Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin canım geçmiş yapıyorum bi elimdede papatya.defne. Çayımi içiorum.. Sen nasilsin.. Dün gece mesaj attiğmda uyuyormuydun.. Mesaj attıktan sonra acaba uyandırdım mi diye düşünedurdum:18:

yok canım uyumuyordum merak etme
bend eiyiiym valla adet oldum onun ağrısı var

iyi geceler kızlar,bugün de fazla uğrayamadım buray kusura bakmayın,şuanda pek iyi değilim ama biraz geçmiş yaptım onları cevplayıp yatıcam hemen,karnım davul gibi şiş nedense,bugün nöbetçiydim,nöbet arkadaşlarımdan biri de yoktu,yoğun bi nöbet geçirdik,üstüne bir de tiyatronun genel provasını yaptık,çook yoruldum uykum geldş hemen.

çok sağol nur,öyle bi anlattınki ben de özendim hemen araştırdım orayı çok güzel bir yer olduğuna dair başka bilgiler de buldum orayı düşünüyoruz inşaallah,şu yaz tatilimiz biran önce netleşirse hemen yer ayarlıycaz malum öğretmenler çok tatil yapıyo(!),tatilde kısıtlamaya gidilecekya ama daha belli olan bişey yok.

Hoşgeldin neslicim bu takımda bi ben oturuyorum sanırım:) herkes bi koşuşturmaca içinde

Sırf temizliği kolay olsun diye atmadığım takla kalmaz :):) öyle oyma ayak beni bozar:)

ayy beni de bozar salişş,silmesem gözüme batar o pisliği,silsem ne zamana kadar uğraşıyım,en iyisi en spor ve modern takımlar bence düz hatlı olan temizliği kolay olanlardan:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…