Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

majeran hoşgeldin takıma umarım istediğin kiloya ulaşırsın..ben melek ayşe bende örtmenim evliyim

herkese günaydınlar..herkesi çooooook özledim.napıyosunuz,nasıl gidiyor hayatlarınız?biz de ufak ufak yerleşmeye çalışıyoruz yeni ASM'mize.diğer doktor arkadaşım çooook tatlı bi bayan.inşallah hep böyle mutlu mesut geçer günlerimiz...ekip saglam yani.maşallah diyelim.neyse sora görüşürüz.hastalar bekler

kuzum o %100 dediğinde arkadaşım hamile kaldı :18::18:
1 tane yaptı sonra 1 tanede karar kıldılar başka istemediler taktırdılar ama hamile kaldı..ole cok hamile kalan var
cnm %100 koruyucu olan tek yöntem tüpleri baglatmaktır.diger yöntemlerin hepsinde düşük de olsa gebelik riski vardır

Bizde bekliyoruz yanü

Merhabalar Arkadaşlar
Ben de sizlerle diyet listemi paylaşmak istedim :)

Sabah: 1 dilim tam buğday ekmeği üzerine light labne
1 kaşık marmelat
1 bardak süt (light)

11 2 kuru kayısı

öğlen: 8 kaşık sebzeyemeği + 1 kase yoğurt +1 dilim tam buğday ekmeği

16:00 : bir kutu ayran

18:00 : 1 elma

19:00 : 3 köfte + 1 kase salata+ 1 dilim tam buğday ekmeği

22:00 : yarım portakal

Bu liste diyetimin bana uygun gördüğü diyet listesi. 15 gün bu listeye devam etmemi uygun gördü. 3 gündür uyguluyorum.

Spor yapmaya çok fırsat bulamasam da bugün Yoğurtçu Park etrafında koşmayı planlıyorum iş çıkışında :)

Herkese kolaylıklar dilerim

günaydınnn hoşgeldin tekrar ekmekler cok az ya bende diyetisyene gidiyorum..gunde 5 dilim ekmegım var

oh hadi bakalım insallah hep mutlu geçer tubi

Merhaba

Bu benim kendi tercihimdi aslına bakarsan.

Ekmek tüketmeyi çok sevmiyorum. :)

hımm diyetisyene uyman uzun vadede daha iyi sonra yeme krizi başlıyor tabi ama sen bilirsin
bende diyetisyenime 5 dilim cok değil mi dedim kızdı..karnının doyması uzun sürede işe yaraması için ekmek tuketmek lazım dedi

Son düzenleme:

çok güzxel görünüyor menün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…