Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

senağlama senağlama senağlama ÇİZELGEM YOK OLDU....
PİS AKREP EE AKREP SEN NE KARIŞTIRIYON BENİM ÇİZELGEMİ YAAAAAsenağlama

kız yapmışın işte
hadi hayırlı olsun haftayadaben 68 olurum inşallah şeker

senağlama senağlama senağlama ÇİZELGEM YOK OLDU....
PİS AKREP EE AKREP SEN NE KARIŞTIRIYON BENİM ÇİZELGEMİ YAAAAAsenağlama

ayy bu delüü kesin öldürecek gülmekten beni :roflol::roflol: kız ne kaybolması çizelgen yerindee:roflol::roflol:

AYYYYYYYY KRİZ GEÇİRCEKTİM BURDA AKLIM ÇIKTI YA. NEYSE CANIM AKREPCİGİM... Şeniz CİCİM BENİMa.s. AFFET KIZ SEN Bİ TANESİN.

CANIM AKREBİM .HEP ŞU AYNALARDAN OLDU YA. YUMURTAYDI SÜTTÜ KAFAMI KARIŞTIRDI. a.s.

AYYYYYYYY KRİZ GEÇİRCEKTİM BURDA AKLIM ÇIKTI YA. NEYSE CANIM AKREPCİGİM... Şeniz CİCİM BENİMa.s. AFFET KIZ SEN Bİ TANESİN.

aynalar sen güvenme şeker bunaa:roflol::roflol: az önce pis oldum şimdide bitane oluyorum gelince dövsünler kız bunu bizde seyredelim hiç karışmayalımdelikafadulden

YA BENİM KAFAM KARIŞTI.:uhm:BEN HANGİNİZE YAG YAPIYODUM:uhm:. YADA BİDA TEK TEK GİRİN YA OLMUYO BÖYLE.

:mymeka: SUS KIZ SUS YEMİYON YEMİYON VERİYON Bİ HAFTADA 4 KİLO ONDAN SONRA BÖÖÖLE HASTA OLUYON

anammm 4 kilo vermiş bacım bu ufff napmış öleee peki merak yaptım imdi
yok şeker yok en iyisi haftada bir kilo
çabuk verince hepsi geri geliyorÇok üzgünüm çoook

heee nazco yapsında sonra ona da yüklen dimiiii
bence kız seni tanıyor ordan öööle bakıpta

ŞİT AKREPCİK SEN BİLİRSİN KIZ. SİRKELİ SUYU AKŞAM YEMEKTEN ÖNCEMİ İÇİM GECE YATARKEN Mİ.:uhm:

bende öyle yapacağım artık. hatta biz dövelimklava:

yok yok biz hiç elimizi bulaştırmayalım
okadar lafdan sonra kesin döverler bizi ondan sonra bağırsın dursun
akreeeeepppp aynalaaaaar kurtarın beni diye ama biz sadece seyrederiz yoğurdumuzu yerken
yoğurtta amma içimizi serinletir heeesırnaşık şey

Vay be şu çizelgeye bak.... Kim yapmış anam seni. 9 kilo heyyyytttttt be bittin sen bittin.

ŞİT AKREPCİK SEN BİLİRSİN KIZ. SİRKELİ SUYU AKŞAM YEMEKTEN ÖNCEMİ İÇİM GECE YATARKEN Mİ.:uhm:
gece yatmadan önce iç
ben öyle yapıyorum sabaha kadar yağları eritiyor karnım su gibi ter ve birde sıcacık oluyor normalde hep buz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…