- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.201
ah canım sen anlarsın beni. koruycan demi onlara karşı.Çok üzgünüm çoookşimdilik takımdasın canım ama daha kimse yok ilerisini bilemem:sm_confused:
ah canım sen anlarsın beni. koruycan demi onlara karşı.Çok üzgünüm çoook
ya bide bizi düşün 2 çocuk var ben de yeme özürlü. masada delirtiyolar beni.onlara yemek yapcam yedircem diye almadım mı ben bu kiloları.senağlamaben bugün çok acıktım. nedeni galiba yemeği ben yaptım ya ondan. bundan sonra yemek yapmak yok. kızlar kendi başlarının çaresine baksınlar artık. laf aramızda ben rejime başlayınca onlar aç kalıyorlar. sırnaşık şey
1.73 canım değiştirsene o zaman çizelgendeki 101 i şeker
ya bide bizi düşün 2 çocuk var ben de yeme özürlü. masada delirtiyolar beni.onlara yemek yapcam yedircem diye almadım mı ben bu kiloları.senağlama
aman yok kız daha öncede söylediydim demi. ben en son ilkokul 5 te 80 kiloydum diye... kaydirigubbakcemile3
korurum korumaz mıyımsüprizzzzz ama suçu yine benim üzerime atmıyacaksın değil mi?:mymeka:senağlama
a bak akrepcik bu konuda çok haklısın. Hani işim düşcenden felan degil ha. Bencede normal yogurt. Zaten diyetteyim diye vitaminsiz kalıyon. Bi ligt işine bulaşma...aynalar canım normal ye..sütüde yarım yağlı iç..en güzeli böyle
zaten yoğurt yağ yakımına yardımcı..normalide en uygunu şeker
HA HA HA SEN BENLE DALGAMI GEÇİYON KİM YAPTI KIZ O ÇİZELGEYİ. Bİ DAHA YALVARTIRACANIZ DEMİ KENDİNİZE....... ZAYIFLAMIYOM LAN PARDON KIZ. HAFTAYA 101İM İŞTE.kötükedihüso
aynalar canım normal ye..sütüde yarım yağlı iç..en güzeli böyle
zaten yoğurt yağ yakımına yardımcı..normalide en uygunu şeker
:roflol::roflol::roflol: mannak delüüü öldüm gülmekten tamam o zaman sen 101 ol haftaya bende alkışlarım seni burdanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama yok zayıflarım diyosan çok küçücük bişii yapman gereken şey...
linki yapıştırdığın yere gel orda sadece 101 yazan yeri 99 yap küsür yazma ama kabul etmez yada sen orayı doğrudan 98 yap nasılsa haftaya olucan kilo dimi amadelikafadulden
NE DİYON KI SEN NE LİNKİ. BEN ANLAMAM KIZIM LİNKTEN FELAN .DELİRTCENİZ Mİ BENİlaelaelaelaelaeBEN NER YAPIŞTIRMIŞIM ONU.GEÇEN HAFTA YAPTIGIM ŞEYİ NERDEN BULEM KI BEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?