Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kah
1 yumurta
1/2 salatalık
1 domates
ögle
5 küçük köfte
3y.k. Yogurt
2y.k. Pilav
akşam
2köfte
çeyrek ekmek yarısı
3 y.k. Yogurt
5y.k. Kabak sote

canım menü genel olarak iyi ama öğle ile akşam yer değiştirseymiş iyiymiş ... akşamları daha hafif geçirmek gerekiyorr

bence gayet güzel hiç göze çarpan bişi yokk benim diyetisyenin menülerine benziyoo

Menüm:

sabah=2kivi-3yk yoğurt
ara=2 gün kurusu kayısı
öğle=kuru kayısılı activia-1 elma-zencefilli limonlu çay
ara=bir dilim çavdar-bir üçgen peynir-5i 1yerde çay
akşam=koca bir kase tavuklu salata-1kabakla yapılmış yoğurtlu meze (yemekten önce 10 adet badem aşırdımm)
yemekten sonra da bir avuç kadar (15-20 tane) badem yedim...

Bugün irademm ciddi anlamda zorlandı ama günün sonunda yapabildiğimi başardığımı gördüümm...
yanımda N**** (Siyahi) tutku yediler iştahla ben elma yerken
yanımda gofret yedilerrr
yanımda dondurma yedilerr bol çikolata kaplı olanlarıdan
içim gittiiiii gittiiiiii sonra gittiiiiii yani ...
telafi günüm olmasa birer parça alabilirdimm :26: ama tuttumm kendimi
neyse ki bugünü temiz temiz bitirdimmm...
yalnız bugünlerde çok sık yaşıyorum bu sıkıntıları korkuyorum :18:
ammaa lakin beni mutlu edenn güzel şeyler de olduu 4 ayrı arkadaşıım bana ayrı ayrı sen çok zayıfladın inceldin dedileeerr nasıl bir mutluluk nasıl bir mutluluk anlatamammm :79::87: :118::119::124:

bi de soruyolar ne kadar verdin falan söylüyorum 10 kilo kadar... kaç kilo daha vereceksin ? diyorum 10 kilo kadarr diyolarkiii aaaa sen naptın bir deri bir kemik kalcan kızzz verme o kadar neyse bir 65i görüyim nasıl görünüyorum bakıyım ona göre karar vercem daha fazla veriyim miiii vermiyim miiii ...
ben hiç 65 olmadım da bilmiyom kii nasıl oluyom :26:

canım menü genel olarak iyi ama öğle ile akşam yer değiştirseymiş iyiymiş ... akşamları daha hafif geçirmek gerekiyorr

hatta sabah ve akşam yer degiştirmeli benim menülerde ama olmuyo sabah çok güzel yiyorum yani çok saglıklı ve zorlanmıyorum.ama akşam şeytan beynimin içinde diyet lafını nereye sokuyo bilmiyorum..

güzel çıtır bayanlar ben çıkıyom şu saatte herkesler uyuyo..ben 1 saattir ders için uyndım akşam yalan dünya seyrederken uyuyakaldım.ders çalışma uykuya daldı yani.bi bakam ne ettiniz dedim.çooooooooooooooo güzel bi haftasonu olsun inşallaaaaaaahhhhhhhhh

Herkese günaydın :)) henüz yatağından çıkmadım yeni uyandımmm sizlere günaydınlar dileyim dedimm :) herkese iyi hafta sonları güzel bol güneşli tatil diliyorummm :)

11.05.2012

aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** CEZAYA KALDI
melekaysee *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** 7
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+

günaydın kızlar nasılsınız bi slm vereyim dedim misafir geldi bizim eski komşumuz şimdi komşuya geçmiş kahvaltıyı orda yapcaz öğlen bize geçeriz heralde öpüyorum sizi

hatta sabah ve akşam yer degiştirmeli benim menülerde ama olmuyo sabah çok güzel yiyorum yani çok saglıklı ve zorlanmıyorum.ama akşam şeytan beynimin içinde diyet lafını nereye sokuyo bilmiyorum..

Haklısın canım ben de zorlanıyorum akşamları evde olunca daha çok yiyesi geliyor insanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…