- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #82.221
hişt pişt zişttttttttt=)
hazalcıgım canımmmmmm nasılsın özledim karşılaşamıyoruzzzzz
akşama misafirim var pastamın kekinin soğumasını bekliyorum offf yine canım çok sıkılıyor bugun yaaaaaaaaaa
evet canım ya hiç karşilaşamıyoruz iyi gibiyim kötü gibiyim bilmiyorum çok canım sıkılıyor ayşe ya...en yakın arkadasım gidiyor, kpss sınavı var denemeler istediğim gibi olmuyor, evde oturmaktan bıktım artık asosyal bi yaratığa dönüştüm resmen daha sayayım mı=))))))))))
neden?
1-canım ders çalışmak istemiyor,vicdan azabı duyuyorum
2-sadece çok ders çalışıyorum bu bahar havasında baydı,içim sıkıldı???
onu bende düşünüyorum ayşe de ayy ne biliyim açamam diye düşünüyorum heheh=))))))))ay ben hamileyklen bile alttan muayene olmadım da=))))))))))
hahah ben senden once 2 secenek sunmuştum benimde cok yakın bir arkadasımın tayini cıktı gidiyor ailecek cok ii anlaşıyorduk o kadar uzuldumki anlatamam sana şu an seni çok iyi anlıyorum..biz bu hafta sonuna ayarlayalım bişiler o zaman..hem faceden sana bir şey yazacam su an giremiyorum akşam yazarım
ya ayşe ya valla çalişiyorum ders ama nedense istediğim gibi değil sanırım baştaki konuları unuttum tarihten çok yanliş çıkarıyorum vatandaşlıkta öyle hatta 2 denemedir eğitim netlerim de düştü bi sürü test çözmeme rağmen=(((((
canım her şey riskli yaa ufff sinir oluyorum bu konuya zaten..
bendeeeeee=((( canım ben kaçiyorum şimdi girerim sonra kız şuan tv ünitesine saldırıyo yalıyo tırmalıyor deli deli seyler yapiyo hem pastamın keki soğumustur onu halledeyim öptüm cınım
ay gerçekten de kimsecikler kalmamış grupta15.05.2012 salı
aynalar *** 7+
0menekse0 ***izinli
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
melekaysee *** 7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus ***İZİNLİ
realincir *** İZİNLİ
emidaf ***İZİNLİ
evet elde kalanlar aslı,ayşe saliha ve ben
ooo takıma taze kan gelmiş.hoşgeldin bahar.ben tuba 29 yaşındayım aile hekimiyim.istanbulda yaşıyorum,yakında düğünüm var aaaah nişanlıyım.ama kasımpaşalı değilimeheh buldum nasıl yapıldığını. tamamdır yarından itibaren neler yaptığımı bu başlığın altına yazacağım.
Yardımların için çok teşekkür ederim.
Bu arada ismim Bahar..
ah canım benim elimde olsa bırakırmıyım sizi.ama hastalar bisüre sonra öyle bakıyolarki,dövcekler diye korkuyorumBizde bekliyoruz yanü
he öyle oldu filmden sonra bunlar uzaylı değil cin çarpması dedim arkadaşlar daha çok korktu
ben lahana suyu içiyordum berbat bişeydi
allah sana kolaylık versin canım
spiralde de gebelik riski vardır cnm.ama diğer yöntemler içinde en yüksek koruyuculuk oranına sahiptir.ama kesin çözüm dersen tüplerin baglatılmasıdır.zararlı falan değil.tüplerin görevi zaten yumurta taşımaktır.artık gebe kalınmaz baglatıldıgında okadarhımm bende spiral düşünmüştüm yahu :) e sakıncalı değil mi ya tüp müp :)
aneyyyyyyy yani hamiş olabilirsin=);
ilacım geldi şimdi yan etkileri :anoreksiya :) :) :)
misafir vardi off akşam 8den sonra kek kurabiye zeytinyağlı pisti.. Bi lokma yemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?