Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende yozgat bozok üniversitesindeyim sevdiceğim burda oldugu için tercih edip yanına geldm sonrada evlendik :)

hala saat bu oldu yemek yiyemedim öğlen aslında iyide oldu dün çok yemiştim.keşke acıkma duygum olmasa (

ızla kilo vermeye çalışmak, ara öğünleri atlamak, kilo aldırmayacağı düşüncesi ile sürekli kepek ekmek yemek ve zeytinyağı tüketmek… Bunlar zayıflama düşüncesi ile yanlış beslenen pek çok insanın yaptığı hatalardan sadece birkaçı.

Fazla kilolardan kurtulmanın ve sağlıklı bir yaşam biçimi hakkında bilgi sahibi olmanın yolu ise uzman yardımı almaktan geçiyor. Memorial Hizmet Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Aysu Aydın, “diyette doğru bilinen yanlışlar” hakkında bilgi verdi.

Herkes aç kalarak kolayca kilo vereceğini düşünür. Diyetin ilk başlarında aç kalarak hızlıca kilo verirsiniz. Ama bir süre sonra metabolizmanız kendini yavaşlatacağından kilo vermeniz mümkün olmaz. 2,5-3 saatte bir beslenerek metabolizmanızı yavaşlatmadan kilo vermek başarılı sonuca sizi ulaştırır.

Diyet yaparken sadece yediklerimizi azaltmak yeterli değildir. Vücut dengesini korumak açısından günde 2-3 litre su tüketmeniz gerekmektedir. Aksi halde vücut yeterli su alamadığından kendisini korumak adına içtiğiniz suyu tutacak bu da vücudunuzun ödem yapmasına neden olacaktır.

Tuzun kalorisi yoktur ama fazla tüketildiğinde vücutta su tutarak ödeme neden olur. Bu nedenle yemeğe sonradan tuz ilave edilmesi doğru değildir.

selam kızlar ben geldim okuldna gelir gelmez hemen doldurmam gereken formlar vardı onu hallettim
kim demiş öğretmenler yarım gün çalışıyor diye
siz nasılsınız bakalım

ay ne romantiiiiik.Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah.valla ben de aynı durumdayım.bende sevdiğim adam için istanbulda yaşamayı göze almış durumdayım

sen istanbulu göze almışın beni düşün yozgat.ankaradan sonra köy gibi geldi.hiç gelişmemiş biyer

selam kızlar ben geldim okuldna gelir gelmez hemen doldurmam gereken formlar vardı onu hallettim
kim demiş öğretmenler yarım gün çalışıyor diye
siz nasılsınız bakalım
hoşgeldin bnm güzel örtmenim
bugün evde olmanın haklı gururunu yaşıyorum nolsun,ama yrn yine yogun bi tempo bekliyo beni hyrlısı:44:sen nasılsın.ha bide ben bgn karatay diyetine başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…