- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.161
selam arkadaşlar.ben sabah 2 sb sıcak su.1.5 sb sirkeli suyumu içtim.bugün kızmla kahvaltı yaptık.ben 5i bi yerde çay demlemiştim.içine mısır püskülü ve kiraz sapda koydum.5.sb.içmişimdirhaşlanmış yumurta peynir domates salatalık maydonozve yarım dilim kepek ekmeği yedim.şimdide işlerimi yapcam.sonra egzers,zlerimi yapcam.
Haa bu arda ben dün o kemrlerden aldım.bakalım nolceeekkk.
73 biziiimm içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yoksa kendin içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aynalar kızz. Nasıl oldun..
rosa cıgım hayırlı olsun kemerin . Nasıl kullanaksın . Günde kaç defa kaç saat. Ben 5-6 yıl önce almıştım .kullanmıyorum belki senden heveslenirim .selam arkadaşlar.ben sabah 2 sb sıcak su.1.5 sb sirkeli suyumu içtim.bugün kızmla kahvaltı yaptık.ben 5i bi yerde çay demlemiştim.içine mısır püskülü ve kiraz sapda koydum.5.sb.içmişimdirhaşlanmış yumurta peynir domates salatalık maydonozve yarım dilim kepek ekmeği yedim.şimdide işlerimi yapcam.sonra egzers,zlerimi yapcam.
Haa bu arda ben dün o kemrlerden aldım.bakalım nolceeekkk.
ay sorma bu zayıflamak bize yaramadı herhal. Tüm kemiklerim agrıyo. Burnum akıyo.ilaç içmekten agzımın tadı bile yok...teşekkür ederim canım biraz daha iyiyim bugün dün dişim de ağrıdı doktora gittim verdiği ilaçlar iyi geldi. Benimde burnum akmaya başladı biraz sen nasıl oldun daha iyisindir inş
bence ögleyin dolma yeseydinde akşama bisküvi olsa daha iyiydi ya neyse.kızlar ben sabah klasik kahvaltımı yaptım. Akşama dolmabiber yapacam kızlara. Ondan iki tane yemeği düşünüyorum. Onun için öğleyi hafif geçireyim dedim. Yeşil çay içecem yanında yine diyet bisküvi olacak ama hangisini yiyeyim size sorayım dedim. Portakal kremalı kepekli bisküvi mi yoksa limon lifli kepekli bisküvi mi?
SENİDE TEBRİK EDİYORUM CANIM BİREYSEL DE 3 .CÜ OLMUŞSUN. BENCE HASTALANMASAN 1. OLURDUN. AMAN CANIM KENDİNE İYİ BAK. İNŞAAAAAALLLLAAAH BU HAFTA 1. OLURSUN BEN 99 .600 GELDİM CUMA TAM 98 OLMAK İSTİYORUM CUMAYA . 2 GÜN BOYA YAPCAZ SALI DA TEMİZLİK YANİ 3 GÜN FULL ÇALIŞACAGIM EVDE ANLAYACAGIN.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: CUMA 98 OLURUM
bence ögleyin dolma yeseydinde akşama bisküvi olsa daha iyiydi ya neyse.
Limon lifliyi al bence.
a.sa.s.davetinizi gördüm isterseniz ben gelebilirim
rosa cıgım hayırlı olsun kemerin . Nasıl kullanaksın . Günde kaç defa kaç saat. Ben 5-6 yıl önce almıştım .kullanmıyorum belki senden heveslenirim .
sağol canım.günde 3 kere 15 dakika yemeklerden 1 saat sonra karnıma takıyorum.yatmadan öncede sırtıma takıyorum.aralardada kalçama takcam inşallah.haa yaptıktan sonra üstüne 1-2 bardak sıcak su içiyorum..ama sanki faydası var gibi.içşmde yanmalra var.bi haftadır devameden şişliğim gitti karnımdaki.bağırsaklarımda çalışıyo şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?