- 8 Ağustos 2008
- 36.176
- 46.670
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.201
Tamamen yemek yemeyi sevdiğimden kilo aldım.
26 yaşındayım. İngilizce öğretmeniyim. İstanbulda yaşıyorum ve özel bir okulda çalışıyorum.
Bir dönem çok sağlıklı bir şekilde diyet yapıp 66 kilodan 57 kiloya düştüm. Ama o dönem yine kendimi kaybedip yemeye başladım ve yine 66 ya geri döndüm. Şimdi ise aklım başıma geldi ve diyetisyenim kontrolünde diyetime geri döndüm. Diyete başladığımda 66.6 idim, başlayalı 4 gün oldu, 65e indim.
Amacım 52 kilo olabilmek. Hesaplamalara göre ideal kilom bu.
Ancak ne yazık ki spor yapmaya çok vaktim olmuyor, bunun için de kör vakitlerimi kullanmayı planlıyorum. Akşam ya da sabah çok erken gibi, çünkü yaşadığım yer spor yapmama çok müsait ve bunu kullanmayı planlıyorum.
Ama dediğim gibi yalnız olmak istemiyorum
hayallah çok üzüldüm cnm.üzülme yenisini alırsın,ama biraz daha büyük alki dayanıklı olsun cevresel koşullaraminik tavşanım gözlerimin önünde can çekişerek öldüü yaaa
hayır canım.3 yıl oldu mezun olalı.mecburimi bitirdikten sonra biraz özel sektörde çalıştım,şimdi de aile hekimi oldum.hyrlısı olur inşallahmesai yoğun ama çok güzel bi yoğunluk bence.cnm işe yenimi başlıcaksın yeni mezunmusun
cnm %100 koruyucu olan tek yöntem tüpleri baglatmaktır.diger yöntemlerin hepsinde düşük de olsa gebelik riski vardırkuzum o %100 dediğinde arkadaşım hamile kaldı :18::18:
1 tane yaptı sonra 1 tanede karar kıldılar başka istemediler taktırdılar ama hamile kaldı..ole cok hamile kalan var
herkese günaydınlar..herkesi çooooook özledim.napıyosunuz,nasıl gidiyor hayatlarınız?biz de ufak ufak yerleşmeye çalışıyoruz yeni ASM'mize.diğer doktor arkadaşım çooook tatlı bi bayan.inşallah hep böyle mutlu mesut geçer günlerimiz...ekip saglam yani.maşallah diyelim.neyse sora görüşürüz.hastalar bekler
cnm %100 koruyucu olan tek yöntem tüpleri baglatmaktır.diger yöntemlerin hepsinde düşük de olsa gebelik riski vardır
günaydınnn hoşgeldin tekrar ekmekler cok az ya bende diyetisyene gidiyorum..gunde 5 dilim ekmegım varMerhabalar Arkadaşlar
Ben de sizlerle diyet listemi paylaşmak istedim :)
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği üzerine light labne
1 kaşık marmelat
1 bardak süt (light)
112 kuru kayısı
öğlen: 8 kaşık sebzeyemeği + 1 kase yoğurt +1 dilim tam buğday ekmeği
16:00 : bir kutu ayran
18:00 : 1 elma
19:00 : 3 köfte + 1 kase salata+ 1 dilim tam buğday ekmeği
22:00 : yarım portakal
Bu liste diyetimin bana uygun gördüğü diyet listesi. 15 gün bu listeye devam etmemi uygun gördü. 3 gündür uyguluyorum.
Spor yapmaya çok fırsat bulamasam da bugün Yoğurtçu Park etrafında koşmayı planlıyorum iş çıkışında :)
Herkese kolaylıklar dilerim
Merhabagünaydınnn hoşgeldin tekrar ekmekler cok az ya bende diyetisyene gidiyorum..gunde 5 dilim ekmegım var
valla bıraktım artık uğraşmayı da.
ben buralardayım gelince hiştleyin piştleyinnn değişik sesler serbest
herkese günaydınlar..herkesi çooooook özledim.napıyosunuz,nasıl gidiyor hayatlarınız?biz de ufak ufak yerleşmeye çalışıyoruz yeni ASM'mize.diğer doktor arkadaşım çooook tatlı bi bayan.inşallah hep böyle mutlu mesut geçer günlerimiz...ekip saglam yani.maşallah diyelim.neyse sora görüşürüz.hastalar bekler
Merhaba
Bu benim kendi tercihimdi aslına bakarsan.
Ekmek tüketmeyi çok sevmiyorum. :)
Merhabalar Arkadaşlar
Ben de sizlerle diyet listemi paylaşmak istedim :)
Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği üzerine light labne
1 kaşık marmelat
1 bardak süt (light)
112 kuru kayısı
öğlen: 8 kaşık sebzeyemeği + 1 kase yoğurt +1 dilim tam buğday ekmeği
16:00 : bir kutu ayran
18:00 : 1 elma
19:00 : 3 köfte + 1 kase salata+ 1 dilim tam buğday ekmeği
22:00 : yarım portakal
Bu liste diyetimin bana uygun gördüğü diyet listesi. 15 gün bu listeye devam etmemi uygun gördü. 3 gündür uyguluyorum.
Spor yapmaya çok fırsat bulamasam da bugün Yoğurtçu Park etrafında koşmayı planlıyorum iş çıkışında :)
Herkese kolaylıklar dilerim
hımm bende spiral düşünmüştüm yahu :) e sakıncalı değil mi ya tüp müp :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?