- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.181
hahah :)) bugün dedilerki var da diyemem yok da diyemem biraz daha beklicem
Tamamen yemek yemeyi sevdiğimden kilo aldım.
26 yaşındayım. İngilizce öğretmeniyim. İstanbulda yaşıyorum ve özel bir okulda çalışıyorum.
Bir dönem çok sağlıklı bir şekilde diyet yapıp 66 kilodan 57 kiloya düştüm. Ama o dönem yine kendimi kaybedip yemeye başladım ve yine 66 ya geri döndüm. Şimdi ise aklım başıma geldi ve diyetisyenim kontrolünde diyetime geri döndüm. Diyete başladığımda 66.6 idim, başlayalı 4 gün oldu, 65e indim.
Amacım 52 kilo olabilmek. Hesaplamalara göre ideal kilom bu.
Ancak ne yazık ki spor yapmaya çok vaktim olmuyor, bunun için de kör vakitlerimi kullanmayı planlıyorum. Akşam ya da sabah çok erken gibi, çünkü yaşadığım yer spor yapmama çok müsait ve bunu kullanmayı planlıyorum.
Ama dediğim gibi yalnız olmak istemiyorum
Ben bir ay kabak çorbası içmiştimbilmiyom ama ben çorbamı pişirdim bile yarından itibaren (eğer içebilirsem tabi biraz ağır kokuyo) 7 gün deniycem
Umarım teşekkür ederim :)aa bir öğretmen daha=))) hoşgeldin canım..bende yeni mezun oldum burdan bende mat. öğretmeniyim=) insallah hemencecik verirsin kiloları ve geri almazsın
Umarım teşekkür ederim :)
Bayağı öğretmen var sanırım burda :)
Siteyi çözmem uzun zaman alacak, henüz hala çizelge eklemeye çalışıyorum ve bu yeterince kalori harcamama sebep oldu
ilacım geldi şimdi yan etkileri :anoreksiya :) :) :)hoşgeldin canım nasılsın
valla bıraktım artık uğraşmayı da.of pof ben çıkıyorum kızlar kepesese çalişiyim azcık kız uyudu görüşürüzzzzzzz
bak hele bak bak:)merhabalar benide arnıza alırmısınız.bende ne yaparsam yapayım zor kilo veriyorum az yememe ragmen şuanki kilom 58.5 benim en az 4 kilo vermem lazım.benim kilom bölgesel mide ve basemlerim var.boyumde 1.56 yani selvi boyluyum :)
Hiç sorun değil, günde bir kaç kere bile giriş yapabilirim. Müsait olduğum dönemler olabiliyor gün boyunca.
Yalnız merak ettiğim, ben de yaptım bu entry lerinin altında bulunan kilo kaybı çizelgesinden ama buraya nasıl koyacağımı bulamadım.
Burayı da pisletiyorum alakasız şeylerle farkındayım ama çok yabancısıyım buranın :/
Zaten bu mevsime en uygun üye girişi :) bahareheh buldum nasıl yapıldığını. tamamdır yarından itibaren neler yaptığımı bu başlığın altına yazacağım.
Yardımların için çok teşekkür ederim.
Bu arada ismim Bahar..
kolay gelsin canım bizde korku filmine bakcaz şimdiden tırsmaya başladık
aa merak ettim haber ver=)
ayy yok valla çok sıkıcı evde durmakkkkkkk
sanırım görünüyorrrrrrr
hmmmmmmm tamam çam terebentin yok ama almam lazım
yap yap emoşummmm
anammm bu ne ya kimse yok herkes izinli ama bende varım emoş beni say elde kalanlara=))))))))) dışlama beni
bilmiyom ama ben çorbamı pişirdim bile yarından itibaren (eğer içebilirsem tabi biraz ağır kokuyo) 7 gün deniycem
canım malesef şuan 12 kişi olduk fazla alamıyoruz ama bir takım bulana kadar bizim takıma takılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?