Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşama misafirim var pastamın kekinin soğumasını bekliyorum offf yine canım çok sıkılıyor bugun yaaaaaaaaaa

Bahar diyetisyene gideli kaç gun oldu aşagı yukarı kilolarımız aynı sende nete rahat girebiliyorsun yarışalım mı?
biraz canlanırım bende belki

hazalcıgım canımmmmmm nasılsın özledim karşılaşamıyoruzzzzz

evet canım ya hiç karşilaşamıyoruz iyi gibiyim kötü gibiyim bilmiyorum çok canım sıkılıyor ayşe ya...en yakın arkadasım gidiyor, kpss sınavı var denemeler istediğim gibi olmuyor, evde oturmaktan bıktım artık asosyal bi yaratığa dönüştüm resmen daha sayayım mı=))))))))))

hahah ben senden once 2 secenek sunmuştum benimde cok yakın bir arkadasımın tayini cıktı gidiyor ailecek cok ii anlaşıyorduk o kadar uzuldumki anlatamam sana şu an seni çok iyi anlıyorum..biz bu hafta sonuna ayarlayalım bişiler o zaman..hem faceden sana bir şey yazacam su an giremiyorum akşam yazarım

neden?
1-canım ders çalışmak istemiyor,vicdan azabı duyuyorum
2-sadece çok ders çalışıyorum bu bahar havasında baydı,içim sıkıldı???

ya ayşe ya valla çalişiyorum ders ama nedense istediğim gibi değil sanırım baştaki konuları unuttum tarihten çok yanliş çıkarıyorum vatandaşlıkta öyle hatta 2 denemedir eğitim netlerim de düştü bi sürü test çözmeme rağmen=(((((

evet ya çok sinir bişey zaten insanın bi kaç tane sağlam dostu olur=((( evlermizde yakındı şimdii ise offfffff liseden arkadaşız biz off ayşe yaaaaaaaaaaaaatamam canım ayarlayalım tamam canım yaz bakalım;=)))))))

hımm canınıda o da sıkıyor olabilir bazen denemeler zor olabiliyor çok denemeye farklı dersanelerde gir cok farklı sonuclar cıkıyor..

valla bende bir tarih notu var okusan full cekerdin kendim yazmıştım tek tek

ay gerçekten de kimsecikler kalmamış gruptaben işteyken gelebilirim de şimdilik.evdekinin nezaman açılacagını bilemiyorum.bgn yarın hallolur sanırsam:44:

eheh buldum nasıl yapıldığını. tamamdır yarından itibaren neler yaptığımı bu başlığın altına yazacağım.

Yardımların için çok teşekkür ederim.

Bu arada ismim Bahar..
ooo takıma taze kan gelmiş.hoşgeldin bahar.ben tuba 29 yaşındayım aile hekimiyim.istanbulda yaşıyorum,yakında düğünüm var aaaah nişanlıyım.ama kasımpaşalı değilim

he öyle oldu filmden sonra bunlar uzaylı değil cin çarpması dedim arkadaşlar daha çok korktu

ben lahana suyu içiyordum berbat bişeydi
allah sana kolaylık versin canım

aslıcım bu çorba çok kötüüüüüüüü.... öğğğğ öğğğ ıyak yapa yapa öldüm tek kaşıkta.o soğan o maydonoz ıyyy nasıl kötü napcam ben ya...malzemeler boşa gitti :)) hiç tutumlu bi ev karısı değilim :))) zayıflamak için olan şeyler neden hep kötü şeylerdir

hımm bende spiral düşünmüştüm yahu :) e sakıncalı değil mi ya tüp müp :)
spiralde de gebelik riski vardır cnm.ama diğer yöntemler içinde en yüksek koruyuculuk oranına sahiptir.ama kesin çözüm dersen tüplerin baglatılmasıdır.zararlı falan değil.tüplerin görevi zaten yumurta taşımaktır.artık gebe kalınmaz baglatıldıgında okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…