Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

15.05.2012 salı

aynalar *** 7+
0menekse0 ***izinli
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***İZİNLİ
realincir *** İZİNLİ
emidaf ***İZİNLİ

evet elde kalanlar aslı,ayşe saliha ve ben

ellerine sağlık canım yazında biz gidek görsün bu izinlilier

yok canım sağlık ocağınba sonuç almaya gitcem şimdi dün kan verdim.ordanda okula.sen nasılsın
aa merak ettim haber ver=)
ayy yok valla çok sıkıcı evde durmakkkkkkk
hazoş bişey sorcam profilime resmimi koysam üye olmayanlarda görüürmü bide geri sdiliniyomu
sanırım görünüyorrrrrrr
hmmmmmmm tamam çam terebentin yok ama almam lazım
şimdik spor yapam artıkın 1 saat pisiklet ve 30 40 dak egzersiz planlıyom bakalım
yap yap emoşummmm

anammm bu ne ya kimse yok herkes izinli ama bende varım emoş beni say elde kalanlara=))))))))) dışlama beni

hahah :)) bugün dedilerki var da diyemem yok da diyemem biraz daha beklicem

daha izlemeden korkan çatlaklar=))))))

he öyle oldu filmden sonra bunlar uzaylı değil cin çarpması dedim arkadaşlar daha çok korktu

bilmiyom ama ben çorbamı pişirdim bile yarından itibaren (eğer içebilirsem tabi biraz ağır kokuyo) 7 gün deniycem

ben lahana suyu içiyordum berbat bişeydi
allah sana kolaylık versin canım

Merhaba arkadaşlar, forumunuza yeni üye oldum ve çiçeği burnunda bir diyet yapanım. İncelediğim kadarıyla bu yolculukta biribirinize yardımcı ve destek olmaya çalışıyorsunuz ki bu tam da benim ihtiyacım olan birşey.
Diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum ve bunu bir grup içerisinde yapmak bana güç verecektir. Aksi halde nişanlıma dünyayı zindan etmeye devam edeceğim. Lütfen yardımcı olun, aynı grup içerisinde kilo verebileceğim arkadaşlara nasıl dahil olabilirim?

merhaba hoşgeldin canım
takımımızda yer var hemen kapalım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…