- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.521
Ya sana nasıl kıyalim bebeimne bilimm canımmm çok yiyosun az yiyosun felann ikide çantayla vurrr bi kendime geleyimmm
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnsonunda gelebildim
hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnözlettin kız kendini. .nasılsın nevar ne yok bakalım
En doğru tartı sabah uyanınca tuvalete tam çıkmak şartıyla tartıldıgımizdir.. Çok düşük bi cümle oldu:)ben anlayamadım vallahii dediğin gibi sabah tartıldım 70.5 çıktım sonra okula gittim tabi kahvaltı öğle yemeği falan öğünlerimi güzelce yedim okuldan sonra spor salonuna gittim tartı da 72.2 çıktımgün içinde bu kadar fark eder mi yaa :44:
Bu tempoda paten kullanmanı tavsye iderimkızlar merhaba,
sayfa saat 3 ten beri açık ama bir selam bile veremedim. o kadar yogun zamanlar geçiriyorum yarından cumaya kadar haliç kongre merkezinde bir panelde olacagım haftasonu da başka bir programım var. izin istemek de istemiyorum ama yapacak bişeyim de yok. kısacası giremediğim ve paylaşamadıgım için sizden bana bir çözüm üretmenizi rica ediyorum.
nolsun güzelim.bi yaramazlık yok çokşükür.koşturmacaya devam.yrn eşya bakıcaz yineBugün akşama kadar uyudum.. Off sanki 50 yaşındayım öyle yorgun hissediyorum ki kendimi.. Sen napiyon cicim..
yirim ben onu artık görüşelimmmmmmmm yiyim ben o cadıyı
nolsun güzelim.bi yaramazlık yok çokşükür.koşturmacaya devam.yrn eşya bakıcaz yine
ben şimdi yemek yapmaya gidiyorum tavuk yapcam görüşürüz
evet canım.sen sabıka kaydı saglık raporu falan bunları hele bi aslıya getir.temizsen alırız seni gruba menekşecim
kızlar ametist die bi taşş duydum baya faydaıymış negatif elektr. karşı kalp çarpıntılarına(biliyosun be sürekli yaşıyorum)
bilginiz varmı
14.takıma girmek için temiz bi geçmişe sahip olmak şart
kah
1 yumurta
2 etimek
ögle
çeyrek tost:26:
ara
1 elma
ara
10 çagla
akşam
1 kase yogurt
1 kase kadar bezelye
marul maydonoz dereotu ekşi kulak karışımı yagsız tuzsuz ot dolu 1 tabak yeşillik
ama normal şartlarda en fazla 45 dk sakız çiğnenmeli ...
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi malum hürrem bekliyor
kızlar yaaa ben çok kötüyüüüüm
bugün hiç olmadığı kadar zolarlandım diyet yaparken. canım herşeyi ama herşeyi çekti sanki.
telafi edebilecek ne yediysem kar etmedi o kadar zor tuttum ki kendimii :18:
yemekten 10dk sonra açlık hissetmeye başladım. regl döneminde de değilim daha çok var noluyo bana yaaa çok kötü ve mutsuz hissediyorum kendimii
şuanda da canım felaket şekilde şekerli birşeyler isitiyor ne olursaa çikolata tatlı reçel bal ne olursa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?