- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.181
a.sa.s.davetinizi gördüm isterseniz ben gelebilirim
sağol canım.günde 3 kere 15 dakika yemeklerden 1 saat sonra karnıma takıyorum.yatmadan öncede sırtıma takıyorum.aralardada kalçama takcam inşallah.haa yaptıktan sonra üstüne 1-2 bardak sıcak su içiyorum..ama sanki faydası var gibi.içşmde yanmalra var.bi haftadır devameden şişliğim gitti karnımdaki.bağırsaklarımda çalışıyo şu an.
ben de kullanayım bari kız canımı istettin.
a.sa.s.davetinizi gördüm isterseniz ben gelebilirim
arkadaslar cok yogununm bugun giremedim simdi arkaads davet eti oraya gidecez sonra anneme ugriycam buyuk bi ihtimale orda yatiriz bu gece yarina kadar gelemem artik haberiniz olsun..... tugba kemerin hayirli olsun hemsom insallah cokkkkkkkk faydasini gorursun
evet kıız benim son halim dermişiiim:1closedeyes:tebrıkler tekrar ....
demek yenı arkadaslar gelıyor haa...vay bee...ben gelelı 3 ay oldu amma ınsan degıstı yaa...ne guzel sureklı yenı ınsanlar tanıyoruz...ınsallah yıne azımlı arkadaslar gelır yıne bırıncı oluruz dıyorum...
akrepcım senın o avatardakı kadına bende bayıldım ama bende öyle olamam...
kız ne sapıkıııı delüüüüü ona ne bakıp duruyon bak ben o resmi hepimiz için koydum aynaya şöööle yandan poz verdikmi aynı onun gibi olcez nasılmı az yiyip bol hareketle.çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
birben bayılmadım akrep senin şu avatarına.üstü giyinikkende belli oludu onun hatları.sappık karıı.de get.günaha sokma adamı.elin ecnebisini gösteriyon bize cıbıl cıbılll.
işte buuuualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3MERHABA DESTİNAM. AY NEDEMEK OGİBİ OLAMAM .AY ALLAH SENİ İNANDIRSIN. HANİ ŞÖYLE AYNADA YANDAN BAKTIM MI AYNI BENNNNkaydirigubbakcemile3
heheheheeee ve birde hafiften ve slovdan bi müziklülülülülülüYANLIZ GECE 24 TEN SONRA Bİ DE IŞIKLAR KAPALIYKENkaydirigubbakcemile3
73 biziiimm içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yoksa kendin içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
slm hoşgeldin. bende bir haftadır bu gruptayım. çok bilgim yok. ama bir hafta deneme süresi oluyor. sonra arkadaşlar karar veriyorlar. önemli olan düzenli paylaşım.
hosgledin nazo kaptanimiz izinli kaptan yardimcimiz s2000 gelince seni bilgilendirir bol bol paylasimda bulun taniyalim seni sen bizi tani:1hug: diledigin kiloya kavusursun insallaha.s.
nazco kardeşşş.öncelikle hoşgeldin.en önemli şey paylaşım.evet vben sıkısık pğaylaşımda bulunurum diyosan.kendini bi tanıt bakalım.
kaç yaşındasın
medeni durumun
kilon ve boyun kaçç
hedefin ne
haydi bakalım hoşgeldinn.
hoşbulduk arkadaşlar tabi paylaşırım ama salı günleri hariç çünkü ben esnafım parfümeri ve çamaşır mağazam var salı günleri buranın pazarı kafamı kaşıyacak vaktim olamıyo diğer günler yazarım
35 yaşındayım evliyim birde oğlum var 9 yaşında
bu sabah 75,3kg dım boyum 158 cm
idaal kilom 52 imiş ama ben 60 bile olsam moralim düzelir
52 kiloya herkes çok zayıf olursun diyor 55de idare eder beni yolum çok :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ha bide en çok kızdıkları paylaşım:mymeka: anlatceksin kardeş kendi kendine yaz dur sen...bi bakarsın keyifleri çatarşey pardon vakitleri olurda okurlar .hani bazen insan kendini tuhaf hissediyo yaz anam yaz.ama sen yazceksin ki onlarda seni azarlamak için :mymeka: e şey pardon yardım etmek için tanıycekler demi ama canım...
umarım bunları okumazlar yoksa domatesleri yemezler :tomato: :tomato: :tomato:
neyse ne olurlarsa olsunlar bizim takım harika .:teytey: :hooray: :teytey: .....
eeeeeeeeeee şey ben hala takımdayım demiii:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?