- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.841
sabah
yemedim
ara
küçük bir kurabiye
öğle
1 elma
akşam
1 kase çorba
4 kaşık taze fasulye
salata
ara
1 bardak çay
sabret canım yaa menülerin güzel gidiyo yüzmeyle birlikte iyice verirsin hayırlısıyla
Menüm:
sabah=2kivi-3yk yoğurt
ara=2 gün kurusu kayısı
öğle=kuru kayısılı activia-1 elma-zencefilli limonlu çay
ara=bir dilim çavdar-bir üçgen peynir-5i 1yerde çay
akşam=koca bir kase tavuklu salata-1kabakla yapılmış yoğurtlu meze (yemekten önce 10 adet badem aşırdımm)
yemekten sonra da bir avuç kadar (15-20 tane) badem yedim...
ö<gecim ya arada uğra ya boşladın burayıı bizde özledik seni defnoşum nasıl napiyorhazalcığım aşağıda seni görüyorum nasılsın canım özledim valla sizleri..
ayy bende bu sabah regl oldum da rahatladım ya çok korkmuştum=(((((((((((bende test yaptım insanın içine korku düşüyo negatif :)
**14. TAKIM 256. ETAP**
aynalar ( 84,5 / 84,4 / 0,1 / 0,12%) geçen hafta başlangıç kilomla yeni kilomun yerini yanlışlıkla değiştirip yazmışım düzelttim
emidaf ( 62,0 / 62,5 / -0,5 / -0,81% )
1.73 ( 92,2 / 91,0 / 1,2 / 1,30%)
pisiq ( 66,9 / 66,7 / 0,2 / 0,30%)
tedis ( 80,0 / 79,8 / 0,2 / 0,25%)
rainandthesun ( 77,5 / 77,2 / 0,3 / 0,39%)
melekaysee ( 65,5 / 65,4 / 0,1 / 0,15%)
oyagibi ( 118,2 / 118,2 / 0,0 / 0,00%)
nilipus ( 75,7 / 75,8 / -0,1 / -0,13%)
realincir ( 70,8 / 70,8 / 0,0 / 0,00%) yeni baskül aldı eski baskülünde 69.5 çıktı ama yeni baskülü artık baz alacağız
serena- ( 55,7 ) ailevi nedenlerden dolayı kendi isteği ile ayrıldı.
0menekse0 ( 82,5 / 82,1 / 0,4 / 0,48%) yeni üye hedefi 60
14.TAKIM ORTALAMASI: 0,17%
Bugün irademm ciddi anlamda zorlandı ama günün sonunda yapabildiğimi başardığımı gördüümm...
yanımda N**** (Siyahi) tutku yediler iştahla ben elma yerken
yanımda gofret yedilerrr
yanımda dondurma yedilerr bol çikolata kaplı olanlarıdan
içim gittiiiii gittiiiiii sonra gittiiiiii yani ...
telafi günüm olmasa birer parça alabilirdimm :26: ama tuttumm kendimi
neyse ki bugünü temiz temiz bitirdimmm...
yalnız bugünlerde çok sık yaşıyorum bu sıkıntıları korkuyorum :18:
ammaa lakin beni mutlu edenn güzel şeyler de olduu 4 ayrı arkadaşıım bana ayrı ayrı sen çok zayıfladın inceldin dedileeerr nasıl bir mutluluk nasıl bir mutluluk anlatamammm:79::87: :118::119::124:
bi de soruyolar ne kadar verdin falan söylüyorum 10 kilo kadar... kaç kilo daha vereceksin ? diyorum 10 kilo kadarr diyolarkiii aaaa sen naptın bir deri bir kemik kalcan kızzz verme o kadarneyse bir 65i görüyim nasıl görünüyorum bakıyım ona göre karar vercem daha fazla veriyim miiii vermiyim miiii ...
ben hiç 65 olmadım da bilmiyom kii nasıl oluyom :26:
hemşireler haftası ,anneler günü..
neyse görev kutsaldır yaparım artıkın .........................
11.05.2012
aynalar *** 7+
emidaf *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** CEZAYA KALDI
melekaysee *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** 7
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
teşekkürler şekerim bu benim de ilk anneler günüm olacak çok güzelll bişey==)hafta sonu malummm anneler günüüü topiğimdekii melekkk annelerimizinnnn ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUMM inşallah evlatlarıyla huzurlu sağlıklı nice daha anneler günü kutlamaya inşallaaaahhhhh
emoşummmmm annemmmee gidince senden bahsediyorumm sen uzaktasın ama emoşum var diyorumm oda anneee gibi sıcakkk şevkatliii
nazom vardı oda öyleydiiiii kulakları çınlasın nazomunn
veee veeee hemşireler gününüzüde kutlarımmm melek hemşirelerim doktorlarımm Allah sizin gibi nicee hemşireler doktorlar nasip etsin inşaşalah Allah sağlık versin hepinizeee
aa tavşan mı oyy çok tatlı oluyorlar onlar ya ünv.dedeyken bende almiştim yurtta bakıyordum hehehhe=)ablammm tavşan almıııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşşdeli yaaa
kızlar oyanın işleri gereği yoğunmuş salı günü gelecek
emineninde pc bozulmuş yenisini alcakmış pazartesi gelecekmiş
ikiside kutlu ve mutlu olsun emoşummm
teşekkürler şekerim bu benim de ilk anneler günüm olacak çok güzelll bişey==)
benim 11 yıl oldu bebegim gün için de 5 dakikalık bi hediye töreninden başka günüm hep aynı telaş ve koşuşturmaca.yemek bulaşık temizlik iş bagırışma işte öyle.bişi olmuyo yani kendini çok fazla beklentilere motive etme canım
bugün hemşireler günü arayıp kutlayanım yok.sadece bikaç hemşire arkadaşın faceden paylaşımı var okadar...
çok kacırırsam bunda yapacam ertesi gun
bende 50'li rakamları hiç gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?