- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.781
iyiyim güzelim.sen maşallah pek bi enerjiksin.hadi bakalım tadını çıkar hftasonununtuuuubaaaaaaanaber ??
gel annem gel anne niyetine kollarıma sarılayım sana
bu arada pazar günü hem anneler günü hem hemşireler günü düşün bakam bi iyilik boşuna anne diye sarmadık
ben çıkıyorum güzeller.
Bugün gelemEM artıkın kendinize iyi bakın gece ugrarım..
Malum çooookkkkkkk işlerim var.
Ve çok çalışmam lazım .
çok panikliyorum sınav beni strese sokuyo yetiştiremeyecegim gibi geliyo.
Biliyorum çok sızlanıyorum sizede sınav sınav diye amanın uyjularım kaçıyo .
Ya başaramazasam diye.aslında tekrar ederim en kötüsü sınıfı.
Ama insan belli bi yaştan sonra gurur yapıyo herhalde herkes başarırdaben başaramam diye.
Bugün kahvaltıdada evdekilere söyledim beni bu 1 ay idare edin diye.tam 1 ayvalla benden çok çevremdekilere kolay gelsin artık
öpüyorum hepiniziiiiiiiiii
:118: aslında çok güzel diyet yapıyolar bence fazla veren göremedim
diyetisyene sole bunu demekki vücuduna yetmiyor yediklerin değiştirsin listeni
gecen hafta hangisinde tartıldın onu baz al şimdilik
anlıyorum seni cnm.ben bırakma demedim zaten.ama doktoruna danışmadan yapma.bu grup ilaçlar birden kesilmez kadameli şekilde kesilirler.daha ciddi yanetkiler oluşabiliyo çünkü ani kesmelerde.kendini iyi hissetmende ilacın katkısını gözardı etme cnm.velhasıl,ilacı kesme konusunda doktoruna danış..ayrıca psikolojil yardım için bi psikologla görüş canım.psikiyatristlerin çogu malesef konuşmayı unutmuş,ilaç yazıp gönderebiliyolar,yada bu kısmına az zaman ayırıyolar.işte bu anda devreye psikologlar girer cnm.naçizane tavsiyem bi psikolog bul kendine.devlet hastanelerinin çogunda var artık.Rabbim iyiliğini enerjini artırsın canım
yok benim sıkıntım diyet yapmakk yoksa az yemiyorum kii. çikolata istiyo canım ekmek arası döner istiyo dürüm istiyo herşey her cıss dan istiyo canımm
**14. TAKIM 256. ETAP**
aynalar ( 84,5 / 84,4 / 0,1 / 0,12%) geçen hafta başlangıç kilomla yeni kilomun yerini yanlışlıkla değiştirip yazmışım düzelttim
emidaf ( 62,0 / 62,5 / -0,5 / -0,81% )
1.73 ( 92,2 / 91,0 / 1,2 / 1,30%)
pisiq ( 66,9 / 66,7 / 0,2 / 0,30%)
tedis ( 80,0 / 79,8 / 0,2 / 0,25%)
rainandthesun ( 77,5 / 77,2 / 0,3 / 0,39%)
melekaysee ( 65,5 / 65,4 / 0,1 / 0,15%)
oyagibi ( 118,2 / 118,2 / 0,0 / 0,00%)
nilipus ( 75,7 / 75,8 / -0,1 / -0,13%)
realincir ( 70,8 / 70,8 / 0,0 / 0,00%) yeni baskül aldı eski baskülünde 69.5 çıktı ama yeni baskülü artık baz alacağız
serena- ( 55,7 ) ailevi nedenlerden dolayı kendi isteği ile ayrıldı.
0menekse0 ( 82,5 / 82,1 / 0,4 / 0,48%) yeni üye hedefi 60
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,17%
kızlarrr kiloma bakınca baya kötüü görüyorum kendimi 1 senedir burdayım yaklasıkk ama iradesizzzimm demekk kii hatalıyımm ve Allah izin verirse pztesi itibari ile yeni b
yeni dönem başlıcak benim için inşallah çokk kararlıyımmmm
iyiyim güzelim.sen maşallah pek bi enerjiksin.hadi bakalım tadını çıkar hftasonunun
UFf ben ekmek makarnadan başka bisi düşünemiyorum.. Bugün hiç ekmek yemedim.. Bakalım devam ettirebilecekmiyim
ne ara canım ya? sayfa acıktır ama ben başında değilimdir..çok yogundum gormemişimdiramin hayatımm inan ben sana anlattım diye hatırlıyorum yoksaamm biliyosunn yaniii
yaaa ama nolurr bu hafta annemde olcamm benn aamaaaaaaa gelemem ki
melekimmm geçenlerde ağladım benn özledimm diye görmedin ki beniii
tamamen bittii hayırlısı olsun inşallah...
canım ayrıldılarr...
hiçç yokk:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
evet canımm hayırlısı olsunnn...
iivett çiçemmmm yakalanmamak için halimi görseniz gülersinizzz
anlaşamadılar hayatımm
yaaa ben evlenmekkk hiçççççççç istemiyorum onun için kuzum bekarrrr saymayın diyorumm
ivetttttt yogunsun kıyamıyorumda sanaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?