Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de kullanayım bari kız canımı istettin.

arkadaslar cok yogununm bugun giremedim simdi arkaads davet eti oraya gidecez sonra anneme ugriycam buyuk bi ihtimale orda yatiriz bu gece yarina kadar gelemem artik haberiniz olsun..... tugba kemerin hayirli olsun hemsom insallah cokkkkkkkk faydasini gorursun

sağol hemşom.inşallaha faydası olur.tam 200 kağıt saydım.bee.iştahım iyce kesildi.ama göğüs altına takınca felan dikelştiriyomuş.sanki faydası var gibi.ama daha konuşmak yorum yaomak için çoook erken.bi 10 gün geçsin bakalım.anneye benden selam söyle heee.ellerinden öpüyorum.

nazco kardeşşş.öncelikle hoşgeldin.en önemli şey paylaşım.evet vben sıkısık pğaylaşımda bulunurum diyosan.kendini bi tanıt bakalım.
kaç yaşındasın
medeni durumun
kilon ve boyun kaçç
hedefin ne
haydi bakalım hoşgeldinn.

evet kıız benim son halim dermişiiim:1closedeyes:
kız ne sapıkıııı delüüüüü ona ne bakıp duruyon bak ben o resmi hepimiz için koydum aynaya şöööle yandan poz verdikmi aynı onun gibi olcez nasılmı az yiyip bol hareketle.
kız hem ecnebi olduğunu ne biliyon belki benim son haliimdelikafadulden
MERHABA DESTİNAM. AY NEDEMEK OGİBİ OLAMAM .AY ALLAH SENİ İNANDIRSIN. HANİ ŞÖYLE AYNADA YANDAN BAKTIM MI AYNI BENNNNkaydirigubbakcemile3
işte buuuualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
YANLIZ GECE 24 TEN SONRA Bİ DE IŞIKLAR KAPALIYKENkaydirigubbakcemile3
heheheheeee ve birde hafiften ve slovdan bi müziklülülülülülü
73 biziiimm içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yoksa kendin içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız ne bizim ne kendi için eniştemiz için be yaaa:jeyyar:

ohhh şimdi sıcak suyumu içiyorum..salondaki koca halıyı yıkadım ufff heryerim ağrıdı dinleniyorum azıcık..yıkamaya verirdim her yıl buyıl vermedim işte niyemi eee oturup şişmektense çalışıp erimek için bu hafta bende 68 i görürüm inşallah

demek nesli izinli hayırdır ne izni hasta değil inşallah

slm hoşgeldin. bende bir haftadır bu gruptayım. çok bilgim yok. ama bir hafta deneme süresi oluyor. sonra arkadaşlar karar veriyorlar. önemli olan düzenli paylaşım.

hoşbulduk arkadaşım ben bu deneme süresini mutlaka geçmek istiyorum bu sefer kilo vermek için hırs yaptım bu sitenin bana destek olacağını düşünüyorum:sm_cool::dance:sositososito

hosgledin nazo kaptanimiz izinli kaptan yardimcimiz s2000 gelince seni bilgilendirir bol bol paylasimda bulun taniyalim seni sen bizi tani:1hug: diledigin kiloya kavusursun insallaha.s.

sağol arkadaşım inşallah 52 kiloya ulaşabilirim 60 bile olsam pisikolojim düzelecek yani daha çok yolum var benim

hoşbulduk arkadaşlar tabi paylaşırım ama salı günleri hariç çünkü ben esnafım parfümeri ve çamaşır mağazam var salı günleri buranın pazarı kafamı kaşıyacak vaktim olamıyo diğer günler yazarım
35 yaşındayım evliyim birde oğlum var 9 yaşında
bu sabah 75,3kg dım boyum 158 cm
idaal kilom 52 imiş ama ben 60 bile olsam moralim düzelir
52 kiloya herkes çok zayıf olursun diyor 55de idare eder beni yolum çok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nazco merhaba kız. ne o karamsarlık başlamadan daha ben nedeyim ozaman . bak öncelikle ben 1 - 1,5 haftadır burdayım.ama insanda bagımlılık yapıyo onu söyleyim.sanırsam 20 kilo vermek istiyon .istiyon mu. kız eminmisin.

nazco hoşgeldin şeker...
istediğin kiloya gelirsin inşallah

önce sabah yataktan kalktın mı dogru ballı sirkeli ılık suyunu içiyon.el yüz yıkama faslı .sonra sanki buradaki gardiyanlar şey pardon arkadaşlar sanki seninle masada imiş gibi düşünüp kahvaltını yapıyon. (ne yiyebilirsen artık)sonra hemen eline kalem defter yediklerini yazıyon.en zor kısmı bu oluyo. az yesen az yazsan az yedin diyolar. çok yesen çok yazsan onada kızyolla. valla kendin biliyon:uhm:
ah benim kader arkadaşım :teselli: kadersiz arkadaşım:teselli: neyse bu günlerde geçer canım .allah kurtarsın.... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm nazco. benimde boyum 158. benim hedefimde 50 olmak ama şimdilik kilo çizelgeme 60 yazdım. benim yolum senden daha fazla. inan bana 60 olmayı bırak bir iki kilo vermeye başlayınca bile mutlu olmaya başlıyacaksın. devamıda gelecek inş. önemli olan kararlı olmak. ben bu grubun çok faydasını gördüm. ben de diğer arkadaşlarım da sana elimizden gelen yardımı etmeye çalışacağız. kaydirigubbakcemile5

ha bide en çok kızdıkları paylaşım:mymeka: anlatceksin kardeş kendi kendine yaz dur sen...bi bakarsın keyifleri çatar şey pardon vakitleri olurda okurlar .hani bazen insan kendini tuhaf hissediyo yaz anam yaz.ama sen yazceksin ki onlarda seni azarlamak için :mymeka: e şey pardon yardım etmek için tanıycekler demi ama canım...
umarım bunları okumazlar yoksa domatesleri yemezler :tomato: :tomato: :tomato:
neyse ne olurlarsa olsunlar bizim takım harika .:teytey: :hooray: :teytey: .....
eeeeeeeeeee şey ben hala takımdayım demiii:ecrin_bebek:

şimdilik takımdasın canım ama daha kimse yok ilerisini bilemem:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…