- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.481
24 haziranda inş.1.5 ay falan varinşallahh canım düğüne kaç ay var daha ?
gruba hoşgeldin menekşe.ben tuba,aile hekimiyim 29 yaşındayım,nişanlıyım,istanbuldan katılıyorum.yaza düğünüm var,75 kilom,öyle işte
inşallah menekşecim.inşallah hep beraber.sen nerde okuyodunmemnun oldum tuba.inşallah yaza kadar kilolarından kurtulur çok güzel bi gelin olursun
kimse yokmu dertleşck konuşcak.bugün yürüyüşe çıkcam inşallah 1 saatlik
selam kızlar ben geldim okuldna gelir gelmez hemen doldurmam gereken formlar vardı onu hallettim
kim demiş öğretmenler yarım gün çalışıyor diye
siz nasılsınız bakalım
aşkolsun ben burdayımyakimse yokmu dertleşck konuşcak.bugün yürüyüşe çıkcam inşallah 1 saatlik
selam cnaım nasılsın
hava güzel galiba yürüyüşe çıkacağına göre
burda hava kapalı ve yağmurlu
hala saat bu oldu yemek yiyemedim öğlen aslında iyide oldu dün çok yemiştim.keşke acıkma duygum olmasa(
ay ne romantiiiiik.Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallahbende yozgat bozok üniversitesindeyim sevdiceğim burda oldugu için tercih edip yanına geldm sonrada evlendik :)
aşkolsun ben burdayımya
ay ne romantiiiiik.Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah.valla ben de aynı durumdayım.bende sevdiğim adam için istanbulda yaşamayı göze almış durumdayım
canım bişeyler ye sen meyve gibi
yoksa akşam yemeğine yüklenirsin
malesef acıkma duygumuzun olmaması gibi bişey olamaz
hoşgeldin bnm güzel örtmenimselam kızlar ben geldim okuldna gelir gelmez hemen doldurmam gereken formlar vardı onu hallettim
kim demiş öğretmenler yarım gün çalışıyor diye
siz nasılsınız bakalım
hoşgeldin bnm güzel örtmenim
bugün evde olmanın haklı gururunu yaşıyorum nolsun,ama yrn yine yogun bi tempo bekliyo beni hyrlısı:44:sen nasılsın.ha bide ben bgn karatay diyetine başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?