Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

73 biziiimm içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yoksa kendin içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay canım günaydın afiyet olsun. Harika bi çay olmuş hem ödemide alır.eh hadi sana kolay gelsin.

73 biziiimm içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yoksa kendin içinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ay ne demek sizi bizi mi var biz bir takımız heeyyyyyyyyyytttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

klava:VALLA HAFTA SONU FALAN DEYİP KAÇAMAK YAPMAYIN. CUMAYA KAÇ GÜN KALDI ŞUNUN ŞURASINDA .................

OOOOOOOOOOOOOOO KIZLAR HEPİNİZ BURDASINIZ HOŞ GELDİNİZ VALLA SANKİ HEPİNİZ YANIMDASINIZ......... AYYYYYYYY senağlamaÇOK DUYGUSAL FALAN OLDUM.

rosa cıgım hayırlı olsun kemerin . Nasıl kullanaksın . Günde kaç defa kaç saat. Ben 5-6 yıl önce almıştım .kullanmıyorum belki senden heveslenirim .

teşekkür ederim canım biraz daha iyiyim bugün dün dişim de ağrıdı doktora gittim verdiği ilaçlar iyi geldi. Benimde burnum akmaya başladı biraz sen nasıl oldun daha iyisindir inş
ay sorma bu zayıflamak bize yaramadı herhal. Tüm kemiklerim agrıyo. Burnum akıyo.ilaç içmekten agzımın tadı bile yok...

kızlar ben sabah klasik kahvaltımı yaptım. akşama dolmabiber yapacam kızlara. ondan iki tane yemeği düşünüyorum. onun için öğleyi hafif geçireyim dedim. yeşil çay içecem yanında yine diyet bisküvi olacak ama hangisini yiyeyim size sorayım dedim. portakal kremalı kepekli bisküvi mi yoksa limon lifli kepekli bisküvi mi?

SENİDE TEBRİK EDİYORUM CANIM BİREYSEL DE 3 .CÜ OLMUŞSUN. BENCE HASTALANMASAN 1. OLURDUN. AMAN CANIM KENDİNE İYİ BAK. İNŞAAAAAALLLLAAAH BU HAFTA 1. OLURSUN BEN 99 .600 GELDİM CUMA TAM 98 OLMAK İSTİYORUM CUMAYA . 2 GÜN BOYA YAPCAZ SALI DA TEMİZLİK YANİ 3 GÜN FULL ÇALIŞACAGIM EVDE ANLAYACAGIN.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: CUMA 98 OLURUM

bence ögleyin dolma yeseydinde akşama bisküvi olsa daha iyiydi ya neyse.
Limon lifliyi al bence.

teşekkür ederim güzelim. Allah kolaylık versin sana. boya işi gerçekten çok zordur özellikle evde eşya varken. ben cuma 98 olacağına inanıyorum. cuma bunu hepimiz göreceğiz.

rosa cıgım hayırlı olsun kemerin . Nasıl kullanaksın . Günde kaç defa kaç saat. Ben 5-6 yıl önce almıştım .kullanmıyorum belki senden heveslenirim .

sağol canım.günde 3 kere 15 dakika yemeklerden 1 saat sonra karnıma takıyorum.yatmadan öncede sırtıma takıyorum.aralardada kalçama takcam inşallah.haa yaptıktan sonra üstüne 1-2 bardak sıcak su içiyorum..ama sanki faydası var gibi.içşmde yanmalra var.bi haftadır devameden şişliğim gitti karnımdaki.bağırsaklarımda çalışıyo şu an.

karnındaki şişliğin gittiğine çok sevindim.delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…