- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.541
Gece mi gündüz mühay maşşallah.acaba ben de evlenip çoluk çocuga karıştıgımda aynı performansı gösterebilecekmiyim:44:
cnm ben klasik modelleri seviyorum.kirli beyaz olsun istiyorum.şöyle oymalı işlemeli aslan bacaklı olsun istiyorum.istiyorum da istiyorum:26:
Renk konusu kesinleştimi enişte ne renk istiyo:)nolsun güzelim.bi yaramazlık yok çokşükür.koşturmacaya devam.yrn eşya bakıcaz yine
erkek egemen ev ..
salihacım nasılsın canım
Hoşgeldin canım geçmiş yapıyorum bi elimdede papatya.defne. Çayımi içiorum.. Sen nasilsin.. Dün gece mesaj attiğmda uyuyormuydun.. Mesaj attıktan sonra acaba uyandırdım mi diye düşünedurdum:18:
yok canım uyumuyordum merak etme
bend eiyiiym valla adet oldum onun ağrısı var
nicki menekşe olan arkadaşın ismide menekşe mi asli
Ben adet olunca bacaklarım çok ağırır
hoşgeldin bnm güzel örtmenim
bugün evde olmanın haklı gururunu yaşıyorum nolsun,ama yrn yine yogun bi tempo bekliyo beni hyrlısı:44:sen nasılsın.ha bide ben bgn karatay diyetine başladım
çok sağol nur,öyle bi anlattınki ben de özendim hemen araştırdım orayı çok güzel bir yer olduğuna dair başka bilgiler de buldum orayı düşünüyoruz inşaallah,şu yaz tatilimiz biran önce netleşirse hemen yer ayarlıycaz malum öğretmenler çok tatil yapıyo(!),tatilde kısıtlamaya gidilecekya ama daha belli olan bişey yok.marmaris çok güzel bir yerdir biz içmelerde kalmıştık ama merkezi de çok güzel cıvıl cıvıl. denizini de çok severim. ay bak başladım mı durduramıyorum kendimi o kadar beğenmişimesasen ben sizin tercihinize kalmış ama ben şiddetle öneririm dicektimm
ohh bitane hemşiremiz daha olacak desene.memnun oldum neslihan.bende hemşirelik üniversite 3.sınıf öğrencisiyim.dönem bitmek üzere artık son sınıf sayılırım hehe :))
merhaba kızlar nasılsınız ben baya rahatsızlandım dün çok şişkin bi mide ve karınla akşama dolaştım akşam iyice kötü oldum ..neyse şuan itibari ile iyi oldum biraz daha üşütmüşüm herhalde..
iyi geceler kızlar,bugün de fazla uğrayamadım buray kusura bakmayın,şuanda pek iyi değilim ama biraz geçmiş yaptım onları cevplayıp yatıcam hemen,karnım davul gibi şiş nedense,bugün nöbetçiydim,nöbet arkadaşlarımdan biri de yoktu,yoğun bi nöbet geçirdik,üstüne bir de tiyatronun genel provasını yaptık,çook yoruldum uykum geldş hemen.
Sırf temizliği kolay olsun diye atmadığım takla kalmaz :):) öyle oyma ayak beni bozar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?