Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bugün çok acıktım. nedeni galiba yemeği ben yaptım ya ondan. bundan sonra yemek yapmak yok. kızlar kendi başlarının çaresine baksınlar artık. laf aramızda ben rejime başlayınca onlar aç kalıyorlar. sırnaşık şey

nazco cum ben 1.73 boyundayım nisan 1 den beri diyet yapıyorum (110 kilo oluvermişimde kışın).neyse geçen cumadan önceki cuma (hahaha) yani 2 hafta önce 101idim bu geçtigimiz cuma. 99.600 oldum ama geçmişi okusan nasıl oldugumu anlarsın...
olmamak imkansız yoksa dillerinden kurtulamıyosun.şimdiki hedefim önümüzdeki cumaya 98 olmak.hadi bakem olcem mi olmeycem mi..kaydirigubbakcemile2

ben de ögleyin yogurt yedim. leblebi getirmiştim. arada ondan yedim.eh fena degil açlıgımı aldı biraz form çayı içtim şimdide yeşil çay içcem.akşama köfte salata varmış ondan yiyecegim.bugünlük spor yok .biraz merdiven indim çıktım. akşamada 3 kat merdiven 10 sefer inip çıkcam. sonra biraz bacak hareketleri falan...

1.73 canım değiştirsene o zaman çizelgendeki 101 i şeker

aynalar canım sen yinede önlemni al ne olur ne olmaz şeker

arkadaşlar light yoğurt mu yoksa normal yoğurt mu yemeliyiz. ben diyetteyim diye light yiyorum. ama dün arkadaşım normal yenmeliymiş dedi. siz ne diyorsunuz bu konuda

ya bide bizi düşün 2 çocuk var ben de yeme özürlü. masada delirtiyolar beni.onlara yemek yapcam yedircem diye almadım mı ben bu kiloları.senağlama
aman yok kız daha öncede söylediydim demi. ben en son ilkokul 5 te 80 kiloydum diye... kaydirigubbakcemile3

1.73 canım değiştirsene o zaman çizelgendeki 101 i şeker

HA HA HA SEN BENLE DALGAMI GEÇİYON KİM YAPTI KIZ O ÇİZELGEYİ. Bİ DAHA YALVARTIRACANIZ DEMİ KENDİNİZE....... ZAYIFLAMIYOM LAN PARDON KIZ. HAFTAYA 101İM İŞTE.kötükedihüso

aynalar canım normal ye..sütüde yarım yağlı iç..en güzeli böyle
zaten yoğurt yağ yakımına yardımcı..normalide en uygunu şeker

bende ilk okulda çöp gibiydim durmadan bayılıyordum ne olduysa ergenlikte oldu. daha doğrusu ergenliğe girememede

a bak akrepcik bu konuda çok haklısın. Hani işim düşcenden felan degil ha. Bencede normal yogurt. Zaten diyetteyim diye vitaminsiz kalıyon. Bi ligt işine bulaşma...

HA HA HA SEN BENLE DALGAMI GEÇİYON KİM YAPTI KIZ O ÇİZELGEYİ. Bİ DAHA YALVARTIRACANIZ DEMİ KENDİNİZE....... ZAYIFLAMIYOM LAN PARDON KIZ. HAFTAYA 101İM İŞTE.kötükedihüso

:roflol::roflol::roflol: mannak delüüü öldüm gülmekten tamam o zaman sen 101 ol haftaya bende alkışlarım seni burdanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama yok zayıflarım diyosan çok küçücük bişii yapman gereken şey...
linki yapıştırdığın yere gel orda sadece 101 yazan yeri 99 yap küsür yazma ama kabul etmez yada sen orayı doğrudan 98 yap nasılsa haftaya olucan kilo dimi amadelikafadulden

peki artık öyle yaparım. süt sevmiyorum. çocukluktan beri ağzıma koymam. aslında anne sütü emmemişim. bebeklikte çok süt içmişim. sonra ne olduda sevmemişim bilmiyorum aynı şekilde yumurtada sevmiyorum. arkadaşım çocukluğuma inecekmiş ne oldu diye:roflol:

bende çocukken hiç yemezmişim yumurtayı ve süt içmezmişim..sütle arm hala hoş değil yumurtayı yerim ama

NE DİYON KI SEN NE LİNKİ. BEN ANLAMAM KIZIM LİNKTEN FELAN .DELİRTCENİZ Mİ BENİlaelaelaelaelaeBEN NER YAPIŞTIRMIŞIM ONU.GEÇEN HAFTA YAPTIGIM ŞEYİ NERDEN BULEM KI BEN

NE DİYON KI SEN NE LİNKİ. BEN ANLAMAM KIZIM LİNKTEN FELAN .DELİRTCENİZ Mİ BENİlaelaelaelaelaeBEN NER YAPIŞTIRMIŞIM ONU.GEÇEN HAFTA YAPTIGIM ŞEYİ NERDEN BULEM KI BEN

ülem ben buraya kilo çizelgesi linkini kopyala yapıştır dedim yaaa
işte o yapıştırdığın yere git..isminin üstüne tıkla gelir zaten ordaki hakkımda yazısının üstüne tıkla çıkar karşına linki yapıştırdığın yer orda yap düzeltmeyi 101i 98 le değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…