Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kendini tanıtsana kaç kilosun hedefin nedir nasıl kilo aldın

Tamamen yemek yemeyi sevdiğimden kilo aldım.

26 yaşındayım. İngilizce öğretmeniyim. İstanbulda yaşıyorum ve özel bir okulda çalışıyorum.
Bir dönem çok sağlıklı bir şekilde diyet yapıp 66 kilodan 57 kiloya düştüm. Ama o dönem yine kendimi kaybedip yemeye başladım ve yine 66 ya geri döndüm. Şimdi ise aklım başıma geldi ve diyetisyenim kontrolünde diyetime geri döndüm. Diyete başladığımda 66.6 idim, başlayalı 4 gün oldu, 65e indim.

Amacım 52 kilo olabilmek. Hesaplamalara göre ideal kilom bu.

Ancak ne yazık ki spor yapmaya çok vaktim olmuyor, bunun için de kör vakitlerimi kullanmayı planlıyorum. Akşam ya da sabah çok erken gibi, çünkü yaşadığım yer spor yapmama çok müsait ve bunu kullanmayı planlıyorum.

Ama dediğim gibi yalnız olmak istemiyorum

canım bende sınıf öğretmeniyim
takım kaptanıyım sivasta görev yapıyorum
hergün paylaşım yapmakta sorun yoksa takımımıza gelebilirsin

canım bende sınıf öğretmeniyim
takım kaptanıyım sivasta görev yapıyorum
hergün paylaşım yapmakta sorun yoksa takımımıza gelebilirsin

Hiç sorun değil, günde bir kaç kere bile giriş yapabilirim. Müsait olduğum dönemler olabiliyor gün boyunca.

Yalnız merak ettiğim, ben de yaptım bu entry lerinin altında bulunan kilo kaybı çizelgesinden ama buraya nasıl koyacağımı bulamadım.

Burayı da pisletiyorum alakasız şeylerle farkındayım ama çok yabancısıyım buranın :/

tamam o zaman her gün 7 mesaj yazma zorunluluğu var yoksa cezaya kalıyorsun

kilo çizelgesi için bir site var orda hazırlıyorsun cnaım

Tamam olur, nereye yazıyorum bu mesajları?

Yaptım o siteden ama buraya profilimin altına ekleyemedim.

buraya yazacaksın canım
artık başka topiğe gitmek yok
adresin 14. takım

kontrol panelinden profili düzenleyi tıkla
orda çizelge yazan yere yaptığın çizelgenin linkini yapıştır değişiklikleri kaydet olur

merhabalar benide arnıza alırmısınız.bende ne yaparsam yapayım zor kilo veriyorum az yememe ragmen şuanki kilom 58.5 benim en az 4 kilo vermem lazım.benim kilom bölgesel mide ve basemlerim var.boyumde 1.56 yani selvi boyluyum :)

canım malesef şuan 12 kişi olduk fazla alamıyoruz ama bir takım bulana kadar bizim takıma takılabilirsin

sabah
1 küçük poğaça

öğle
1 kk kadar peynir
domates
salatalık
3 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
1 elma

akşam
1 kase çorba
salata
1 kase yoğurt

majeren sana kurallarıda yazayım
bu arada adım aslı senin ki nedir

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
12. Yeni kural **** her gün az ya da çok spor yapılacak. Zorunlu olmazsa yapmıyoruz. Yaptığımız spor mor renk ile yazılacak ki dikkat çeksin.

Ya tamam çok iyi de ben daha nasıl renkli yazı yazılır onu bile çözemedim ay nolur diskalifiye etmeyin beni

eheh buldum nasıl yapıldığını. tamamdır yarından itibaren neler yaptığımı bu başlığın altına yazacağım.

Yardımların için çok teşekkür ederim.

Bu arada ismim Bahar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…