))
hazır mantar çorbası 1 tabak
salata (1domates,1salatalık,1biber,birer tutam nane maydonoz tere)
çeyrek ekmek
kızlarr şuan ofiste nasıl bi haldeyim biliyomusunuz resmen diken üstündeee kimse görmeden bişiler yazıyorummm sabah geçmiş yapayım derken geldiler bende p.c bakamadım mecburr
sabahları işe gelmek bile istemiyorum resmen zaten havalar ve sorunlar yuzunden böylee ruhh gibi dolanıyorum ortalardaaaaaaaa
sizinlede konusamıyorummm fırsat bulamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?