Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok kacırırsam bunda yapacam ertesi gun

hazalcığım aşağıda seni görüyorum nasılsın canım özledim valla sizleri..
ö<gecim ya arada uğra ya boşladın burayıı bizde özledik seni defnoşum nasıl napiyor
bende test yaptım insanın içine korku düşüyo negatif :)
ayy bende bu sabah regl oldum da rahatladım ya çok korkmuştum=(((((((((((

bu hafta durumlar fena=)))))) emoşum harikasın geri dönüş başlamış=)

valla bravo ben negroya dayanamazdım hastasıyım onun

bende 50'li rakamları hiç gormedim

teşekkürler şekerim bu benim de ilk anneler günüm olacak çok güzelll bişey==)
ablammm tavşan almıııııııııııııııııııııııııııııışşşşşşşş deli yaaa
aa tavşan mı oyy çok tatlı oluyorlar onlar ya ünv.dedeyken bende almiştim yurtta bakıyordum hehehhe=)
kızlar oyanın işleri gereği yoğunmuş salı günü gelecek
emineninde pc bozulmuş yenisini alcakmış pazartesi gelecekmiş

aaa oya da emine de bizi iyice sattı ama yaaaaaaa başka topiklere mi takılıyorlar yoksa=))))))))))

teşekkürler şekerim bu benim de ilk anneler günüm olacak çok güzelll bişey==)

benim 11 yıl oldu bebegim gün için de 5 dakikalık bi hediye töreninden başka günüm hep aynı telaş ve koşuşturmaca.yemek bulaşık temizlik iş bagırışma işte öyle.bişi olmuyo yani kendini çok fazla beklentilere motive etme canım

bugün hemşireler günü arayıp kutlayanım yok.sadece bikaç hemşire arkadaşın faceden paylaşımı var okadar...

ders çalışıyodum.gelip bakayım dedim takımın tek hemşiresi olarak .bi sürpriz varmı diye ama yokneyse bugün ugramam artıkın herkes kendine iyi baksın.yada naparsanız yapın işte ben çıkıyom iyi günler

yok kız bi beklentim yok zaten ama ne biliyim yine de güzel bişey yani anne olmak=))))))))

slm kızlar nasılsınız misafirler gitti çok şükür
bir sürü çocuk kafa kalmadı ya bide erken kalktım bugün dün geç yattım zor durdum
şimdi dinlenme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…